header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dunwandige verpakkingsmarkt groeit met een CAGR van 4,1 van 2021 tot 2028

Oct 13, 2022 6:45 AM ET

De Dunne Wand Verpakkingsmarkt zal een waarde van 52.323 miljoen dollar verkrijgen met een CAGR van 4,1 tussen 2020-2030.

Door de dringende eis om het gewicht van verpakkingen te verminderen in overeenstemming met de strenge wetgeving inzake voedsel- en consumentenveiligheid, zal de wereldwijde Dunne Wand Verpakkingsmarkt naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de geprojecteerde periode. De vraag op de markt zal de komende jaren toenemen als gevolg van langetermijngroei en duurzaamheidsdoelstellingen voor organisaties in de verpakkingssector, die vaak betrekking hebben op recycling en het gebruik van grondstoffen uit biogebaseerde bronnen.

De visuele aantrekkingskracht van artikelen helpt merkeigenaren zich te onderscheiden van de concurrentie in de snel evoluerende markt voor consumptiegoederen, waardoor de zichtbaarheid van het product & voor de consument toeneemt. De verpakkingssector is afhankelijk van productieoptimalisatie, wat de marginale marges van de handel beïnvloedt. Een kosteneffectief productieproces wordt mogelijk gemaakt door de grote stroombaarheid van dunwandige verpakkingen, kortere cyclustijden, evenwichtige mechanische kwaliteiten en uitstekende organoleptische eigenschappen.

De markt voor dunwandige verpakkingen zal ook worden gestimuleerd door de verbeterde stapelbaarheid tijdens opslag, die het gevolg is van gewichtsvermindering. Dit draagt rechtstreeks bij tot een minimaal gebruik van vloeroppervlak tijdens opslag en vervoer, wat deuren opent voor lagere opslagkosten. Tijdens de prognoseperiode zullen hogere milieu-emissieprestaties, recycleerbaarheid en een lagere kans op breuk/verlies tijdens het transport de vraag van de consument naar het product beïnvloeden.

Download PDF Sample Copy: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6735

Segmentatie

De markt voor dunwandige verpakkingen is onderverdeeld in verschillende segmenten.

De markt is onderverdeeld in Thermoforming en Injection Molding op basis van het productieproces. Het marktaandeel en de vraag naar het spuitgietproces nemen toe vanwege de vele voordelen, zoals kortere productietijden, lagere kosten en minder afval. Door de hoge mate van uniformiteit in vergelijking met de thermoformeertechniek is er veel vraag naar spuitgietverpakkingen met dunne wanden.

De markt is gesegmenteerd op basis van materialen in Polyvinyl Chloride, Polypropyleen, Polyethyleen, Tereftalaat en Polypropyleen. Het biedt uitstekende isolatie en weerstand tegen ongedierte en vocht. Verder is het een geliefde optie voor klanten en merkeigenaren vanwege de eenvoud van verwerking, het geringe gewicht en de minimale impact op het milieu.

Vraag maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6735

Regionale analyse

De dominantie van de markt voor dunne wandverpakkingen strekt zich uit over vier andere regio’s: Noord-Amerika, delen van Europa, het gebied Azië-Pacific en bepaalde andere delen van de wereld. De regio Azië-Stille Oceaan wordt beschouwd als de belangrijkste sector, en er is vastgesteld dat deze regio sneller groeit dan andere. De groei van de industrie is de oorzaak van de zakelijke expansie van de regio. De marktomvang voor dunwandige verpakkingen wordt beïnvloed door isolatie, stijgende middenklasse-inkomens en penetratie van handelsbewegingen. De marktomvang wordt vergroot door de vraag naar kant-en-klare producten, met name onder consumenten.

Recente ontwikkelingen

Berry Global en materiaalleverancier Borealis hebben een overeenkomst die in mei 2021 ingaat en Berry Global toegang geeft tot circulaire polyolefinen gemaakt van gerecyclede chemicaliën. Dankzij dit kan Berry tegen 2025 600 miljoen pond post-consumer gerecyclede inhoud gebruiken.

In oktober 2021 kondigde Wendy’s een nieuw partnerschap aan met Berry Global en LyondellBasell, twee grote spelers in de verpakkings- en kunststofindustrie. Het partnerschap zal Wendy’s ondersteunen bij de overgang naar single-substrate, transparante plastic drinkbekers van met plastic gevoerde papieren bekers met beperkte recycling. Recycling maakt een belangrijke stap naar circulariteit mogelijk voor meer consumenten.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/thin-wall-packaging-market-6735

Gerelateerd rapport

Retail E-commerce Packaging Market Informatieverslag per materiaal (Golfkartonnen dozen, Beschermende verpakking, Veiligheidsenveloppen, Tapes & etiketten, en andere), per toepassing (elektronica & consumptiegoederen, kleding & accessoires, woninginrichting, auto-onderdelen, voeding & dranken, gezondheidszorg & persoonlijke verzorging, en anderen) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Paper & Paperboard Packaging Market per Type (Golfkarton, Karton, Papieren zakken), per Kwaliteit (Vouwkarton, Solid bleached sulfate, White line chipboard, Coated Unbleached Kraft board en anderen), per Toepassing en Regio – Forecast till 2030

Industrial Packaging Market Information: Per verpakkingstype (flexibel & stijf), materiaal (metaal, kunststof, papier en hout), product (zakken, kisten, zakken, vaten, tanks en andere), eindgebruiker en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Metal Cans Market Rapport Informatie per Materiaal (Aluminium, Staal en Tin), per Type (Two Piece Metal Can en Three Piece Metal Can), per Toepassing (Food, Beverage, and Others) en per Regio – Wereldwijde Forecast tot 2030.

Metal Packaging Market Research Report: Informatie per materiaal (aluminium, staal en andere), type (blikken, vaten &, doppen & en andere), toepassing (voeding & dranken, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging, chemicaliën en andere), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire