header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor jerrycans zal van 2022 tot 2030 een CAGR van 4,30 vertonen.

Oct 13, 2022 6:53 AM ET

De vraag naar beschermende oplossingen in industriële sectoren heeft geleid tot de vraag naar jerrycans in de chemische verpakkings- en bouwsector. De Jerry Cans Market om een CAGR van 4,3 te verwerven nd een USD-waarde van 3,8 miljoen in de voorspelde periode tegen 2030.

De chemische industrie is de belangrijkste motor van de markt. De wereldwijde markt heeft het afgelopen decennium een aanzienlijke groei opgemerkt, die in de prognoseperiode zal aanhouden. De chemische industrie produceert verschillende chemicaliën, zoals industriële chemicaliën, petrochemicaliën, speciale chemicaliën, basischemicaliën, enz. die gevaarlijk zijn. Daarom hebben deze chemicaliën beschermende en zorgvuldige oplossingen nodig. De jerrycans zijn het juiste product voor deze chemicaliën waarvan de vraag in de sector floreert. Het vervoer van grondstoffen neemt toe, wat de markt stimuleert.

Voordat de pandemie toesloeg, kwam de verwerkende industrie in een stroomversnelling, wat de groei van de markt stimuleerde. Door de pandemie is de groei van de markt uit balans geraakt omdat de vraag afnam. Het uitbreken van het virus heeft de markt negatief beïnvloed. De industriële sectoren zoals chemicaliën, oliën en smeermiddelen, auto’s en vele andere bleven gesloten.

In de huidige situatie wil de markt voor Jerrycans zich herstellen van het verlies door de pandemie. De vraag moet massaal toenemen onder de industriële sectoren om de geschatte waardering te bereiken.

Korting op het rapport controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6594

Marktsegmentatie

De segmentatieanalyse van de Jerry Cans Markt toont de segmenten op basis van capaciteit, vorm, materiaal, productieproces en eindgebruiker.

Het capaciteitssegment van de markt is onderverdeeld in 20 liter, 30 liter, 40 liter, 50 liter en andere. Het materiaalsegment bestaat uit LDPE, HDPE, PP en PET.

Het vormsegment van de markt is ingedeeld in rond, vierkant, stapelbaar en andere.

Het fabricageproces omvat blaasgieten, spuitgieten en persgieten.

Het eindgebruikerssegment van de markt bestaat uit belangrijke industriële sectoren zoals levensmiddelen & , dranken, farmaceutische producten, chemicaliën, agrochemische producten, olie en smeermiddelen en andere.

Regionale analyse

De regionale groeistatus van de Jerrycansmarkt laat een enorme groei zien in Noord-Amerikaanse regio’s, de Europese Unie, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika.

De regio Azië-Pacific heeft een toonaangevend aandeel in de andere regio’s. Deze regio wordt versterkt door de massale productie van . De regio wordt versterkt door de massale industrialisatie en de toegenomen bouwwerkzaamheden. De productiesector in China en India boekt ook aanzienlijke vooruitgang, wat de regionale markt stimuleert.

De Noord-Amerikaanse landen vertonen een aanzienlijke groei door het hogere gebruik van jerrycans voor verschillende doeleinden. Andere regio’s laten een behoorlijke groei zien in de toekomstige prognoseperiode.

Download PDF Sample Copy over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6594

Competitieve analyse

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt zoals geïdentificeerd door MRFR zijn Mauser Group B.V. (Nederland), Scepter Canada Inc. (Canada), Schneider GmbH & Co.KG (Duitsland), Greif Inc. (VS), Barrier Plastics, Inc (VS), Yates Steels Ltd (VK), Elkhart Plastics, Inc. (Indiana), WERIT Kunststoffwerke W. Denios AG (Duitsland), Parekhplast India Limited (India), en SCHÜTZ GmbH & Co. KGaA (Duitsland) onder andere.

Industry News

  • In augustus 2022 breidde Jomar Corporation, specialist in spuitgietmachines, zijn portfolio uit met de toevoeging van extrusieblaasmachines van Automa by Magic in Italië. Het bedrijf is exclusief distributeur in de VS en Canada. De Automa by Magic-lijn heeft eenvoudige hydraulische machines, die worden verbeterd door de nieuwe Uniko 2.0 PLC-besturingen en software van het bedrijf.
  • In april 2020 heeft Larsen & Toubro Limited een contract aanvaard voor de levering van belangrijke vergassingsapparatuur van het Chinese Wuhan Engineering Ltd voor zijn eerste kolenvergassingsproject in India.

Toegang tot de volledige samenvatting van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/jerry-cans-market-6594

Gerelateerd rapport

Antimicrobiële verpakkingsmarkt Informatie per materiaal (plastic, papier & karton en andere), per type (zakken, zakken, kartonnen verpakkingen en andere), per toepassing (voedsel & dranken, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging en andere) en regio – prognose tot 2030

Aseptic Packaging Market Research Report: Informatie, per materiaal (plastic, papier & karton, metaal en glas), per type (dozen, flessen & blikjes, zakken & zakjes, flacons & ampullen, en voorvulbare spuiten) per toepassing (voeding, dranken en geneesmiddelen), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, Zuid-Amerika) – voorspelling tot 2027

Retort Packaging Market Onderzoeksrapport: Information By Packaging Type (Pouches, Trays, Cartons and Others), Material (Paper & Paperboard, Aluminum Foil, Polypropylene, Polyester and Others), Application (Food, Beverages and Others) and Region – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om up-to-date te blijven met de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

 

 

 

 

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire