header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor bekledingssystemen 2022-2030: de hoogste groei in de nabije toekomst met belangrijke trends

Oct 12, 2022 8:10 AM ET

De Cladding System Market zal tegen 2030 naar verwachting een waarde van USD 2.18.765,80 miljoen vertegenwoordigen, met een groei van 7,70 AGR tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Het groeiende aantal bouwplannen wereldwijd is een van de belangrijkste factoren die naar verwachting de groei van de wereldwijde marktinkomsten zal ondersteunen. Bekleding kan worden gedaan met verschillende materialen, waaronder vinyl, metaal, hout, enz. Vinyl wordt vaak gebruikt in residentiële toepassingen vanwege het aantrekkelijke uiterlijk en de afwerking. Dit zijn enkele van de factoren die naar verwachting de groei van de wereldwijde markt voor gevelbekledingssystemen tijdens de prognoseperiode zullen stimuleren. Groene bouwvoorschriften, overheidsregels en codes zoals LEED-certificeringen stimuleren investeringen in lichtgewicht en energie-efficiënte marktbekledingssystemen in niet-residentiële en residentiële gebouwen.

Verder neemt de vraag naar brandwerende, thermische, water- en geluidswerende bekledingssystemen toe. Innovatieve milieuvriendelijke bekledingsmaterialen worden steeds populairder op de markt naarmate consumenten milieubewuster worden. Klanten op de markt kiezen voor verticale tuinen om hun buitenmuren een duurzame maar aantrekkelijke uitstraling te geven. Dit leidt tot de ontwikkeling van kunstmatige groene muren die een natuurlijke uitstraling hebben en minder water en onderhoud vereisen.

De markt voor covid 19 gevelbekledingssystemen loopt terug. De reden voor de lagere vraag naar het product is een afname van de vraag. In deze periode kent de economie enorme schommelingen. Bovendien wordt er minder geïnvesteerd in de bouw. De vraag en de toeleveringsketen zijn van invloed op de opbrengsten van de markt voor bekledingssystemen door covid 19. De prijs van het gevelbekledingssysteem daalt omdat de vraag afneemt. Het beïnvloedt de winstgevendheid van de markt voor gevelbekledingssystemen. Bovendien heeft de verspreiding van covid 19 geleid tot de wereldwijde sluiting van productiefaciliteiten voor gevelbekledingssystemen. Verder heeft een gebrek aan grondstoffen gevolgen voor de algehele economie.

Download rapportvoorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1905

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor bekledingssystemen is ingedeeld op basis van toepassing en materiaal.

Volgens het materiaal:

 • Metselwerk en steen
 • Keramiek
 • Vezelcement
 • Hout
 • Stucwerk

Volgens de toepassing:

 • Kantoren
 • Woningen
 • Inrichtingen
 • Industrieel
 • Commercieel
 • Daken en wanden

Informatie over dit rapport Klik hier: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/1905

Regionale analyse:

De Global Cladding Systems Market is verdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Dankzij de kapitaalintensieve industrie en de beschikbaarheid van geschoolde arbeidskrachten op de markt, domineert Noord-Amerika de markt. De uitbreiding van de huizenmarkt is in de eerste plaats de drijvende kracht achter de vraag in Noord-Amerika. Door de sterke vraag van opkomende economieën zoals India en China zal de markt in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting echter het snelst groeien. De stijgende vraag uit India en China, de toename van grondstoffen, sterke overheidsinitiatieven, de beschikbaarheid van arbeidskrachten en geavanceerde technologieën en innovaties zullen de APAC-markt stimuleren. Andere factoren die de markt stimuleren zijn de toenemende bouw in de regio en de beschikbaarheid van goedkope grondstoffen, geavanceerde technologieën en arbeidskrachten.

Key Players:

Enkele van de spelers die de wereldwijde markt voor bekledingssystemen leiden zijn Alcoa Inc, Tata Steel Ltd, Etex Group, Boral Ltd, James Hardie Industries Plc, Axiall Corporation, Nichiha Corporation, CSR Ltd., Compagnie de Saint Gobain SA., en Cembrit Holding A/S onder andere

Recente ontwikkelingen:

 • Glen-Gery Corporation’s eerste keramische pretense gevelbekledingssysteem, erracade, werd uitgevonden in december 2020. Het nieuwe bekledingssysteem is brandwerend, onderhoudsarm en aanpasbaar qua lay-out, waardoor het geschikt is voor vele architectonische ontwerpstijlen.
 • De markten voor residentiële en niet-residentiële bekledingssystemen zullen naar verwachting worden gedomineerd door Azië en de Stille Oceaan. Op de eerste rij zullen China en India naar verwachting de dominante spelers zijn.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cladding-system-market-1905

Related Report

Badmeubelmarkt Informatie: per materiaal (glas, keramiek, steen en hout), per toepassing (residentieel en niet-residentieel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Vezelcementplaatmarkt Onderzoeksrapport: Per Grondstof (Portland Cement, Silica), Per Type (Low-Density Fiber Cement Board, Medium-Density Fiber Cement Board, High-Density Fiber Cement Board) en Per Toepassing (Residential Buildings, Non-Residential Buildings) – Forecast to 2030

GRP Pipes Market Research Report: Per Hars (Epoxy, Polyester, Vinyl Ester) en Per Eindgebruik (Olie & Gas, Chemie, Afvalwaterbehandeling, Irrigatie) – Voorspelling tot 2030

Luxury Vinyl Tegels Markt Informatie: per Type (Stijf en Flexibel), per Toepassing (Residentieel en Niet-Residentieel) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Outdoor Sound Barriers Market Onderzoeksrapport, Informatie: per Materiaal (Beton, Metaal, Hout en andere), Toepassing (Snelwegen, Luchtvaart, Sloop, Nutsvoorzieningen & Spoorweg en Bouw), Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future¬ģ
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire