header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HNRC RONDT OVERNAME BELANG IN CUNNINGHAM ENERGY AF

Oct 12, 2022 1:28 AM ET

Overname verhoogt waarde activa aanzienlijk

HOUSTON, Texas, 11 oktober 2022, Houston Natural Resources Corp (OTC: HNRC) (“HNRC of de Vennootschap”) kondigde vandaag aan dat het de overname van het belang in Cunningham Energy, LLC met ingang van 19 september 2022 heeft afgerond.

Een onafhankelijk ingenieursbureau heeft een evaluatie afgerond van de olie & gasactiva van Cunningham Energy. De geschatte waarde van de pachtpositie van het bedrijf per 18th mei 2022 bedraagt 218 miljoen dollar, ervan uitgaande dat het huidige voorgestelde boorprogramma van 40 putten wordt voltooid. De overname van het 9%-belang van Cunningham Energy, in contanten en effecten, wordt gewaardeerd op $19.620.000, waardoor de waarde van de bedrijfsactiva met $0,39c per aandeel toeneemt van $2,43 per aandeel tot $2,82 per aandeel, een stijging van 16%. s gemeld in hun Q2 financials an 1 augustus 2022, op basis van de huidige uitstaande aandelen.

Met deze overname breidt het bedrijf haar belang in Olie, Aardgas en Oil Field Services eigenschappen verder uit. Het breidt zijn totale bedrijfsbelang verder uit naar Canada en streeft naar meer internationale expansie.

Cunningham Energy is een onafhankelijke producent van olie en gas. Cunningham Energy voert activiteiten en olie/gasbelangen uit in het Appalachian Basin met meer dan 30.000 netto acres aan leaseholds. Cunningham Energy werd opgericht in 2008 en was een pionier op het gebied van ondiepe horizontale olieboringen in West Virginia vanaf 2014. Tijdens haar toekomstige fase 1 ontwikkelingsprogramma in West Virginia, moet Cunningham Energy 20 ondiepe horizontale Big Injun, Weir en Berea Sandstone olieputten vergunnen, boren en voltooien om te voldoen aan de leaseverplichtingen uit hoofde van oude boren &. Er zijn momenteel 68 potentiële locaties voor ontwikkelingsputten in bestaande leases geïdentificeerd met plannen om de leaseholds van het bedrijf uit te breiden door middel van toekomstige acquisities en leasing.

Cunningham Energy of Canada Inc. controleert ook een belang in meer dan 965.000 acres in de Matapedia Valley, Gaspesie, Quebec Canada van Marzcorp Inc. op een 75% NRI-basis (net revenue interest) via een uitgevoerde Farmout-overeenkomst. In samenwerking met Marzcorp Inc. is tot nu toe meer dan 14 miljoen dollar aan het project besteed. Er zijn vijftien boorgaten voltooid, waarvan er drie bij productietests koolwaterstoffen aan de oppervlakte brachten. Het 51-101 rapport geeft een High Estimate case aan van 5,088MMSTB (million stock tank barrels of light sweet crude) winbare reserves (van 4 targets die slechts 3% van het terrein beslaan). Momenteel zijn er 7 geverifieerde boordoelen voor fase 1 en 12 interessante boorgebieden op de pachtgrond. Het potentieel van de totale 965.000 acre leasehold is geraamd op 500 miljoen plus vaten olie (“OOIP”), alsmede vaten olie-equivalent (BOE) uit meerdere conventionele reservoirs en het totale gebied. De verwachte mediane EUR recovery van olie per lateral in de Forillon/Indian Cove formatie op gebieden die het bedrijf in farmout leasehold heeft, is geschat op 942.000 bbls. De Forillon/Indian Cove is een conventionele kalksteenformatie met natuurlijke breuken uit het lagere Devoon. Het eigendom heeft gedocumenteerde 51 API gravity lichtzoete oliemonsters opgeleverd tijdens kernboringen.

Cunningham Oilfield Services (COS), een divisie van Cunningham Energy, levert een verscheidenheid aan olievelddiensten en apparatuur in het Appalachian Basin. Van het boren en ondersteunen van horizontale en verticale putten tot algemene putdiensten, boorinstallaties en apparatuur. De recente bipartisan Infrastructure Deal van de Amerikaanse regering omvat een investering van 16 miljard dollar voor het opruimen van vervuiling uit het verleden, waaronder 11,3 miljard dollar voor projecten voor het terugwinnen van verlaten mijnen en water en 4,7 miljard dollar voor het sluiten van weesputten, sanering en herstel.

Cunningham Oilfield Services verwacht een betekenisvolle deelname aan het programma, waaronder recentelijk toegekende fondsen voor West Virginia en Texas.

Cunningham Energy neemt accountants in de arm om zijn laatste twee jaar gecontroleerde verklaringen voor een notering aan de NASDAQ of NYSE af te ronden.

HNRC zal ook een afzonderlijke overeenkomst/en of joint ventures aangaan met Viper Capital Partners LLC (www.vipercapitalpartners.com) op een deal-by-deal basis voor de verdere ontwikkeling van areaal, mineralen en boorprojecten in de onderste 48 staten, waaronder West Virginia en Texas.

Over Houston Natural Resources Corp

Houston Natural Resources Corp. (OTCMKTS: HNRC)(www.hnrcholdings.com) is een gediversifieerd energiebedrijf met olie- en gasbelangen alsmede afvalwaterbehandelingsfaciliteiten. Daarnaast bezit het bedrijf meer dan $53 miljoen aan niet-energie activa die het in 2022 zal verzelfstandigen in Worldwide Diversified Holdings, Inc. (WDHI). Aandeelhouders van HNRC die vóór het einde van 2022 geregistreerd staan, ontvangen aandelen in WDHI op basis van hun aandelen in HNRC. De spin-off verandert de focus van het bedrijf naar zijn energiereserves, het Halff Oil Field in Crockett County, Texas, 83 oliebronnen, naar schatting 33 miljoen vaten olie en waterbehandeling en geschatte reserves van $69 miljoen. Verder is de nettowinst van het bedrijf Q2 Inkomsten $5,13M 41% Y/Y, toegenomen 38%, $0,18 winst per aandeel (EPS), $74M Activa, NAV $2,43/aandeel voor de eerste zes maanden van 2022. Het bedrijf zal ook blijven zoeken naar nieuwe olie- en gas- en afvalwateracquisities terwijl het zich richt op het creëren van meer waarde voor HNRC-beleggers.

Het bedrijf, via zijn dochteronderneming Houston Natural Resources, Inc sponsorde HNR Acquisition Corp, een Special Purpose Acquisition Corp (NYSE:HNRA).

Over Cunningham Energy LLC

Cunningham Energy (www.cunninghamenergy.com) is een onafhankelijke producent van olie en gas gevestigd in Charleston, West Virginia. Het bedrijf werd in 2008 opgericht met als doel het verwerven, exploreren en produceren van olie en gas in de Appalachen, Illinois en Williston bekkens. Sinds de oprichting hebben wij ons gebaseerd op ervaring uit het verleden in combinatie met de toepassing van nieuwe technologieën om succesvol te zijn op het steeds veranderende gebied van efficiënte energieproductie. Cunningham Energy is gepositioneerd om te profiteren van de huidige en toekomstige trends in de olie- en aardgasproductie in deze bekkens met agressieve maar verantwoorde beslissingen in de komende toekomst.

FORWARD-LOOKING STATEMENTS:

Dit persbericht kan “toekomstgerichte verklaringen” bevatten in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Andere verklaringen dan verklaringen over historische feiten in dit persbericht kunnen toekomstgerichte verklaringen zijn en zijn geen garanties voor toekomstige prestaties of resultaten en houden een aantal risico’s en onzekerheden in.

Contact:

Houston Natural Resources Corp.E-mail: [email protected]Houston Texas USA.Volg ons

Contactgegevens:

Houston Natural Resources Corp.
E-mail: [email protected]
Houston Texas USA.
Tags:   United States, Wire