header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Eendenvleesproducten markt toekomstige trend, huidige groeifactoren, historische gegevens en door de industrie gevalideerde marktgegevens (2020-2027)

Oct 12, 2022 8:08 AM ET

Marktoverzicht:

De markt voor eendenvleesproducten zal naar verwachting 4,6 miljard dollar bereiken in 2027, met een groeipercentage van 6,2% van 2020 tot 2027.

Het groeiende publieke bewustzijn van de gezondheidsvoordelen van het eten van eendenvlees creëert een enorme marktkans voor de belangrijkste spelers in de duck meat products market. De toegenomen gezondheidsvoordelen van eendenvleesconsumptie kunnen ook worden toegeschreven aan de wereldwijde vraag ernaar. Dit wordt ondersteund door grote leveranciers die hun productiecapaciteit uitbreiden. Klanten hebben nu meer opties op de markt. Deze elementen hebben dus een directe invloed op de wereldwijde groei van eendenvlees. De ontwikkeling van laboratoriumvlees met behulp van cellulaire landbouw is een belangrijke trend die de groei van de wereldwijde eendenvleesmarkt zal beïnvloeden. In tegenstelling tot traditionele vleesproductiemethoden is het bij deze milieuvriendelijke methode niet nodig dieren te slachten. Als gevolg hiervan zullen dergelijke ontwikkelingen naar verwachting de groei van de wereldwijde markt voor eendenvleesproducten in de prognoseperiode positief beïnvloeden.

De COVID-19 pandemie heeft een negatieve impact gehad op veel industriële sectoren, waardoor in elke industriële en commerciële sector aanzienlijke inkomsten verloren zijn gegaan. Gedurende deze periode werd de marktgroei negatief beïnvloed. De strikte lockdown-richtlijnen van de regering hebben de in- en uitvoer van eendenvleesproducten beperkt. Hierdoor leden veel industrieën, waaronder de markt voor eendenvleesproducten. Eendenvleesverwerkende bedrijven werden gedwongen hun activiteiten te verminderen. Verkopers konden vervolgens moeilijk aan eendenvlees komen. De eindgebruiker betaalde de uiteindelijke prijs in de vorm van hogere groot- en detailhandelsprijzen.

Getref een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6790

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor eendenvleesproducten is gesegmenteerd naar type, producttype, categorie en distributiekanaal.

Naar type is de markt onderverdeeld in:

  • Grond
  • Gesneden
  • In zijn geheel
  • Anderen

Naar producttype is de markt onderverdeeld in:

  • Verwerkt eendenvlees
  • Vers eendenvlees

Naar categorie is de markt verdeeld in:

  • Vers
  • Diepgevroren
  • Verwerkt

Naar distributiekanaal is de markt onderverdeeld in:

  • Niet in de winkel gelegen
  • Winkel gelegen

De winkelgebonden markt is verder onderverdeeld in:

  • Supermarkten
  • Convenience stores
  • Hypermarkets
  • Overige

Eendenvleesproductenmarkt

Regionale analyse:

De Eendenvleesproductenmarkt is onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De Noord-Amerikaanse regio heeft momenteel het grootste marktaandeel voor eendenvleesproducten. Dit geldt vooral voor Canada, waar eenden in overvloed voorkomen. In de Verenigde Staten wint eendenvlees aan populariteit. Noord-Amerika heeft een zeer hoge CAGR. Voor de nabije toekomst kan deze zelfs aanzienlijk hoger zijn dan de wereldwijde CAGR.

De regio Azië-Pacific kent ook een snelle groei. China levert een belangrijke bijdrage aan de hoge CAGR van de regio. Eendenvlees wordt in China al lang beschouwd als een delicatesse en een hoofdvoedsel. Daarom is er een grote vraag naar eendenvlees.

Door de toenemende bezorgdheid over de gezondheid groeit de markt voor eendenvleesproducten redelijk in de Europese regio.

Bekijk de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/duck-meat-products market-6790

Recente ontwikkelingen:

  • AJC International brengt regelmatig publieke persberichten uit over de veiligheid en voedingswaarde van hun eendenvlees.

Marktleveranciers moeten de nadruk leggen op groeivooruitzichten in snelgroeiende segmenten om te profiteren van kansen en te herstellen van de gevolgen van de post-COVID-19, terwijl ze hun posities in traaggroeiende segmenten behouden.

Lees meer Ons gerelateerde rapport –

Vervroren vleesmarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030
Meat Snacks Market Research Report – Forecast Till 2027

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we rekening houden met Covid19 Footprints voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contacteer ons:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Tags:   United States, Wire