header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sandwich Panel Markthoogtepunten over toekomstige ontwikkeling, toptrends en leidende spelersanalyse tegen 2030

Oct 12, 2022 8:19 AM ET

De wereldwijde Sandwichpanelenmarkt behoort tot de meest bloeiende industrieën en zal naar verwachting 4,20 miljard dollar bereiken in 2030. Met een CAGR van 8,85% zal de markt naar verwachting nieuwe hoogten bereiken van 2022 tot 2030.

Sandwichpanelen zijn bouwmaterialen die worden gebruikt voor thermische isolatiedoeleinden. Deze panelen hebben een drielaagse structuur met sterke, dunne buitenlagen en een isolerende kerncomponent tussen deze lagen. Een van de belangrijkste voordelen van sandwichpanelen is dat het installatieproces uiterst eenvoudig is. Bovendien verbeteren de lichte en duurzame aard van deze panelen hun akoestische en thermische isolatie. Tijdens de voorspelde periode zal de wereldwijde markt voor sandwichpanelen naar verwachting solide prestaties laten zien vanwege de grote vraag naar panelen in de bouwsector. Ze zijn zeer nuttig in nieuwe en moderne bouwactiviteiten.

De markt voor sandwichpanelen is onlangs getuige geweest van hoge technologische innovatie en vooruitgang, waardoor het groeipotentieel is toegenomen. De kwaliteit van de brandwerendheid is aanzienlijk verbeterd, wat heeft geleid tot een stijging van de marktvraag. Tijdens de voorspelde periode zullen innovaties het verloop van de groei van de markt op mondiaal niveau gunstig beïnvloeden.

Get PDF Sample Copy : https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1563

Marktsegment

De wereldwijde markt voor sandwichpanelen is gesegmenteerd op basis van type, huidmateriaal en toepassing.

De segmentatie op basis van type richt zich voornamelijk op het type materiaal dat wordt gebruikt voor het maken van sandwichpanelen. Het segment is verder onderverdeeld in glaswol, steenwol, EPS sandwichpanelen, PUR/PIR sandwichpanelen en andere. De segmentatie op basis van huidmateriaal richt zich op het specifieke soort huid dat wordt gebruikt in het creatieproces. Het marktsegment kan verder worden onderverdeeld in staal, aluminium, glasvezelversterkte panelen (FRP) en continue vezelversterkte panelen (CFRT). De toepassingssegmentatie benadrukt de gebieden waarin de panelen worden gebruikt. Het toepassingssegment is verder onderverdeeld in commerciële, koude opslag, residentiële en agrarische gebouwen.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor sandwichpanelen kan worden onderverdeeld op basis van de regio’s van de markt. De belangrijkste geografische segmenten zijn Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Momenteel domineert de Noord-Amerikaanse regio de wereldwijde markt. De aanwezigheid van grote industrieën en de stijgende vraag naar moderne bouwmaterialen hebben bijgedragen tot de goede prestaties. Het specifieke segment zal naar verwachting domineren tijdens de voorspelde periode op basis van de stijgende vraag naar duurzame bouwmaterialen. Het marktsegment Azië-Pacific kent ook een snelle groei. Enkele van de landen die hebben bijgedragen aan de sterke prestaties van de regio zijn Zuid-Korea, China en India.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1563

Key Players

De voorste spelers van de wereldwijde markt voor sandwichpanelen zijn Hoesch Siegerlandwerke GmbH (Duitsland), Romakowski GmbH & Co. K.G. (Duitsland), Zhong Jie Group (China), MANNI Group (Italië), Nucor Corporation (V.S.), Building Component Solutions LLC (Saoedi-Arabië), Multicolor Steels India Pvt Ltd. (India), Sintex (India), Multicolor Steels India Pvt. (India), Sintex (India), ArcelorMittal S.A. (VS), DANA Group of Companies (VAE), INVESPANEL SL (Spanje), Kingspan Group (Ierland), Assan Panel A.S. (Turkije), NCI Building Systems Inc. (VS), Building Component Solutions LLC (Saoedi-Arabië), en Tata Steel Limited (India).

Industry News

juli 2022 – Tata Steel, een belangrijke speler op de wereldwijde markt voor sandwichpanelen, heeft in juli 2022 aangekondigd dat het de overname van bijna 93,71% van Neelachal Ispat Nigam Limited (NINL) via Tata Steel Long Products (TSLP) heeft afgerond. TSLP is de beursgenoteerde “step-down” dochteronderneming van Tata Steel. Hoewel TSLP in juli 2022 werd aangewezen als de succesvolle bieder, kwam de transactie in juli tot een einde na de aankoop van niet-converteerbare preferente aandelen en aandelen. Deze overname kan de competenties van Tata Steel op het gebied van het ontwerpen van stalen panelen versterken.

Bekijk volledige rapportsamenvatting: https://www.marketresearchfuture.com/reports/sandwich-panel-market-1563

Gerelateerd rapport

Compact Loaders Market Onderzoeksrapport: per type (wiel en rups), motorvermogen (tot 65 pk, 65 – 80 pk en meer dan 80 pk), toepassing (bouw, landschap & onderhoud, landbouw & bosbouw, mijnbouw en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – prognose tot 2030

Energy-Efficient Building Market Onderzoeksrapport: Informatie per type gebouw (residentieel, commercieel en industrieel), type component (ventilatiesystemen, verlichtingstechnologieën, energiebeheersystemen en controles) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – Prognose tot 2030

Green Concrete Market Research Report: by End-Use (Residential, Commercial, Industrial and Infrastructure) and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, Middle East & Africa and South America) – Forecast till 2030

Metal cladding Market Informatie: per type (aluminiumbekleding, verzinkt staal, bekleding, zinkbekleding, koperbekleding, titaniumbekleding, messingbekleding en bronzen bekleding), toepassing (residentieel, commercieel en industrieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire