header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Modulaire Bouwmarkt Geregistreerde aanzienlijke CAGR-groei van 6,55 verwacht tot 2030

Oct 12, 2022 8:15 AM ET

De modulaire bouwmarkt zal tegen 2030 naar verwachting 143 miljard dollar bedragen, met een AGR van 6,55 tussen 2022 en 2030.

De stijgende vraag naar geavanceerde structuren tegen redelijke prijzen en de toegenomen industrialisatie en verstedelijking zullen de marktexpansie tijdens de projectieperiode waarschijnlijk stimuleren. Bovendien bieden de groeiende voorkeur voor duurzame bouwtechnologieën en de toenemende bouwactiviteit in ontwikkelingslanden perspectieven voor de sector. Bovendien wordt verwacht dat de toegenomen overheidswetgeving en -beleid de groei van de modulaire bouwmarkt zullen stimuleren.

De toenemende behoefte aan werkgelegenheid, huisvesting, energie, schoon water, voedsel, doorvoerinfrastructuur en sociale diensten leidt tot een groter gebruik van kosteneffectieve modulaire bouwtechnologieën om een consistente kwaliteit te garanderen, waardoor de ontwikkeling van de modulaire bouwmarkt wordt gestimuleerd. Het modulaire alternatief biedt schaalvoordelen, hogere snelheden en een betere kwaliteitscontrole, waardoor het een steeds aantrekkelijkere optie wordt. Bovendien produceert modulaire bouw veel minder afval in vergelijking met traditionele bouwmethoden. Dit aspect zal naar verwachting de groei van de wereldwijde modulaire bouwmarkt stimuleren.

De covid 19 heeft aanzienlijke economische schade veroorzaakt. De wereldwijde lockdown en beperkingen hebben de bouwactiviteit stilgelegd. Werknemers hebben geen toegang tot bouwplaatsen. Verschillende strikte regels werden uitgevoerd voor de bouwwerkzaamheden gedurende deze tijd. Al deze variabelen veroorzaakten verschillende problemen in de modulaire bouwsector. De opkomst van covid 19 heeft geleid tot arbeidsonzekerheid en instabiliteit van de markt. De handelsprijzen en aandelen van de bouwmarkt hebben zware verliezen geleden. Al deze kwesties hebben bijgedragen aan een afname van de modulaire bouw.

Kortingen op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1682

Marktsegmentatie:

De wereldwijde modulaire bouwmarkt is ingedeeld in Type, Materiaal, Eindgebruik en module Sectoren.

Gebaseerd op type:

 • Relocatie
 • Permanente

Gebaseerd op materiaal:

 • Staal
 • Kunststof
 • Hout
 • Prefab beton
 • Anderen

Gebaseerd op eindgebruiker:

 • Gezondheidszorg
 • Commercieel
 • Office
 • Retail
 • Onderwijs

Op basis van de module:

 • Openzijdige module
 • Vierzijdige module
 • Primaire structuurmodule
 • De gemengde module
 • Deelzijdige meer

Regionale analyse:

De wereldwijde modulaire bouwmarkt is verdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Azië-Pacific zal het grootste aandeel hebben. Een enorme toename wordt toegeschreven aan de groeiende commerciële bouwprojecten. Bovendien stimuleren overheidsprogramma’s de bouw van eco-gebouwen. Al deze elementen houden de modulaire bouwsector in Azië-Pacific in de voorhoede. De modulaire bouwsector in Noord-Amerika is de tweede grootste ter wereld. De behoefte aan high-end bouwprojecten is een reden voor modulaire bouw.

Een andere belangrijke marktdrijfveer is de vraag naar modulaire gebouwen in de IT- en telecommunicatie-industrie. In de Verenigde Staten maakt het modulaire idee de bouw van een gebouw met een bovenbouw mogelijk. Bovendien is de investeringsgraad van het gebouw hoog. Europa heeft uitstekende overheidssteun voor modulair bouwen. Modulaire bouw wordt gebruikt in gezondheidszorgfaciliteiten, onderwijsfaciliteiten en industriële en commerciële gebouwen. Vanwege de snelle uitbreiding van de infrastructuur wordt modulair bouwen steeds populairder. Europa zal in de projectieperiode de grootste vraag hebben.

Download PDF Sample Copy: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1682

Notabele concurrenten

Notabele concurrenten op de wereldwijde markt voor modulaire bouw zijn L & T (India), ACS Group (Spanje), Komatsu Ltd (Japan), Kiewit Corporation (V.S.), Skanska AB (Zweden), Taisei Corporation (Japan), System House R & C Co. Ltd (Japan), Balfour Beatty Plc. (V.K.), Bouygues Construction (Frankrijk), Red Sea Housing Services (Saoedi-Arabië), om er maar een paar te noemen.

Recente ontwikkelingen:

In maart 2022 heeft G-CON Manufacturing, expert op het gebied van flexibele, geprefabriceerde cleanroomoplossingen, de helpende hand geboden aan verschillende modulaire cleanroom Biotechnologieën voor het National Center for Therapeutics Manufacturing in Texas.

McGrath RentCorp, een Amerikaanse aanbieder van verplaatsbare accommodatie en opslag, betaalde in mei 2021 USD 260 miljoen voor het in Californië gevestigde Design Space Modular Buildings. De transactie kan het mobiele modulaire segment van McGrath doen groeien, door ongeveer 6.400 eenheden aan de vloot toe te voegen. Opslagunits zijn goed voor ongeveer 30% van de vloot van Design Space.

Toegang tot de volledige samenvatting van het rapport : https://www.marketresearchfuture.com/reports/modular-construction-market-1682

Gerelateerd rapport

Recycled Construction Aggregates Market Onderzoeksrapport: Informatie per producttype (steenslag, zand & grind, cementbeton en asfaltpuin), eindgebruik [woningen, commercieel, infrastructuur en andere (industriële en monumentale)] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Exterior Insulation & Finish System Market Research Report Information By Type (Polymer-based, Polymer-modified) Insulation Type (Expanded polystyrene, Mineral wool, Others) Thickness (1-3inches, 3-6 inches, More than 6 inches) Components (Adhesives, Insulation board, Base coat, Reinforcement, Finish coat) Forecast 2030

Composite Insulated Panels Market Onderzoeksrapport: Informatie per product [Expanded Polystyrene (EPS) Panel, Rigid Polyurethane (PUR) and Rigid Polyisocyanurate (PIR) Panel, Glass Wool Panel and Others], toepassing (Building Wall, Building Roof and Cold Storage) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest of the World) – Forecast till 2030

Medium Density Fiberboard (MDF) Market Research Report: Per product (standaard MDF, vochtbestendig MDF en brandwerend MDF), per toepassing (kasten, vloeren, meubels, mallen, deuren en frezen, verpakkingssystemen en andere), per eindgebruiker (woningen, commercieel en institutioneel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future¬ģ
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire