header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor preklinische CRO’s is tegen 2030 goed voor 9,1 miljard dollar.

Oct 12, 2022 6:11 AM ET

Preclinical CRO Market Overview:

Preclinical CRO Market zal naar verwachting een CAGR van 7,2% registreren om een inkomstenniveau van 9,1 miljard USD te beïnvloeden tegen het einde van de prognose in 2030. Een preklinische CRO beschikt over de ervaring, kennis en vaardigheden die belangrijk zijn om een medisch product of een medisch hulpmiddel van het stadium van een klinische studie tot het eindstadium van verkoop en distributie te brengen. Voor de uitvoering van de preklinische proeven zijn er twee multi-center studies Proof-Of-Concept (POC) en First-In-Human (FIH) die voordelen bieden. Het helpt om de juiste doelpopulatie te ontdekken en zo de werving te verfijnen.

De preklinische CRO-diensten zijn een cruciaal fragment voor de efficiënte ontwikkeling van het geneesmiddel dat de vraag naar de markt kan versnellen. De technologische innovatie biedt ook veiligheid en doeltreffendheid in het ontwikkelingsproces van het product dat vervolgens de industriële expansie van de preklinische CRO-markt kan stimuleren. De prevalentie van chorische ziekten is toegenomen. Het is een van de belangrijke factoren waarop bedrijven zich richten tijdens het creëren van geneesmiddelen. Op deze manier kan de mate van preventie van dergelijke ziekten toenemen.

Vraag gratis proefexemplaar aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7274

Een bedrijf als GeoVX is nu begonnen met immuun-oncologie outsourcing samen met de ontwikkeling van vaccins om infectieziekten te bestrijden. Zo komt het tegemoet aan de medische behoeften en gaat het verder met de preklinische validatie. Dit soort activiteiten zal de vraag naar een dergelijke markt waarschijnlijk vergroten. Technologie heeft de markt ook geholpen om het huidige, handmatige proces te automatiseren en semi-automatisch te maken, wat de vraag naar preklinische CRO’s zou doen toenemen omdat bedrijven de voorkeur geven aan dergelijke technologische vooruitgang in het onderzoek.

De Covid-19-crisis in de hele wereld had veel negatieve gevolgen. In de huidige tijd richt de wereld zich echter meer op de levensreddende geneesmiddelen die in een sneller tempo worden gecreëerd en op de markt gebracht. De geneesmiddelen worden nu op de markt gebracht door een gesponsord bedrijf dat nauw samenwerkt met een organisatie voor klinisch onderzoek die ook de klinische proeven beheert. Er zijn veel geneesmiddelen die verschillende ontwikkelingsfasen doorlopen, van concept tot commercialisering. De juiste CRO kan onschatbare resultaten bieden bij het vinden van een geneesmiddel en is vooral waardevol geweest bij het op de markt brengen van het Covid-19 vaccin.

Preclinical CRO Market Segmentation:

Als dienst

  • Bioanalyse en geneesmiddelenmetabolisme studies
  • Farmacokinetiek (DMPK) studies
  • Overige
  • Toxicologisch onderzoek

Op aanvraag

  • Centrale zenuwstelselaandoeningen (CNS)
  • Respiratoire aandoeningen
  • Diabetes
  • Anderen
  • Oncologie
  • Cardiovasculaire ziekten
  • Infectieziekten
  • Immunologische aandoeningen

Als per eind-User

  • Medical device companies
  • Academische instituten

Preclinical CRO Market Regional Classification:

Uit de regionale analyse die is gemaakt, blijkt dat de Noord-Amerikaanse en Europese markten het belangrijke aandeel hebben en binnenkort de waardering zullen bereiken binnen de prognosetijdlijn.

Bekijk gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analyse op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/preclinical-cro-market-7274

Industry News:

Charles River Labs die één populaire CRO-gebaseerde leverancier van preklinische onderzoeksprogramma’s is, introduceerde in januari 2021 een innovatiepact dat zou werken als de dealsreeks in de afgelopen jaren. Het bedrijf zal waarschijnlijk zijn doel bereiken en voldoen aan de tijdlijnen voor ontwikkeling in een vroeg stadium.

Browse Related Reports:

LASIK Eye Surgery Market Size, Share and Trends – Forecast to 2027

Cannabidiol Market Size, Report | CBD Industry Analysis, 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
1 628 258 0071
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire