header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een rapport over Independence Contract Drilling, Inc. Getiteld

Oct 12, 2022 1:19 AM ET

Oktober 11, 2022, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Independence Contract Drilling, Inc. (NYSE: ICD) met de titel “Super-Spec, Pad-Optimal Rig Demand Plays to ICD’s Fleet”. Het rapport kan worden geraadpleegd hier.

Independence Contract Drilling (ICD) bezit een vloot van super-spec, pad-optimale boorinstallaties die kunnen voldoen aan de meest uitdagende eisen van haar E & P klanten. De huidige doelmarkten van het bedrijf zijn het Permian Basin en de Haynesville Shale, twee van de meest economische bekkens in de VS. Onconventionele olie- en aardgasspelen hebben de Amerikaanse olie- en gasindustrie de afgelopen twee decennia gedomineerd. E & P exploitanten verschuiven hun ontwikkeling steeds meer naar grote multi-well pads om hun kapitaalefficiëntie te verbeteren. Verschuivende ontwikkelingsprioriteiten dragen bij tot een krappe markt voor het soort super-spec, pad-optimale boorinstallaties dat ICD bezit.

De huidige vloot van het bedrijf bestaat uit 26 installaties, bestaande uit 17 installaties uit de 300-reeks en negen installaties uit de 200-reeks. In augustus is ICD begonnen met een conversieprogramma om de installaties uit de 200-serie op te waarderen tot installaties uit de 300-serie. Het management verwacht dat de hogere dagtarieven van de installaties uit de 300-reeks de conversiekosten in minder dan een jaar zullen terugbetalen. Het management heeft het 18ede platform in augustus aan het werk gezet en heeft contracten getekend om er in het vierde kwartaal van 2022 nog twee aan toe te voegen. Er zijn onderhandelingen aan de gang om het 21ste werkplatform in het eerste kwartaal van 2023 toe te voegen. De huidige spotprijzen voor de installaties uit de 300-reeks bedragen meer dan 30.000 dollar per dag. ICD’s gemiddelde inkomsten per operationele dag in het tweede kwartaal van 2022 bedroegen $24.875. Het aan het werk zetten van incrementele booreilanden in een stijgende dagtarievenmarkt zou de EBITDA-groei in de tweede helft van 2022 en 2023 kunnen stimuleren.

ICD herkapitaliseerde haar balans door middel van een plaatsing van $157,5 miljoen converteerbare PIK toggle notes uitgegeven in maart 2022. Het management heeft aangegeven de rente op de notes gedurende twee jaar te willen PIK-en. De PIK-functie biedt de flexibiliteit om meer reactiveringen van booreilanden te financieren om de EBITDA-groei te stimuleren, in wat volgens het management de komende jaren een sterke markt zal zijn voor ICD’s vloot van superspecifieke, pad-optimale booreilanden. EBITDA-groei kan de financiële positie van het bedrijf versterken en mogelijk flexibiliteit bieden om de obligaties te herfinancieren voordat ze in maart 2026 vervallen.

Ab out Water Tower Research

Water Tower Research is een platform voor beleggersbetrokkenheid en stakeholdercommunicatie aangedreven door Wall Street-veteranen met aanzienlijke ervaring en geloofwaardigheid. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die nodig is om relaties tussen bedrijven en al hun stakeholders en investeerders op te bouwen en te behouden. “Onderzoek voor de andere 99%” opent de deur voor elke belegger om op de hoogte te blijven en zorgt voor transparantie, betere betrokkenheid en gelijke communicatie.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research
Email: [email protected]
Job Title: WTR Investor Engagement
Tags:   United States, Wire