header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van elektrische bedrijfsvoertuigen zal 315,57 miljard USD overschrijden en naar verwachting 2.56.06.194 eenheden bereiken tegen 2030.

Oct 13, 2022 4:24 AM ET

Volgens de analyseverslagen van MRFR, Electric Commercial Vehicle Market Research Report: Information by Propulsion, Vehicle Type, Range, Component, and Region – Forecast Till 2030, wordt de markt geschat op ongeveer 315,57 miljard dollar met 2.56.06.194 eenheden tegen het einde van 2030. Het rapport voorspelt verder dat de markt zal bloeien met een robuuste CAGR van meer dan 67,08 tijdens de beoordelingstijdspanne van 2022 tot 2030.

Electric Commercial Vehicle Market Overview:

Commercieel voertuig verwijst naar een motorvoertuig dat doelbewust wordt gebruikt voor het vervoer van goederen of goederen. Het bedrijfsvoertuig is een auto die wordt gebruikt om goederen, mensen en materialen te vervoeren. Het wordt gebruikt in verschillende industriële gebieden, met inbegrip van landbouw, productie, mijnbouw & bouw, vervoer & logistiek, en diverse anderen. Zware vrachtwagens, bussen & touringcars en bedrijfsvoertuigen zijn primaire producten die deel uitmaken van de bedrijfsvoertuigenmarkt.

Report Scope:

<td=”height: 46px;” width=”396″>Units

Report Metrics

Details

Market Size

2030: 315.57 miljard dollar

CAGR

67.08%

Basisjaar

2021

Prognoseperiode

2022-2030

Forecast Units

Belangrijkste marktkansen

Toenemende logistieke activiteiten

Key Market Drivers

Overheidsinitiatieven om de adoptie van elektrische bedrijfsvoertuigen aan te moedigen Lage operationele kosten

Avail Sample Pages Here – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6921

De wereldwijde markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen is de laatste tijd sterk gegroeid. De primaire parameter die de groei van de markt ondersteunt, is de stijging van de e-commerce business. Bovendien is de snelle invoering van bedrijfsvoertuigen voor vervoer een ander belangrijk aspect dat de groei van de markt ondersteunt. Bovendien zullen aspecten zoals de ontwikkeling van de infrastructuur, de invoering van e-mobiliteit in commerciële sectoren en de toenemende industrialisatie, die op hun beurt de ontwikkeling en vooruitgang in de hele auto-industrie ondersteunen, waarschijnlijk ook de groei van de markt in de beoordelingsperiode beïnvloeden.

Competitieve analyse

De wereldwijde markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen kent prominente deelnemers zoals:

  • Mitsubishi
  • BYD Auto Co, Ltd
  • Tesla
  • Proterra, Inc.
  • Nissan
  • AB Volvo
  • Daimler
  • Olectra Greentech Limited
  • Toshiba
  • Continental

Electric Commercial Vehicle Market USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen heeft de afgelopen jaren een enorme groei laten zien als gevolg van aspecten zoals overheidsinitiatieven en het groeiende bewustzijn onder mensen.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen de ontwikkelingskosten van dergelijke voertuigen de groei van de markt beperken.

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft gevolgen gehad voor de meeste industriegebieden over de hele wereld. De sociale afstandsnormen en reisbeperkingen opgelegd door de regeringen wereldwijd hebben geleid tot een aanzienlijke verstoring van de toeleveringsnetwerken voor de marktgebieden. De wereldwijde markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen werd, net als elke andere markt, tijdens de pandemie geconfronteerd met verschillende onverwachte uitdagingen. Aan de andere kant, met de snelle vaccinatie over de hele wereld, zal de wereldwijde markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen naar verwachting aanzienlijke groei vertonen tijdens het overzicht tijdsbestek.

Talk To Expert – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6921

Electric Commercial Vehicle Market Segment Analysis

Van alle typen wordt verwacht dat het segment elektrische bestelwagens de komende jaren de toppositie op de wereldmarkt voor elektrische bedrijfsvoertuigen zal innemen. het groeiende aanbod van deze bestelwagens met verschillende geavanceerde functies is de belangrijkste reden achter de groei van het segment. Bovendien is de uitbreiding van de logistieke en e-commerce sectoren een andere belangrijke parameter die de wereldwijde groei van het segment stimuleert. Bovendien wordt de groeiende vraag naar deze bestelwagens waarschijnlijk ook toegeschreven aan de aspecten zoals verschillende vormen van overheidssteun, onbeduidende schadelijke emissies en lagere bedrijfskosten.

Op basis van toepassingsgebieden wordt verwacht dat het segment van de laatste mijl levering de wereldwijde markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen in de komende jaren zal leiden. de snelle groei in het gebruik van elektrische bedrijfsvoertuigen voor de laatste mijl levering van goederen uit magazijnen is de belangrijkste parameter die de groei van het segment stimuleert. Organisaties overwegen om elektrische bedrijfsvoertuigen, voornamelijk pick-up trucks en elektrische bestelwagens, toe te voegen aan hun portefeuille om de brandstofkosten te verlagen en de uitstoot te beperken.

Op basis van het bereik zal het segment van minder dan 150 mijl naar verwachting de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen tijdens de evaluatieperiode. Betaalbare en weinig performante elektrische bedrijfsvoertuigen hebben doorgaans een bereik van minder dan 150 mijl. Verschillende OEM’s leveren elektrische bestelwagens en bussen met goedkope batterijen met een beperkt bereik van 100-150 mijl.

Voordeel met een geweldige korting – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6921

Electric Commercial Vehicle Market Regional Analysis

De wereldwijde markt van elektrische bedrijfsvoertuigen wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika, het Midden-Oosten & Afrika, en Latijns-Amerika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt voorspeld dat de regio Azië-Pacific de leidende positie op de wereldwijde markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen tijdens het beoordelingstijdperk zal veiligstellen. De groeiende vraag naar de uitbreiding van groenere technologie voor een schoner milieu is de belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt. De eerste expansie heeft plaatsgevonden in de regio Azië-Stille Oceaan in landen als India, China, Korea en Japan. De regio heeft China als belangrijkste groeier, gezien de enorme verkoopvolumes voor elektrische bedrijfsvoertuigen, met name elektrische bussen. De regeringen in deze regio’s implementeren verschillende ondersteunende initiatieven, die de groei van de regionale markt stimuleren. Bovendien staat de regio bekend als de thuisbasis van verschillende toonaangevende OEM’s, met name Chinese bedrijven, die de wereldmarkt voor elektrische bedrijfsvoertuigen leiden. Bovendien zijn er verschillende productlanceringen en diverse technologische ontwikkelingen geweest, die waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode zullen beïnvloeden.

De markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen in Europa en Noord-Amerika zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de beoordelingsperiode. De uitbreiding van de vraag naar deze voertuigen in ontwikkelde landen zoals Canada, de VS, Duitsland, Frankrijk, enz. zal waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode stimuleren.

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire