header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Peulvruchten ingrediënten markt: Wereldwijde industriële analyse, aandeel, ontwikkeling, reikwijdte, trends, voorspelling tot 2030

Oct 12, 2022 8:03 AM ET

Marktoverzicht:

De markt voor ingrediënten van peulvruchten zal tegen 2030 naar verwachting 25,22 miljard dollar waard zijn, met een CAGR van 4,39 van 2022 tot 2030.

Pulszetmeel kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder verdikken, geleren, binden, texturiseren, coaten en filmvorming. Door zijn veelzijdigheid wordt het gebruikt in een groot aantal voedseltoepassingen, waaronder soepen en sauzen, bakkerijproducten, pasta en noedels, snoepgoed, en vlees en gevogelte. Het wordt ook gebruikt als bindmiddel bij de productie van vermicelli. Impulszetmeel is ook een potentiële vervanger van ander zetmeel in voedings- en dranktoepassingen, omdat het een kosteneffectieve optie is met een breed scala aan functies. Het wordt gebruikt in de farmaceutische en cosmetische industrie voor zijn verdikkende, gelerende en texturiserende eigenschappen. Omdat pulszetmeel een goed geleermiddel is, wordt het gebruikt als alternatief voor gelatine bij de productie van capsules. De snelle groei van de farmaceutische industrie en de veranderende trends zullen naar verwachting de vraag naar de pulsingrediëntenmarkt opdrijven.

Met de toenemende vraag naar caloriearme en glutenvrije voedingsmiddelen richten de marktspelers zich op R & D om nieuwe en innovatieve producten te lanceren die peulvruchteningrediënten bevatten. Bovendien werken deze bedrijven eraan om dergelijke producten wereldwijd toegankelijker en zichtbaarder te maken voor klanten, waarbij ze de nadruk leggen op hun antioxiderende eigenschappen en hoge kaliumgehalte. Bovendien bevatten peulvruchten veel calcium en magnesium, wat de gezondheid van de botten en de gewichtsbeheersing ten goede komt. Deze factoren zullen naar verwachting de wereldwijde markt voor peulvruchteningrediënten tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Get a Sample PDF Brochure@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7576

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor peulvruchteningrediënten wordt gesegmenteerd op basis van bron, type en toepassing.

Volgens de bron:

  • erwten
  • linzen
  • kikkererwten
  • bonen
  • andere

Volgens het type:

  • Vruchten Eiwitten
  • Vruchten Zetmeel
  • Vruchten Meel
  • Anderen

Volgens de toepassing:

  • Diervoeder
  • Levensmiddelen & Drank
  • RTE en RTC Foods
  • Sauzen, Dressings, en Spreads
  • Bakery and Confectionery
  • Others
  • Others

Pulses Ingredients Market S

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor peulvruchteningrediënten is verdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Dankzij de aanwezigheid van producenten van peulvruchteningrediënten en het toenemende bewustzijn over de gezondheidsvoordelen van het gebruik van peulvruchteningrediënten in de regio, wordt verwacht dat Azië-Pacific de wereldwijde markt voor peulvruchteningrediënten tijdens de prognoseperiode zal domineren. Impulsingrediënten bieden verschillende gezondheidsvoordelen in vergelijking met andere granen, waaronder verbeterde bot- en hartgezondheid en bloedsuikercontrole.

Het toenemende gebruik van pulsingrediënten in Europese diervoedingsproducten zal de komende jaren naar verwachting resulteren in een aanzienlijk regionaal marktaandeel. Verwacht wordt echter dat de Noord-Amerikaanse markt tijdens de prognoseperiode het snelst zal groeien. Verwacht wordt echter dat de Noord-Amerikaanse markt tijdens de evaluatieperiode het snelst zal groeien vanwege de voorkeur van consumenten voor pulsingrediënten vanwege hun voedingswaarde.

Get gedetailleerd rapport om meer te begrijpen@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/pulses-ingredients-market-7576

Recente ontwikkelingen:

  • DSM koopt in november 2021 Vestkorn Milling, een van de grootste producenten van erwten- en bonenafgeleide ingrediënten voor plantaardige eiwitproducten. Deze strategische zet is bedoeld om de productportefeuille en expertise van het bedrijf uit te breiden en tegelijkertijd zijn wereldwijde bereik te vergroten.
  • In oktober 2021 opent Roquette Frères zijn grootste erwteneiwitfabriek in Portage la Prairie, Manitoba. Hiermee wordt Roquette wereldleider op het gebied van plantaardige eiwitten. Deze faciliteit voegt zich bij andere die erwteneiwit produceren in Frankrijk en Nederland.

Lees meer blogs:

Pulse Flour Market Research Report – Global Forecast To 2030

Herbicides Market Research Report – Forecast to 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Tags:   United States, Wire