header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


eVTOL Aircraft Market Research Report Nieuwste technologie, groeianalyse, innovatietrend, bedrijfswaarden -2030

Oct 13, 2022 6:40 AM ET

Marktoverzicht

De industrie voor eVTOL-vliegtuigen zal naar verwachting tegen 2030 30,8 miljoen dollar bereiken, met een CAGR van 15,3% gedurende de voorspelde periode, van een verwachte 8,5 miljoen dollar in 2021.

De behoefte aan groene energie en geluidsvrije vliegtuigen, evenals het toenemende gebruik van eVTOL-vliegtuigen voor vrachttoepassingen plus de stijgende vraag naar andere transportmiddelen, zijn de primaire factoren die de ontwikkeling van deze markt stimuleren.

Marktsegmentatie

De e-VTOL markt projectie laat zien dat de markt wereldwijd in verschillende segmenten opereert. Deze zijn verdeeld in verschillende categorieën, waaronder type, lifttechnologie, voortstuwing, soort MTOW, bereik, alsmede een wijze van exploitatie. Ze zijn ook afhankelijk van toepassingen en geografische gebieden.

Type:

Dit omvat verschillende vormen van luchtvervoer, zoals luchttaxi’s en bezorgdiensten met drones. Veel grote spelers kiezen ervoor om hun aanbod uit te breiden door dergelijke segmenten op te nemen.

Batterijtype:

Omdat ze elektronisch zijn, is het een gegeven dat ze door batterijen worden aangedreven. Er worden verschillende batterijen gebruikt, waaronder lithium-ion, solid-state en waterstof brandstofcellen.

Lift technologie:

Multirotors, lift plus crisis en vectored thrusts zijn enkele van de subsegmenten waaruit het segment lifttechnologie bestaat.

Free Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7952

Regionale indeling

De e-VTOL vliegtuigindustrie omvat regio’s als Europa, landen in de Aziatisch-Pacifische regio, multirotor, Noord-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. In het voorgaande projectiejaar 1028 beheerste Noord-Amerika het marktaandeel; na de huidige prognosetermijn van 2030 wordt hetzelfde verwacht. Talrijke marktaanbieders hebben met succes de toe te passen technologieën in combinatie met geavanceerde baanoplossingen getoond.

Aan het eind van het verwachte jaar 2018 had Europa het op een na grootste marktaandeel. Dit werd mogelijk gemaakt door de toegankelijkheid van de infrastructuur, de creatie van flexibele ontwerpen en de vertiportstations. Het Canadese leger kiest ook voor investeringen ter ondersteuning van de vooruitgang van de militaire eVTOL-capaciteiten. Tegen het einde van de prognoseperiode, die loopt van 2019 tot 2030, wordt verwacht dat het luchttaxisegment de grootste marktwaarde zal hebben. Tegen het einde van de voorspellingsperiode in 2030 zal de CAGR-ontwikkeling voor het Airbus-segment naar verwachting 29,98 procent bedragen. In tegenstelling tot een traditioneel vliegtuig zijn deze stiller.

Industry News

De stijging van de CO2-uitstoot is de oorzaak van de groeiende behoefte aan groene energie. De bevolking heeft geleid tot een stijging van de CO2-uitstoot, zo blijkt uit het International Energy Report 2021 van de EIA (Energy Information Administration). De Air Transport Air Group (ATAG) schat dat de luchtvaart ongeveer 2% bijdraagt aan de CO2-uitstoot in de wereld.

Volgens het meest recente rapport van ATAG is een langetermijndoelstelling voor de bestrijding van de klimaatverandering vastgesteld: een halvering van de CO2-uitstoot tegen 2050. Verwacht wordt dat de studie en ontwikkeling van elektrische, hybride en waterstofvliegtuigen zullen bijdragen tot de omschakeling van fossiele brandstof naar duurzame vliegtuigbrandstof.

Om de koolstofuitstoot te verminderen, maken eVTOL-vliegtuigen gebruik van de hierboven genoemde duurzame vliegtuigbrandstof. Fabrikanten van eVTOL’s moeten gebruik maken van een verscheidenheid aan ingebouwde, gesimuleerde en dubbele vliegtuiggeluidsmodellen die in de loop der tijd zijn gecreëerd door de FAA (Federal Air Aviation), NASA en het Amerikaanse ministerie van Defensie, volgens het Volpe National Transportation Systems Center van het Amerikaanse ministerie van Vervoer.

Als gevolg daarvan hebben sommige producenten van eVTOL-vliegtuigen, waaronder Ehang, Airbus, Bell en Joby Aviation, verschillende modellen ontwikkeld met minder lawaai en koolstofuitstoot. Zo is het stillere en emissievrije eVTOL CityBus next GEN vliegtuig van Airbus onthuld.

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/evtol-aircraft-market-7952

 

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
1 646 845 9312
Email: [email protected]


Military Robots Market Size, Share, Analysis, Growth, Trend, Forecast 2027
https://www.marketresearchfuture.com



Tags:   United States, Wire