header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Big Data markt zal naar verwachting 297,28 miljard dollar bereiken met een AGR van 14,52 in 2030 – rapport van Market Research Future (MRFR).

Oct 13, 2022 6:12 AM ET

Big Data Market Overview:

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, Big Data Market: By End-User, Component, Deployment, Organization Size, Technology, and Region – Forecast till 2030, wordt voorspeld dat de markt voor big data een omvang van ongeveer 297,28 miljard dollar zal bereiken tegen het einde van 2030. Het rapport voorspelt dat de markt waarschijnlijk zal floreren met een krachtige CAGR van ongeveer 14,52% gedurende de evaluatieperiode van 2022 tot 2030.

Report Scope:

 

Parameter Details
Revenue Forecast in 2030: USD 297.28 miljard
Growth Rate: CAGR van 14,52van 2022 tot 2030
Forecast Period: 2022 -2030
Report Coverage Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7846

Big Data Market Scope:

Big data wordt gedefinieerd als de gegevens die een grotere variëteit bevatten, landen in toenemende volumes en met meer snelheid. Eenvoudig gezegd zijn big data uitgebreidere, meer gecompliceerde datasets, vooral uit nieuwe gegevensbronnen. Deze datasets zijn zo groot dat conventionele software voor gegevensverwerking ze niet aankan. Maar deze reusachtige gegevens kunnen worden gebruikt om zakelijke problemen aan te pakken die u voorheen niet had kunnen aanpakken.

De afgelopen jaren zijn er nog twee V’s opgedoken: waarheidsgetrouwheid en waarde. Gegevens hebben onderliggende waarde. Big data heeft de laatste tijd enorm aan betekenis gewonnen. Een enorm deel van de waarde van de grote techbedrijven komt voort uit hun consequente onderzoek van gegevens om meer efficiëntie te genereren en nieuwe producten te ontwikkelen. Recente technologische ontwikkelingen hebben de kosten van gegevensopslag en -verwerking exponentieel verlaagd, waardoor het eenvoudiger en kosteneffectiever is geworden om meer gegevens dan ooit op te slaan.

Big Data Market Competitive Analysis

De wereldwijde Big Data Market kent topdeelnemers als:

  1. Hewlett Packard Enterprise Company
  2. Fair Isaac Corporation
  3. IBM Technologies
  4. Accenture PLC
  5. Dell Technologies
  6. Cloudera Inc.
  7. Oracle Corporation
  8. Teradata Corporation
  9. Hitachi Ltd.
  10. Microsoft Corporation
  11. Cisco Systems Inc.
  12. Splunk Inc.
  13. SAP SE
  14. Amazon Web Services
  15. Tableau Software

Big Data Market USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde Big Data Markt is de laatste tijd toegenomen als gevolg van aspecten zoals de toegenomen penetratie van het internet, toenemende bewustwording van de IoT-apparaten onder organisaties, groeiende behoefte aan big data tools en groeiende behoefte aan cloud big data technologieën.

Marktrestricties

Aan de andere kant kunnen factoren zoals de groeiende bezorgdheid over privacy & informatiebeveiliging en de hoge prijs van implementatie de groei van de markt beperken.

Bekijk het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/big-data-market-7846

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een enorme impact gehad op het merendeel van de industriesectoren. De snelle verspreiding van de ziekte heeft bijna 225 landen getroffen en heeft de regeringen van deze landen ertoe gebracht gedeeltelijke of volledige lockdowns op te leggen. Anderzijds heeft de wereldmarkt voor big data, in tegenstelling tot alle andere marktsectoren, tijdens de beoordelingsperiode een aanzienlijke groei doorgemaakt. De groeiende thuiswerkcultuur en de enorme uitbreiding van de IT-industrie over de hele wereld hebben de vraag naar big data-oplossingen doen toenemen. De wereldwijde markt voor big data zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de waarderingsperiode.

Big Data Market Segment Analysis

Op basis van component wordt verwacht dat het dienstensegment de wereldwijde markt voor big data de komende jaren zal domineren. Het wordt verder onderverdeeld in data-as-a-service, implementatie- en integratiediensten, analytics-as-a-service, Hadoop-as-a-service en adviesdiensten.

Van alle technologieën zal het machine learning-segment waarschijnlijk de wereldwijde big data-markt leiden tijdens de evaluatieperiode. Aan de andere kant zal het Hadoop-segment de komende jaren naar verwachting met het hoogste tempo groeien.

Op basis van de organisatiegrootte wordt verwacht dat het MKB-segment de wereldwijde markt voor big data de komende jaren zal leiden. Omgekeerd zal het segment van grote ondernemingen waarschijnlijk de snelste CAGR vertonen tijdens de evaluatieperiode.

Onder de inzetmodi zal het on-cloud segment naar verwachting de wereldwijde markt voor big data domineren tijdens de evaluatieperiode.

Onder alle eindgebruikers zal het IT-segment naar verwachting de wereldwijde markt voor big data domineren tijdens de evaluatieperiode.

Korting controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7846

Big Data Market Regional Analysis

De wereldwijde markt voor big data wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten & Afrika.

De onderzoeksrapporten van MRFR suggereren dat de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de komende jaren de wereldwijde markt voor big data zal leiden. de regionale markt zal naar verwachting floreren met een robuuste CAGR van ongeveer 12,4% in de beoordelingsperiode. De snelle invoering van geavanceerde informatietechnologieën is de belangrijkste factor die de groei van de regionale markt veroorzaakt. Bovendien zal de groeiende nadruk op deze technologische toepassing in de VS en Canada waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt in de voorspelde periode stimuleren. Bovendien zullen factoren zoals de toenemende toepassing van internet of things-apparaten door verschillende bedrijven en de aanwezigheid van deze technologietoepassing bij enkele topspelers op de markt naar verwachting ook de groei van de regionale markt beïnvloeden.

De big data-markt voor de regio Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR in de beoordelingsperiode kennen. De toenemende toepassing van big data technologieën zoals Hadoop en Apache zijn de belangrijkste factoren die de groei van de regionale markt ondersteunen. Bovendien zullen aspecten zoals de penetratie van nieuwe technologieën, de ontwikkeling van de verzekerings- en banksector en het toenemende gebruik van IoT-apparaten de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode katalyseren.

Related Reports:

https://www.coinideology.com/digital-marketing-software

https://www.ourmarkethub.com/telecom-expense-management/

https://latestbusinesses.com/global-digital-map-market/

https://factifying.com/artificial-intelligence-in-retail/

https://planetstoryline.com/global-digital-business-card-market/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire