header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digitale transformatie is niet langer het doel, maar het middel om het doel te bereiken, volgens het nieuwe Pacesetter-rapport van ALM.

Oct 13, 2022 4:07 AM ET

In een nieuw rapport over digitale transformatie wordt geconstateerd dat vernieuwers onder professionele dienstverleners minder worstelen met het installeren van technologie en meer met het herontwerpen van processen en culturen

New York, NY – 12 oktober 2022 – Uit een nieuwe analyse van ALM Intelligence Pacesetter Research blijkt dat het aantal aan digitale transformatie gerelateerde projecten sinds het begin van de pandemie is blijven stijgen. De nadruk in deze projecten is verschoven van de mogelijkheden van specifieke digitale technologieën naar hoe deze het meest effectief te gebruiken voor specifieke bedrijfsresultaten van de klant. Deze verschuiving geeft aan dat de nadruk bij innovators in de professionele dienstverlening is verschoven naar het helpen van klanten bij het creëren van succesvolle digitaal gestuurde processen en culturen ter ondersteuning van organisatorische doelstellingen.

Naast deze verschuiving in de nadruk van projecten op digitale transformatie, zijn de belangrijkste trends die uit dit onderzoek naar voren komen:

– De pandemie heeft (via onvrijwillig afgelegen personeel) de kracht van digitale technologieën onthuld, en terwijl de pandemische beperkingen vervagen, hebben klanten en werknemers zich terughoudend getoond om het momentum van verandering te verliezen

– De nadruk is (in de dienstverlening) verschoven van de technologieën zelf naar de implementatie ervan, zodat cliënten de verbeterde resultaten krijgen die zij nodig hebben

– Hierdoor is digitale transformatie niet langer het domein van IT- en dataspecialisten, maar zijn er nu vooral operationele, financiële, human capital, fiscale, juridische, productontwikkeling, sales & marketing, enz. specialisten

– Terwijl meer voorzichtige organisaties de voorkeur geven aan een incrementele aanpak van digitaal, groeit het besef dat geweldige digitale investeringen in één deel van een bedrijf kunnen worden ondermijnd door minder digitaal afgestemde processen elders, vooral in de back- en middle offices, waardoor de klantervaring wordt geschaad en de ROI van het project wordt uitgehold

– Een groeiend aantal digitale oplossingen omvat tegenwoordig niet één maar meerdere technologieën die zowel interne expertise als discrete digitale managementcapaciteiten vereisen

“De pandemie heeft het tempo van digitale adoptie over de hele linie versneld,” beweerde ALM Intelligence Pacesetter Research Director Tomek Jankowski . “Maar klanten in 2022 zijn minder afgeleid door het ‘shiny object’ syndroom van hoe krachtig technologieën als AI of blockchain zijn, en meer gericht op het bouwen van digitaal geactiveerde processen die een onderscheidende klantervaring opleveren.”

Zoals in het rapport wordt beschreven, zullen innovatieve professionele dienstverleners minder snel met een discrete digitale praktijk de markt op gaan, en in plaats daarvan digitale diensten integreren met andere domein- en sectorpraktijken. De nadruk ligt op het vinden van de optimale combinatie van mensen, processen en technologie om klanten de gewenste resultaten te bezorgen.

In ALM Intelligence Pacesetter Research: Digital Transformation 2022, heeft de Pacesetter Advisory Council tientallen aanbieders beoordeeld om te komen tot zestien Innovators die worden erkend vanwege hun vermogen om tastbare impact op klanten te leveren in de huidige drukke markt voor digitale transformatie. Daarnaast bieden het onderzoek en de analyse inzicht in de concurrentiedynamiek en de trends in dienstverlening die de convergentie tussen juridische, managementadvies-, multi-service- en technologieleveranciers stimuleren.

In dit rapport evalueert ALM Intelligence Pacesetter Research de digitale transformatiemogelijkheden en het aanbod van de volgende aanbieders: Accenture, Bain & Company, Baker McKenzie, Boston Consulting Group, Capgemini, Deloitte, EY, Horváth & Partners, KPMG, Kearney, Kennedys, Norton Rose Fulbright, North Highland, Oliver Wyman, PwC en Third Stage Consulting.

ALM Intelligence Pacesetter Research levert onafhankelijk, objectief onderzoek aan aanbieders en afnemers van professionele diensten, gekoppeld aan praktische inzichten die het besluitvormingsproces voor strategische planning en inkoopprofessionals informeren.

Om meer te weten te komen over het onderzoek naar digitale transformatie of de volledige versie van het rapport te verkrijgen, ga naar: https://www.alm.com/intelligence/pacesetter-research-2/digital-transformation-digital-services/.

Voor meer informatie of om de volledige versie van de ALM Intelligence Pacesetter Research serie te verkrijgen, ga naar: https://www.alm.com/intelligence/pacesetter-research/.

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatiediensten- en databedrijf dat zowel de praktijk als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciële vastgoed- en financiële dienstensector ondersteunt. ALM levert premium content, invloedrijke doelgroepen en hoogwaardige gegevens die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Bezoek alm.com voor meer informatie.

Contactgegevens:

Name: Eliza Sawyer
Email: [email protected]
Job Title: Marketing Director