header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor harde schijven zal in 2030 80,67 miljard dollar waard zijn met een CAGR van 5,6%.

Oct 13, 2022 4:27 AM ET

Hard Disk Market Overview:

Volgens de MRFR analyse rapporten, Global Hard Disk Market Research Report: Information by Application, Type, and Region-Forecast till 2030, wordt voorspeld dat de markt tegen eind 2030 een omvang van ongeveer 80,67 miljard dollar zal bereiken. Het rapport voorspelt verder dat de markt voor harde schijven zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 5,6 gedurende het tijdsbestek van 2020 tot 2030.

Marktbereik: De harde schijf verwijst naar een essentieel digitaal opslagapparaat dat digitale gegevens ophaalt en opslaat met behulp van magnetische opslagmedia. Datacenters en personal computers zijn beide bekende plaatsen waar ze worden gebruikt. De vraag naar deze schijven is de laatste tijd gestegen door de toenemende behoefte aan gegevensopslag bij bedrijven en de komst van betrouwbare en geavanceerde solid-state drives (SSD’s). De wereldwijde markt voor harde schijven is de afgelopen jaren enorm gegroeid. De belangrijkste factor die de groei van de markt ondersteunt, is de toenemende behoefte aan datawarehouses over de hele wereld. Bovendien is de komst van geavanceerde en betrouwbare solid-state drives (SSD’s) een ander belangrijk aspect dat de groei van de markt ondersteunt. Bovendien zullen aspecten zoals de toenemende investeringen in geavanceerde technologie en de vraag naar gegevensopslagfaciliteiten de groei van de markt de komende jaren waarschijnlijk beïnvloeden.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 80.67 miljard dollar

Groei:

CAGR van 5.6van 2020 tot 2030

Forecast Period

2020-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8306

Competitieve analyse

De lijst van belangrijke kritische deelnemers op de wereldwijde markt voor harde schijven omvat spelers als:

  • Intel Corporation (VS)
  • Micron Technology Inc. (VS)
  • Western Digital Corporation (VS)
  • Samsung Electronics (Zuid-Korea)
  • Seagate Technology LLC (VS)
  • ADATA Technology Co. Ltd. (Taiwan)
  • Toshiba Corporation (VS)
  • Hewlett Packard Enterprise Company (HP) (VS)
  • Sony Corporation (Japan)
  • Apple Inc. (VS)
  • Transcend Information. Inc. (Japan)
  • Mushkin Enhanced (VS)
  • SK Hynix Inc. (Zuid-Korea)
  • Quantum Corp. (VS)

Market USP Covered

Getrouwde details van het rapport@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hard-disk-market-8306

Market Drivers

De wereldwijde markt voor harde schijven is de afgelopen jaren gegroeid. De groei van de markt wordt toegeschreven aan factoren als de behoefte aan informatieopslag, digitalisering en de groeiende laptopindustrie.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kan de toenemende groei van mobiele apparaten de prestaties van de markt belemmeren.

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis heeft de afgelopen tijd een enorme impact gehad op de wereldwijde marktgebieden. De pandemie heeft wereldwijd in bijna 225 landen verschillende industriële en financiële activiteiten getroffen. Net als alle andere marktgebieden werd ook de wereldwijde markt voor harde schijven de afgelopen tijd geconfronteerd met verschillende onvoorstelbare uitdagingen. Aan de andere kant wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor harde schijven de komende jaren aanzienlijk zal groeien dankzij de snelle vaccinatiegraad en de toenemende investeringen op dit gebied.

Segmentanalyse

Onder alle toepassingsgebieden zal het notebooksegment de wereldwijde markt voor harde schijven de komende jaren naar verwachting domineren. op basis van de toepassing; notebooks maken gebruik van verschillende opslagconfiguraties met meerdere use cases. De groei van het segment is vooral te danken aan de vraag naar notebooks met zowel een HDD als een SSD.

Van alle typen zal het segment van de harde schijven de komende jaren naar verwachting de toppositie op de wereldmarkt voor harde schijven innemen. de groeiende vraag naar harde schijven is het centrale aspect dat de vraag naar deze schijven doet toenemen. Bovendien is het massale gebruik van personal computers en datacenters vanwege hun lage kosten in vergelijking met SSD’s een andere belangrijke parameter die de groei van het segment stimuleert.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8306

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor harde schijven wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: het Midden-Oosten en Afrika, Zuid-Amerika, Europa, Noord-Amerika en Europa.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal de regio Azië-Pacific naar verwachting de wereldwijde markt voor harde schijven domineren in de beoordelingsperiode. China stond in 2018 bovenaan met een geschatte 17,15 miljard dollar. Volgens de onderzoekers zal de regionale markt naar verwachting aanzienlijk groeien met een robuuste CAGR van meer dan 7,0 procent tijdens de beoordelingsperiode. Het bestaan van een groot aantal productiebedrijven in de regio is het centrale aspect dat de prachtige prestaties van de regionale markt voor harde schijven ondersteunt. Bovendien zullen de lage arbeidskosten en de ontwikkeling van goedkope grondstoffen de vraag naar deze schijven in de beoordelingsperiode waarschijnlijk stimuleren.

De markt voor harde schijven in Noord-Amerika zal naar verwachting de maximale CAGR in de beoordelingsperiode vertonen. Het bestaan van verschillende gegevensopslagbedrijven zoals Hewlett Packard Company en Seagate Technology plc zal naar verwachting de groei van de regionale markt stimuleren. Bovendien zal de snelle invoering van de nieuwste technologieën de groei van de regionale markt in de komende jaren waarschijnlijk beïnvloeden.

Related Reports:

Solid State Transformer Market, Research Report: Per Component, Grondstof, Eindgebruiker en Regio – Prognose tot 2027

Printed Electronics Market , By Application, By Type, By Memory – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire