header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waterelektrolyse markt tot 9,3 miljard dollar door opkomende technologie, concurrerende trends, omvang, groei, regio’s, vraag en prognose 2030

Oct 12, 2022 8:28 AM ET

De onderzoeksrapporten van MRFR suggereren dat Waterelektrolyse markt Onderzoeksrapport: Information by End Users, Region, and Product Category – Forecast until 2030, the water electrolysis market is predicted to gain size of approximately USD 9.3 billion by the end of 2030. Er wordt voorspeld dat de markt tijdens de evaluatieperiode van 2020 tot 2030 met een robuuste CAGR van meer dan 6 zal groeien.

Waterelektrolyse marktoverzicht:

De elektrolyse wordt gebruikt voor waterelektrolyse. Tijdens het proces wordt water opgesplitst in zuurstof en waterstof die verder afzonderlijk worden geaccumuleerd voor gebruik in de industriële proceschemie, de energiesector en de automobielindustrie. De elektrolyse is verkrijgbaar in verschillende maten en heeft verschillende elektrolysetechnieken. Bijna alle gebruikte elektrolyses zijn alkalische elektrolyses. De wereldmarkt voor waterelektrolyse is de laatste jaren enorm gegroeid. De belangrijkste reden achter de groei van de markt is het ondersteunende regelgevende beleid voor de ontwikkeling van de waterstofinfrastructuur. Bovendien is het toenemende gebruik van waterelektrolyse als industriële grondstof een ander belangrijk aspect dat de groei van de markt ondersteunt.

Report Scope:

Report Metrics

Details

Marktgrootte

2030: USD 9.3 miljard dollar

CAGR

6 AGR (2020-2030)

Basisjaar

2021

Prognoseperiode

2022-2030

Report Coverage

Reprognose, Concurrentielandschap, groeifactoren, en trends

Keuze marktkansen

Nieuwe productlanceringen en R & D tussen de grote spelers

Key Market Drivers

Toename van het gebruik van waterelektrolyse in de eindgebruikerindustrieën

Groeiende vraag naar koolstofvrije energiebron

Avail Free Sample Pages – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4133

Bovendien wordt voorspeld dat aspecten zoals de afnemende productreductie koolstofemissies en de voortdurende technologische ontwikkeling de groei van de markt in de komende jaren zullen beïnvloeden. de wereldwijde markt voor waterelektrolyse omvat ook de structuur van de markt volgens de laatste trends en inzet van technologische vooruitgang door de toonaangevende marktdeelnemers.

Competitieve analyse

De belangrijkste deelnemers op de wereldwijde markt voor waterelektrolyse zijn bedrijven zoals:

  • Peak Scientific
  • Erre Due SpA
  • AREVA H2Gen
  • ProtonOnsite
  • Air Products and Chemical Inc.
  • ThyssenKrupp AG
  • Hydrogenics Corporation
  • Teledyne Energy Inc.
  • Siemens AG
  • Linde AG

Waterelektrolyse markt USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor waterelektrolyse heeft de laatste tijd een aanzienlijke groei laten zien vanwege aspecten als de groeiende waterstof- en ammoniakmarkt, hoge duurzaamheid, en de groeiende vraag naar groene waterstof & groene ammoniak.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kan de complexiteit van het proces de groei van de markt beperken.

Praten met Expert – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4133

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft verschillende industriële en financiële activiteiten voor het merendeel van de industriesectoren beïnvloed. Verschillende belangrijke spelers in de wereldwijde waterelektrolysemarkt werden geconfronteerd met verschillende onverwachte uitdagingen die van invloed waren op het genereren van inkomsten. Echter, met het herstel van alle wereldwijde industriële en financiële activiteiten, zal de wereldwijde markt voor waterelektrolyse naar verwachting groeien in de beoordelingsperiode.

Waterelektrolyse marktsegment analyse

Van alle productcategorieën wordt voorspeld dat het segment alkalisch waterelektrolyse een leidende positie inneemt in de wereldwijde markt voor waterelektrolyse in de beoordelingsperiode. Alkalische waterelektrolyse is alom bekend als geavanceerde technologie en de meest geavanceerde waterelektrolyse technologie. Alkalische elektrolyzers dragen bij tot het grootste deel van de geïnstalleerde waterelektrolysecapaciteit wereldwijd. Alkalische elektrolyzers zijn vooral geschikt voor de productie van waterstof op grote schaal. De huidige nadruk bij de ontwikkeling van alkalische waterelektrolyse ligt op een grotere efficiëntie door toepassing van hoge druk en hoge temperatuur.

Van alle eindgebruiksgebieden wordt verwacht dat het chemische segment de leidende positie op de wereldmarkt voor waterelektrolyse zal innemen, met het farmaceutische segment op de tweede plaats. Het primaire aspect was het veroorzaken van een stijging van de omvang van de markt van de groeiende eindgebruikers. Bovendien zullen de aspecten zoals de toenemende vraag naar waterstof, de toegenomen druk om de industriële koolstofuitstoot te verminderen en de hoge efficiëntie naar verwachting ook de groei van het segment in het beoordelingstijdperk beïnvloeden.

Vraag naar een verbazingwekkende korting – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4133

Water Elektrolyse Markt Regionale Analyse

De wereldwijde markt voor waterelektrolyse wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Azië-Pacific (APAC), Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, en het Midden-Oosten & Afrika.

De onderzoeksrapporten van MRFR suggereren dat de Noord-Amerikaanse regio wordt geschat op de toppositie in de wereldwijde markt voor waterelektrolyse veilig te stellen over de herziening termijn. De regio heeft Canada en de VS als prominente groeiers. De VS wordt beschouwd als een prominente speler in de ontwikkeling van waterstof door middel van waterelektrolyse. Brandstofcellen en waterstof in Noord-Amerika zorgen voor energiezekerheid en een beter milieu voor de mensen en bouwden specifieke normen en codes om te garanderen dat brandstofcellen en waterstofproducten veilig en milieuvriendelijk zijn. Er worden verschillende ontdekkingen gedaan voor waterstof, zoals heftrucks op waterstof en bussen op waterstof in winkels. Bovendien wordt verwacht dat het toegenomen gebruik van waterstof in de VS de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode zal stimuleren.

De markt voor waterelektrolyse in het Midden-Oosten & Afrika zal naar verwachting een aanzienlijke groei vertonen in de beoordelingsperiode. De gestage groei van de auto-industrie in de hele regio, gezien de gestage productie van voertuigen, is het centrale aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt. Deze voortdurende productie zal leiden tot een toename van het gebruik van waterelektrolyse in voertuigen tijdens de beoordelingsperiode, waardoor de groei van de regionale markt wordt gestimuleerd.

Andere gerelateerde rapporten

Solar Water Pumps Market

Water and Wastewater Treatment Equipment Market

Waterbehandelingssystemen (point of entry) Market

Waterzuiveringsmarkt

Amerikaanse markt voor verpakte waterzuiveringssystemen

Markt voor waterzuiveringschemicaliën

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US) 
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire