header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Koffiemarkt Wereldwijde Analyse, Grootte, Aandeel, Ongelooflijke Groei, Gedetailleerde Indus-try Analyse en Zakelijke Vooruitzichten

Oct 13, 2022 6:21 AM ET

Marktoverzicht

De koffiemarkt zal tussen 2020-2030 een waarde bereiken van 157,76 miljard dollar en een CAGR van 4,95 etween 2020-2030.

Witteboordendemografie, verstedelijking, eetgelegenheden, opkomende cafécultuur onder de huidige jongere generatie en een hoger besteedbaar inkomen zijn belangrijke drijvende krachten achter de wereldwijde Koffiemarkt ontwikkeling. Veranderingen in de werkcultuur, met name in het bedrijfsleven, en de verbetering van de levensstandaard zullen naar verwachting de wereldwijde vraag stimuleren. Andere factoren die de wereldwijde koffiemarkt versterken, zijn bedrijven die hun servicemethoden verbeteren en huidige merken opbouwen om het geluk en de loyaliteit van klanten te vergroten. De toegenomen vraag naar biologische koffie als gevolg van de toegenomen kennis van de gezondheidsvoordelen van de consumptie ervan, zal naar verwachting de vraag naar koffie binnenkort opdrijven.

De consumenten zijn de laatste jaren beter op de hoogte van de productie van de dingen die ze kopen en de bronnen van hun aankopen. Dit geldt vooral voor de toeleveringsketens van voedingsmiddelen en dranken, waaronder koffie. Als gevolg daarvan zoeken consumenten graag naar gecertificeerde koffieproducten om de authenticiteit van hun koffieaankopen te waarborgen. De beschikbaarheid van verschillende koffiesoorten, smaken en zettechnieken zal de wereldwijde koffiemarkt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6889

De sociale isolatie en de lockdown van cafés, micro-roasters, restaurants en andere out-of-home outlets als gevolg van de COVID-19-epidemie hebben de groei van de industrie sterk beïnvloed. Prijsveranderingen voor koffiebonen en klimaatverandering, die kunnen leiden tot een aanbodtekort, kunnen de ontwikkeling van de markt in de verwachte periode belemmeren. Verhoogde O&O-uitgaven en voortdurende technologische vooruitgang zullen naar verwachting aanzienlijke kansen bieden voor marktdeelnemers in de geprognosticeerde periode, waardoor ze hun kernkwaliteiten, distributienetwerk, portefeuille en onaangeboorde markten kunnen benutten.

Coffee Market

Segmentatie

De koffiemarkt is onderverdeeld in verschillende segmenten.

De markt wordt ingedeeld in hele bonen, gemalen koffie, instantkoffie, koffiepads en Overige. Voorspeld wordt dat de categorie instantkoffie een aanzienlijk marktaandeel zal hebben in de koffiesector. Instantkoffie is een populaire drank die wordt bereid uit gemalen of gegranuleerde koffiebonen. Deze aantrekkingskracht vloeit voort uit de eenvoud van consumptie, evenals de lage kosten en toegankelijkheid.

De off-trade categorie zal naar verwachting snel groeien in de komende jaren als gevolg van de groeiende individuele koffieconsumptie en hogere detailhandelsverkopen als gevolg van de toegenomen e-commerce activiteit. Bovendien breidt de off-trade sector zich uit naarmate de grootstedelijke bevolking groeit.

Regionale analyse

De wereldwijde koffiemarkt is verdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Uit de enquête van het Institute for Scientific Information on Coffee blijkt dat de meeste respondenten regelmatig koffie drinken tijdens het werk. Aangezien klanten zich meer bewust worden van de kwaliteit van hun koffie, stijgt de vraag naar koffie in Europese landen zoals Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien effent de technologische vooruitgang het pad voor bean-to-cup oplossingen. Nestle’s Nespresso leidt de Duitse markt voor koffiepads en -capsules dankzij zijn uitgebreide productaanbod.

Lees meer over het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/coffee-market-6889

Recente ontwikkelingen

Om eerlijkheid en onderscheid te bevorderen, heeft FNC in december 2021 een reeks koffiesoorten uitgebracht die door vrouwen worden geproduceerd.

J.M. Smucker Co. en JDE Peet hebben in maart 2021 een strategische overeenkomst gesloten, waardoor JDE Peet de Smucker Away From Home liquid coffee business kan ondersteunen met productonderzoek, productie en innovatie van foodservice apparatuur.

Lees meer Ons gerelateerde rapport –

Instant Coffee Market Research Report – Forecast to 2030
Capsule Coffee Machine Market Research Report – Forecast Till 2027

NOTA: Ons Team van Onderzoekers zijn het bestuderen van Covid19 en de impact ervan op verschillende industrie Verticals en waar nodig zullen we overwegen Covid19 Footprints voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contacteer ons:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Tags:   United States, Wire