header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor keramische tegels groeit met 6,90% tot 2030 | Trends en zakelijke kansen

Oct 12, 2022 8:21 AM ET

De Keramische Tegels Markt zal naar verwachting 207 miljard dollar bereiken tijdens de huidige prognoseperiode van 2022-2030 met een snelheid van 6,9% van de CAGR, de markt zal naar verwachting een verbeterde groei laten zien in de prognoseperiode. De voorspellingsperiode van de markt werd voorspeld van 2020 tot 2025.

Gebruikt in zowel residentiële als commerciële sectoren, staan keramische tegels bekend om hun scheurbestendigheid en duurzaamheid. Ze zijn waterbestendig, intact en kunnen gemakkelijk worden gereinigd, waardoor ze een laag stofbescherming hebben. Door deze eigenschappen kunnen ze zowel op muren als op vloeren worden gebruikt.

Door het gemak bij installatie, onderhoud en reiniging wordt de markt voor keramische tegels uitgebreid gedreven. Met de toename van de verstedelijking met de dag, meer inwoners de voorkeur aan keramische tegels te installeren in commerciële en officiële plaatsen. De wereldwijde bevolkingsgroei heeft er ook toe geleid dat mensen kiezen voor keramische tegels, een betrouwbare en duurzame optie voor wanden en vloeren. De constante ontwikkeling in de woning- en bouwsector zal de markt naar verwachting uitbreiden. Verschillende internationale hoofdrolspelers zijn ook actief in de wereldwijde marktdynamiek. Met potentiële technologische vooruitgang en innovaties zijn de belangrijkste spelers erin geslaagd een product te lanceren dat de markt ten goede komt. Dergelijke factoren staan bekend als de belangrijkste drijfveren van de markt.

Download Report Sample Copy: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/977

Er waren echter ook bepaalde factoren die de groei en ontwikkeling van de markt beperkten. Er gaat een enorme hoeveelheid energie zitten in het assemblageproces van de tegels. Dit omvat ook andere kosten zoals transport, elektriciteit en gas. Inconsistente en onvoorspelbare markttarieven hebben geleid tot enorme en ongelukkige resultaten die de marktgroei en -ontwikkeling hebben beïnvloed. De pandemie beperkte ook de toeleveringsketen van de markt, waardoor de input en de output van de grondstoffen werden belemmerd.

Desondanks de drijvende en remmende factoren die aanwezig zijn in de marktdynamiek, wordt een gezonde en aanzienlijke groei verwacht voor de markt in zijn prognoseperiode.

Marktsegmentatie

De markt voor keramische tegels is voornamelijk onderverdeeld in type, toepassing en eindgebruik.

Per type is de markt onderverdeeld in geglazuurde keramische tegels, ongeglazuurde en porselein. Per toepassing is de markt weer onderverdeeld in binnenmuur, buitenmuur, vloerbedekking en plafond. Afhankelijk van de eindgebruiker wordt de markt onderverdeeld in residentiële en niet-residentiële sectoren.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/977

Regionale analyse

Hoewel de regio Azië-Pacific bekend staat als een van de belangrijkste hubs voor keramische tegels, bestrijkt de Markt voor keramische tegels ook enkele van de belangrijkste redenen wereldwijd. Dit omvat het Midden-Oosten en Afrika, samen met Zuid-Amerika, Europa en Noord-Amerika. Grote delen van Azië-Pacific omvatten China, Thailand, Vietnam en Indonesië.

Key Players:

De belangrijkste spelers van de markt voor keramische tegels zijn The Siam Cement Public Company Limited (SCG), Mohawk Industries Inc., Kajaria Ceramics, Roca Sanitario, S.A., RAK Ceramics, Group Lamosa, Panariagroup Industrie Ceramiche S.p.A, Guangdong Dongpeng Ceramic Co., Ltd., Gruppo Concorde, en Pamesa Ceramica.

Recente ontwikkeling

Vele belangrijke spelers waren verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Markt voor Keramische Tegels.

  • In aug 2020: Een van de marktbedrijven, SCG cement bouwmateriaal bedrijf, ging een live overeenkomst aan met Oitolabs Technologies Private limited. Het doel van de samenwerking was om de digitale platforms van SCG te verbeteren.
  • In dec 2019: een ander keramisch tegelbedrijf, Kajaria, verklaarde zijn Trends in 2020 te lanceren. Ze stonden bekend als een uitgelezen assortiment tegels.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ceramic-tiles-market-977

Gerelateerd rapport

Construction Waste Management Market: Informatie per afvaltype (gevaarlijk en niet-gevaarlijk), toepassing (residentieel en niet-residentieel), afvalbeheerproces (sorteren op de bouwplaats, inzameling, storten, sorteren, containeriseren, transport en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Roofing Tiles Market Onderzoeksrapport: Informatie per Type (klei, beton, metaal en andere), Toepassing (Residentieel, Commercieel, Infrastructuur, Industrieel) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2030

Kunstmatige Marmer Markt Onderzoeksrapport: Informatie per Type (Polyester Kunstmatig Marmer, Cement Kunstmatig Marmer, Composiet Kunstmatig Marmer en Gesinterd Kunstmatig Marmer), Per Toepassing (Vloeren, Aanrechtbladen, Badkuipen, Muurpanelen, Douchecabines en anderen) – Voorspelling tot 2030

Koel Dak Markt Onderzoeksrapport: Informatie per daktype (steil dak en laag hellend dak), producttype (gecoate daken, schuimdaken, enkelvoudig membraan, gemodificeerde Bur, metalen daken, asfaltschindels, dakpannen en leien), toepassing (residentieel, commercieel en industrieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire