header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van de tandheelkundige industrie zal naar verwachting 61,5 miljard dollar bedragen in 2030.

Oct 12, 2022 6:26 AM ET

Dental Industry Market Overview

De wereldwijde markt voor de tandheelkundige industrie zal naar verwachting 61,5 miljard dollar bereiken met 6,9 AGR tijdens de beoordelingsperiode 2022-2030. Toename van de tandheelkundige ziekten was een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de groei van de tandheelkundige industrie markt. Op grote schaal ervaren zowel kinderen als volwassenen de tandcariës. Tandverlies en tandbederf komen veel voor bij mensen met een lage sociaaleconomische status, oudere volwassenen en kinderen met een Hispanic etniciteit en non-hispanic zwarten.

De groei van de tandheelkundige industrie is toegenomen door de beschikbaarheid van bekwame tandartsen en geavanceerde behandelingsfaciliteiten in ziekenhuizen en klinieken. Noord-Amerika en Latijns-Amerika hebben het grootste aandeel in de markt in 2019, wat werd toegeschreven aan de toename in de prevalentie van de tandheelkundige aandoeningen die leidt tot de hoge vraag naar tandheelkundige procedures, groeiende oudere bevolking die gevoelig is voor veel tandheelkundige aandoeningen en de behoefte aan preventieve, restauratieve en chirurgische apparatuur voor de tandheelkundige zorg.

Vraag gratis proefexemplaar aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7637

De markt voor tandheelkundige apparatuur is ook gegroeid door de toename van het aantal ouderen. De groei van de markt voor tandheelkundige apparatuur werd versterkt doordat de vraag naar tandheelkundige apparatuur in de Europese regio toenam. In de Europese regio leidt de beschikbaarheid van geavanceerde diagnostische en therapeutische opties tot de groei van de markt. Tijdens de prognoseperiode zal Azië-Pacific naar verwachting de grootste marktgroei kennen vanwege de toename van de initiatieven van de overheid en de aanwezigheid van een groot aantal farmaceutische bedrijven die zich richten op tandheelkundige behandelingen.

De groei van de markt in Azië-Pacific werd gestimuleerd door de initiatieven van de overheid ter ondersteuning van de gezondheidszorg. In Saoedi-Arabië was er een gebrek aan voorlichting over mondverzorging, wat een grote zorg was voor de mensen in het land. De doelgroep van de wereldwijde markt voor tandheelkundige industrie zijn ziekenhuizen, klinieken en academische instellingen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor tandheelkundige industrie is gesegmenteerd op basis van discipline, verbruiksgoederen en eindgebruiker.

Op basis van discipline werd de wereldwijde markt voor de tandheelkundige industrie onderverdeeld in kaakchirurgie, endodontie, cosmetische tandheelkunde, restauratieve tandheelkunde, orthodontie, prothese, maxillofaciale chirurgie en parodontologie.

Op basis van verbruiksgoederen werd de wereldwijde markt van de tandheelkundige industrie onderverdeeld in Tandspuiten, Whitening Material, Dental Burs, Resin Composites, Denture Adhesive, Gingival Retraction Material, Dental Biomaterial, Endodontic Supplies, Dental Impression en Dental Aesthetic.

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde markt voor tandheelkundige industrie onderverdeeld in tandheelkundige academische & onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen & klinieken en gespecialiseerde tandheelkundige centra.

Bekijk gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analyse op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/dental-industry-market-7637

Regional Classification

De wereldwijde markt van de tandheelkundige industrie was verspreid in de volgende regio’s – Europa omvat VK, Duitsland, Frankrijk, Spanje, & Italië; Oost-Europa; Latijns-Amerika; Noord-Amerika omvat Canada & VS; Azië-Pacific omvat India, Japan, China, Zuid-Korea & Australië; Midden-Oosten en Afrika.

Industry News

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt zijn – Coltene Group (Zwitserland), 3M (VS), Dentsply Sirona (VS), Allergan plc (VS), en Henry Schein Inc. (VS).

Bekijk Verwante Rapporten:

Clear Aligners Market Grootte, Rapport | Aandeel Analyse, 2030

COVID-19 Diagnostics Market Share, Size, Trends | Report by 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten.

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire