header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rennetmarkt groeit snel met 4,84 AGR Huidige trends en het jaar 2030

Oct 12, 2022 8:06 AM ET

Marktoverzicht:

De stremselmarkt zal naar verwachting tegen 2030 1,14 miljard dollar bereiken, met een groei van 4,84 et tussen 2020 en 2030.

De toename van het milieubewustzijn, in combinatie met verbeterde methoden om goedkoop stremsel te produceren, heeft een nieuwe kans in de stremselmarkt gecreëerd. Hierdoor zal de markt voor niet-dierlijk stremsel toenemen. Bovendien zal stremsel naar verwachting worden gebruikt in de productieprocessen van veel bedrijven in de segmenten fastfood en drankproducten, waardoor de vraag toeneemt. De nutritionele eigenschappen van stremsels zullen de markt voor stremsel naar verwachting stimuleren. De groeiende voorkeur voor producten op basis van melk en geavanceerde voedseltechnologieën stimuleren de marktgroei. De groeiende voedingsmiddelenindustrie en de veranderende houding van consumenten ten aanzien van het gebruik van een experimentele voedingscultuur creëren gunstige voorwaarden voor de algehele groei van de markt. In de afgelopen jaren hebben de toegenomen handelsactiviteiten van de grotere kaasproducenten, evenals het transport naar het oostelijke deel van de wereld, de algemene groei van de rennetmarkt aangewakkerd.

De snelle verspreiding van het coronavirus heeft geen enkel land ongemoeid gelaten door de wereldwijde pandemie in 2019-20. Ondanks overheidsvoorschriften die de reguliere werking van kruidenierszaken en andere noodzakelijk geachte detailhandelszaken toestaan, toonden consumenten in veel landen zich sceptisch over het regelmatig verlaten van het huis om levensmiddelen zoals kaas te kopen. Dit beïnvloedde op zijn beurt de vraag naar stremsel, waardoor de belangrijkste kaasproducenten hun productie vertraagden. De uitrol van vaccins en de geleidelijke heropening van de economie hebben echter geholpen om de uitgaven van klanten voor artikelen als kaas te stimuleren. Toonaangevende supermarkt- en hypermarktketens over de hele wereld hebben strategieën ontwikkeld om hun klantenbestand te behouden. Deze factor zal naar verwachting de vraag van consumenten naar kaas vergroten, waardoor de vraag naar stremsel onder kaasfabrikanten wordt gestimuleerd.

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7003

Marktsegmentatie:

De wereldwijde stremselmarkt wordt gesegmenteerd op basis van bron, vorm en toepassing.

Op basis van de bron:

  • Microbiële
  • Dierlijke

Op basis van de vorm:

  • Vloeibare
  • Poeder
  • Andere

Op basis van de toepassing:

  • Dessert
  • Yoghurt
  • Kaas
  • Anderen

Stremselmarkt

Regionale analyse:

De toegenomen consumptie van kaas en zuivelproducten in Europa domineert momenteel het marktaandeel van stremsel. De aanwezigheid van toonaangevende kaasproducenten in de landen stimuleert de totale groei van de stremselmarkt. De toenemende consumentenvoorkeur en gezonde snackgewoonten, in combinatie met het groeiende bewustzijn van de gezondheidsvoordelen van onder meer kaas, stimuleren de marktgroei in heel Europa. Ook de Verenigde Staten vertonen een redelijk groeipercentage in de markt, omdat zij een van de grootste kaasproducenten zijn, waar voor meer dan 70% van de kaasproductie stremsel wordt gebruikt. Een groot deel van de Amerikaanse bevolking consumeert kaas als onderdeel van hun dagelijkse voeding.

De regio Azië-Pacific daarentegen stuwt de totale groei van de stremselmarkt. In China en India neemt de lebproductie toe door een groeiende belangstelling voor experimentele voedingspraktijken. De invloed van de westerse cultuur en eetgewoonten, vooral onder de jonge generatie, creëert groeimogelijkheden voor de lebstremmarkt.

Lees meer over het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/rennet-market-7003

Recente ontwikkelingen:

  • Renco heeft in augustus 2020 een miljoeneninvestering gedaan om zijn stremselproductiecapaciteit te vergroten. Renco’s stremsel wordt in de Verenigde Staten geleverd door “The Cheese Connection”, een distributeur. Renco’s stremselproductiecapaciteit werd verdubbeld door de uitbreiding, waardoor de productportefeuille van het bedrijf werd versterkt.
  • PunatureFood Ingredient Co.Ltd. begon in januari 2020 met de productie van chymosine, ook bekend als stremsel, in hun Chinese productie-eenheid.

Lees meer ons gerelateerde rapport –

Cheese Market Research Report – Forecast to 2027
Cheese Snacks Market Research Report – Forecast Till 2027

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig overwegen we Covid19 Footprints voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contacteer ons:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

 

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Tags:   United States, Wire