header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De waarde van de verpakkingsmarkt voor schoonheid en persoonlijke verzorging zal naar verwachting toenemen Industriële trends en voorspellingen tot 2030

Oct 13, 2022 6:51 AM ET

De Beauty and Personal Care Packaging Market zal tussen 2020-2030 een waarde van 35,47 miljard dollar en een CAGR van 4,66 bereiken.

Beauty en persoonlijke verzorgingsproducten behoren wereldwijd tot de snelst groeiende consumptiegoederen. Deze artikelen verbeteren de schoonheid en helpen bij het verbeteren en beschermen van de gezondheid. Nu mensen zich steeds meer zorgen maken over hun schoonheid en uiterlijk, is er een grotere behoefte aan cosmetica en toiletartikelen. Voorbeelden hiervan zijn haarverzorging, lipverzorging, babyverzorging, deodorants, kleurcosmetica, mondhygiëne, parfums en geuren, huidverzorging, ontharingsmiddelen, zonverzorging, bad & doucheproducten, tissuepapier, toiletrollen en maandverband.

Luchtvervuiling is een belangrijke factor gebleken die bijdraagt tot huidbeschadiging, vroegtijdige huidveroudering en het steeds vaker voorkomen van huidgerelateerde aandoeningen. Dit heeft ertoe geleid dat consumenten meer geld uitgeven aan tal van schoonheidsartikelen om hun persoonlijke verzorging op peil te houden.

De verpakking van cosmetica- en schoonheidsproducten is ontworpen met het oog op bescherming, nut voor de klant en merkpositionering. De ontwikkeling van nieuwe en diverse verpakkingstypes en verpakkingsinnovatie is belangrijk voor de expansie van de markt. Bovendien bieden de ontwikkelingslanden een enorm ontwikkelingspotentieel voor cosmetische artikelen als gevolg van meer besteedbaar geld, een groter bewustzijn van persoonlijke verzorging, een veranderende levensstandaard en creatieve ontwerpen zoals sprays en sticks.

Download Report Sample Copy with TOC: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5528

De groeiende oudere bevolking zal naar verwachting de groei van de wereldwijde markt voor cosmetische verpakkingen stimuleren. Factoren zoals wettelijke verboden op het gebruik van specifieke stoffen en de opkomst van medische hulp bij schoonheidstherapie beperken de groei van de markt. Bovendien zijn geconcentreerde leveranciers en grondstoffen die tegen hogere tarieven worden geleverd, waardoor de onderneming problemen ondervindt om het product tegen een redelijke kostprijs te verpakken met behoud van de algemene winstgevendheid, mogelijke belemmeringen die de groei van de wereldwijde markt voor cosmetische verpakkingen in de weg staan.

Segmentatie

De verpakkingsmarkt voor schoonheid en persoonlijke verzorging is onderverdeeld in verschillende segmenten.

De markt is onderverdeeld in flessen, potten & containers, pennensoorten, rolkogels, sticks, tubes en andere. Tijdens de projectieperiode heeft het flessensegment het grootste marktaandeel. Producenten van persoonlijke verzorging en haarverzorging drijven de vraag naar flessen aan.

De markt is onderverdeeld in glas, metaal, papier, kunststof en andere. Tijdens de projectieperiode heeft de plastic categorie het grootste marktaandeel. De voordelen van lichtgewicht en een kosteneffectieve verpakkingsoptie voor cosmetische artikelen drijven de vraag naar deze markt op.

De markt is onderverdeeld in haarverzorging, huidverzorging, nagelverzorging, make-up en andere. Tijdens de projectieperiode heeft de categorie huidverzorging het grootste marktaandeel. Factoren zoals de toegenomen behoefte aan nieuwe en nieuwe huidverzorgingsproducten zoals gezichtscrèmes, antiverouderingscrèmes en zonneschermen stimuleren de vraag naar dit segment.

Ask for Customization: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5528

Regionale analyse

Gebaseerd op de wereldwijde distributie van het marktpubliek, zijn de middelen en grondstoffen die toegankelijk zijn voor de productie operationeel in vijf belangrijke regio’s: APAC, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Tijdens de prognoseperiode, die eindigt in 2030, zal de Noord-Amerikaanse markt naar verwachting de wereldwijde marktgroei domineren. De markt voor cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten wordt geleid door de Verenigde Staten, gevolgd door de parfumindustrie.

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor verpakkingen voor schoonheid en persoonlijke verzorging zijn Amcor Limited (Australië), WestRock Company (U.S.), Saint-Gobain S.A. (Frankrijk), Bemis Company, Inc. (V.S.), Mondi Group (Oostenrijk), Sonoco Products Company (V.S.), Albéa Services S.A.S. (Frankrijk), Gerresheimer AG (Duitsland), Ampac Holdings, LLC (V.S.), AptarGroup (V.S.).), AptarGroup (V.S.), Ardagh Group (Luxemburg), en HCT Packaging Inc.( V.S. )

Recente ontwikkelingen

Estée Lauder Companies werkt samen met de Franse vormspecialist Roctool en verpakkingsfabrikant Pinard Beauty Pack om in september 2021 een zero-waste premium huidverzorgingscontainer te produceren.

De Estée Lauder Companies wil de herziene fles introduceren onder haar merk Clinique, te beginnen met een Europese uitrol van haar Clarifying Lotion 200ml SKU. Het bedrijf verklaarde dat het gebruik van Roctools “unieke” en hitte- en koelvormproces het schroot en het totale afval tijdens de productie met 10-15% verminderde.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/beauty-personal-care-packaging-market-5528

Gerelateerd rapport

Green Packaging Market, By Packaging type (Recycled Content Packaging, Degradable Packaging) By Application (Food & Beverage, Health Care, Personal Care and Other) – Forecast 2030

Voedselverpakkingsmarkt Informatie per materiaal (glas, papier & karton, kunststof, metaal), type (flessen, blikken, zakken, dozen), toepassing (bakkerij & zoetwaren, zuivel, vlees, fruit & groenten) en regio – prognose 2030

Aerosol Can Market: Informatie per materiaal (aluminium, staal, kunststof en andere), per producttype (rechte wand, hals, vorm), per drijfgas (vloeibaar gas drijfgas en samengeperst gas drijfgas), per toepassing (persoonlijke verzorging, industrie, farmaceutica en auto’s, andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2030

Vacuumverpakkingsmarkt Onderzoeksrapport: Informatie per materiaaltype (Polyethyleen, Polypropyleen, Polyamide, Ethyleen Vinyl Alcohol en andere), proces (Skin Vacuum Packaging, Shrink Vacuum Packaging en andere), verpakking (Flexibele Verpakking, Semi-Rigide Verpakking en Starre Verpakking), toepassing (Voeding, Farmaceutische Producten, Industriële Goederen en andere), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Packaging Printing Market Informatief rapport per druktechnologie (flexografie, diepdruk en digitaal), per toepassing (voeding & drank, persoonlijke verzorging, farmaceutische producten en andere) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om up-to-date te blijven met de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

 

 

 

 

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire