header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Genetische tests marktomvang 33,4 miljard dollar in 2030 | MRFR

Oct 12, 2022 6:28 AM ET

Genetic Testing Market Overview

De omvang van de markt voor genetische tests zal tegen 2030 naar verwachting 33,4 miljard dollar bedragen met een CAGR van 10,5 gedurende de prognoseperiode 2022-2030. De markt voor genetische tests zal naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de toegenomen vraag, overnames en strategische partnerschappen tussen de belangrijkste spelers.

Genetische tests omvatten diagnostische, prenatale en voorspellende tests. De genetische testmarkt zal naar verwachting groeien als gevolg van de voortdurende vooruitgang op het gebied van levensvatbare testkits.

De markt voor genetische tests is aanzienlijk beïnvloed door de COVID-19-epidemie. De industrie voor genetische tests staat voor verschillende uitdagingen als gevolg van het wereldwijde verbod op sociale afstand. Door het sluiten van testfaciliteiten en klinieken als gevolg van COVID-19 werd genetische counseling in persoon van de markt geweerd. Klinieken beperkten persoonlijk genetisch advies om de verspreiding van de ziekte te helpen vertragen.

Aan de andere kant boden GeneDx en andere genetische testgrootheden een dienst waarbij ze genetische tests leverden die door artsen werden besteld. Klinieken, medische professionals en patiënten maken nu allemaal gebruik van telegeneeskunde om gentests uit te voeren.

Vraag gratis proefexemplaar aan op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2009

Marktsegmentatie

naar type:

De markt voor genetische tests is verdeeld in twee typen op basis van type: direct-to-consumer genetische tests en aanbevolen genetische tests. Van alle marktsegmenten zal de markt voor genetische tests op recept naar verwachting de grootste CAGR-groei doormaken.

Per methode:

De markt voor genetische tests is verdeeld in drie categorieën op basis van de methode: chromosomale genetische tests, moleculaire genetische tests/DNA-tests en biochemische genetische tests. Alles bij elkaar genomen zullen moleculaire genetische/DNA-tests naar verwachting de wereldmarkt domineren en exponentieel groeien tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing:

De markt is verdeeld in verschillende toepassingscategorieën, waaronder kankerscreening, reproductieve gezondheid, voorouders, voorspellende en pre-symptomatische tests en andere. Al met al zal de markt naar verwachting worden gedomineerd door de reproductieve gezondheidssector.

Key Players

De belangrijkste spelers op de markt voor genetische tests zijn PerkinElmer Inc. (VS), Myriad Genetics Inc. (VS), Abbott Laboratories (VS), Illumina Inc. (VS), Bio-Rad Laboratories Inc. (VS), QIAGEN (Duitsland), Eurofins Scientific (VS), Quest Diagnostics Incorporated (VS), Hoffmann-La Roche Ltd (Zwitserland), Thermo Fisher Scientific Inc. (VS), Blueprint Genetics (Finland), BGI Genomics (China)

Regionale indeling

Amerika zal naar verwachting de markt voor genetische tests aanvoeren vanwege het stijgende aantal genetische ziekten en de vraag naar gepersonaliseerde genetische tests. Het bestaan van de geavanceerde gezondheidszorg en verbeterde overheidssteun zullen naar verwachting de lokale markt stimuleren tijdens de verwachte periode.

De Europese markt voor genetische tests zal naar verwachting de op een na grootste zijn tijdens de prognoseperiode. Recente ontwikkelingen en ontdekkingen in de moleculaire geneeskunde in Europa zijn cruciale drijfveren voor de expansie van de markt. Nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling van genetische diagnostiek zijn ontstaan als gevolg van de toenemende prevalentie van genetische ziekten en aandoeningen.

APAC zal waarschijnlijk de industrie zijn met de snelste groei vanwege het groeiende patiëntenbestand en onaangeboorde marktkansen in ontwikkelingslanden. Bovendien zouden de toenemende inspanningen om gezondheidszorginfrastructuur te bouwen om aan de vraag van de vergrijzende bevolking te voldoen, de lokale markt tijdens de onderzoeksperiode nog meer kunnen doen groeien.

Bekijk gedetailleerde TOC met COVID-19 Impactanalyse op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/genetic-testing-market-2009

Industry News

Dankzij zijn uitgebreide portefeuille genetische tests, die een verscheidenheid aan toepassingsgebieden omvat, waaronder auto-immuunziekten, verschillende ziekten en cardiovasculaire problemen, heeft Quest Diagnostic een dominante positie op de markt.

Dankzij de beschikbaarheid van geavanceerde producten zal Myriad Genetics naar verwachting de tweede plaats innemen in termen van wereldwijd omzetaandeel. MyRisk en EndoPredict zijn twee van de bekendste productlijnen van Myriad Genetics.

Bekijk verwante rapporten:

Gene Editing Market Size, Trends and Insights By Methods (Crispr, Talen, Zfn, Antisense Technology And Others), By Applications (Plant Genetic Engineering, Animal Genetic Engineering, Gene Therapy, Microorganisms Genetic Engineering), By End User (Biotechnology, Pharmaceutical, Contract Research Organization) – Global Forecast till 2030

Gene Therapy Market Research Report: Per Product (Kymriah, Luxturna, Yescarta, Zolgensma, Strimvelis, Zynteglo), Indicatie (Oncologie, Genetische Ziekten) en Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Klinieken, Specialistische Behandelcentra) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
1 628 258 0071
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire