header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor esthetica zal naar verwachting 320 miljard dollar bereiken in 2030 met een groei van 13,92%.

Oct 12, 2022 8:23 AM ET

Overzicht esthetiekmarkt

De esthetiekmarkt zal naar schatting groeien met een CAGR van 13,92 en tegen 2030 een waarde van 320 miljard dollar vertegenwoordigen. Bij medische esthetiek kunnen verschillende problemen worden aangepakt, zoals huidelasticiteit, overmatig vet, cellulitis, littekens, moedervlekken, rimpels, ongewenst haar, levervlekken, spataders en huidverkleuringen. In het verleden zijn plastische chirurgie, reconstructieve chirurgie, mond- en kaakchirurgie en dermatologie uitgevoerd. In de esthetische geneeskunde kunnen chirurgische en niet-chirurgische technieken worden gebruikt om iemands uiterlijk te verbeteren. Bovendien kunnen esthetische apparaten worden gebruikt om afwijkingen als gevolg van trauma’s, ongevallen en aangeboren ziekten te corrigeren.

Door de stijging van de vraag naar minimaal invasieve en niet-invasieve reconstructiechirurgie zal de omvang van de medisch-esthetische markt naar verwachting aanzienlijk toenemen tijdens de prognoseperiode. Aangeboren gezichts- en tandafwijkingen komen steeds vaker voor en het bewustzijn van een esthetisch uiterlijk neemt toe. Dit zijn de belangrijkste drijfveren voor de expansie van de esthetische markt.

De COVID-19 pandemie heeft de cosmetica-industrie geschaad. Na de epidemie heeft de luxe- en schoonheidsindustrie problemen ondervonden met de toeleverings- en productieketens, waaronder een tragere levering van producten aan consumenten en een ongelijke verhouding tussen vraag en aanbod. Het aantal gevallen van SARS-CoV-2 neemt wereldwijd toe en door de lockdown is de vraag naar niet-essentiële goederen en diensten afgenomen, waardoor de expansie van de markt een halt wordt toegeroepen. Verzwakte vraag van kritische eindgebruikers, onderbroken bedrijfsactiviteiten en tijdelijke sluitingen van productiefaciliteiten zoals spa’s en schoonheidssalons, zijn enkele van de moeilijkheden die zich hebben voorgedaan sinds het nieuwe Coronavirus opdook.

Vraag gratis proefexemplaar aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3136

Marktsegment

  • Per procedure

Gebaseerd op procedure, heeft het niet-chirurgische segment momenteel een meerderheidsaandeel in de medisch-esthetische markt en zal dit naar verwachting blijven doen tijdens de projectieperiode omdat het breder beschikbaar en minder duur is dan chirurgische procedures.

  • Per eindgebruiker

Afhankelijk van de eindgebruiker heeft het segment ziekenhuizen en klinieken de markt in handen en zal dit naar verwachting ook tijdens de projectieperiode blijven doen. Dit komt doordat ziekenhuizen en klinieken een breed scala aan cosmetische ingrepen uitvoeren.

Regionale analyse

Het grootste marktaandeel voor medische esthetica zal naar verwachting in Noord-Amerika liggen en deze trend zal de komende jaren aanhouden. Er wordt echter verwacht dat de markt voor medische esthetica in Azië en de Stille Oceaan de komende jaren het snelst zal groeien als gevolg van factoren zoals het toenemende medische toerisme, agressieve marketingcampagnes van de belangrijkste Amerikaanse en Europese bedrijven in de regio en de toenemende bewustwording en belangstelling van de consument voor deze procedures.

Industry News

2020 november Sciton Inc, een bekende producent in de medisch-esthetische industrie die bekend staat om zijn brede scala aan licht- en laserbrontechnologieën, vestigde zijn activiteiten in Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analyse op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/aesthetics-market-3136

Om zich te vestigen op de Spaanse markt voor esthetische apparaten, opende Clinique La Prairie in februari 2020 een nieuwe spa met een medisch-esthetische faciliteit van 600 m² in Madrid. De gloednieuwe spa, Clinique La Prairie, heeft twee consultatiekamers en vier behandelkamers en biedt een verscheidenheid aan niet-invasieve esthetische procedures.

AbbVie kocht Allergan in november 2020 om zijn assortiment medische esthetische hulpmiddelen uit te breiden en een wereldwijde categorie te creëren met de naam Allergan Aesthetics.

Merz werd in januari 2019 overgenomen door HRA Pharma om zijn lijn van chirurgische medische esthetische producten uit te breiden.

Bekijk gerelateerde rapporten:

Clinical Laboratory Test Market Research Report – Global Forecast till 2030

Global Medical Aesthetics Market Research Report-Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
1 628 258 0071
Email: sales@marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire