header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Militaire parachutes Marktontwikkeling, Progressie & Huidige strategie, Zakelijke waarde, Nieuwste Technologie – 2030 door MRFR

Oct 13, 2022 6:42 AM ET

Militaire parachutes Marktoverzicht

Militaire parachutemarkt zal naar verwachting 1,20 miljard dollar bedragen tegen het einde van het jaar 2030. Tijdens de voorspelde periode van 2020 tot 2030, zal de militaire parachutemarkt naar verwachting groeien met een CAGR of Compound Annual Growth Rate van 5,91%. volgens deskundige analisten.

Militaire parachutes worden gebruikt door militairen over de hele wereld voor defensie en andere militaire doeleinden die het land dienen en beschermen. Militaire parachutisten staan bekend als parachutisten en zijn getraind in parachutespringen dat bedoeld is voor een bepaalde militaire operatie.

De snelheid waarmee militaire parachutes vallen is veel hoger dan wat men ziet bij gewone parachutes. Ze zijn ook vaak niet bestuurbaar, wat betekent dat ze niet kunnen worden gestuurd als de val eenmaal is begonnen. De groei is te danken aan de toename van de uitgaven voor militaire doeleinden en ook aan de toename van conflicten over de grenzen heen. Er is ook een grote vraag vanuit landen als Duitsland, de Verenigde Staten, India en China, wat bijdraagt aan de totale groei van de militaire parachutemarkt.

Free Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6901

Competitive Landscape

Airborne Systems (V.S.),FXC Corporation (V.S.),Mills Manufacturing (V.S.),Butler Parachute Systems (V.S.).),Butler Parachute Systems (V.S.),CIMSA Ingenieria (Spanje),Spekon (Duitsland)

Marktsegmentatie

De markt kan op drie manieren worden gesegmenteerd. Dit zijn segmentatie naar toepassing, materiaal, wandconstructie en type.

  • Op grond van toepassing zijn de segmenten breekparachutes, herstel, redding, sport, vracht en militair. Het segment dat personeelsparachutes omvat, zal naar verwachting de verdeling van het marktaandeel in de geprojecteerde periode leiden. Dit segment heeft ook in de vorige periode de markt geleid.
  • Op grond van componenten zijn de segmenten metaal, banden, koorden en baldakijn. Van deze segmenten wordt verwacht dat het segment voor baldakijn het marktaandeel in de geprojecteerde periode zal leiden.
  • Op grond van type zijn de segmenten lint- of ringparachute, parafoil of vierkante parachute, ramluchtparachute en ronde parachute. Van al deze segmenten wordt verwacht dat de ronde parachutes de markt in de komende tien jaar zullen stimuleren.

Regionale indeling

Op basis van regio’s zijn de segmenten Europa, Afrika, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Azië-Pacific. Noord-Amerika leidde eerder het marktaandeel en zal naar verwachting de militaire parachutemarkt blijven domineren in de verwachte periode van 2020 tot 2030.

De dominantie van Noord-Amerika in de markt is te danken aan vele factoren. De aanwezigheid van belangrijke fabrikanten van parachutes en militaire parachutes in de regio is een belangrijke factor die de markt stimuleert en dat naar verwachting zal doen in de voorspellingsperiode. Er is ook de factor van technologische vooruitgang in het Noord-Amerikaanse continent die bijdraagt aan de groei van de markt. Het hoogste groeipercentage of CAGR wordt verwacht door de regio Azië-Pacific of APAC. Dit kan worden toegeschreven aan het militaire en commerciële gebruik van militaire parachutes. Zo zullen de kansen voor het bedrijfsleven in deze regio toenemen.

Industrie Nieuws

Er zijn veel belangrijke spelers in de industrie voor militaire parachute markt. Deze omvatten maar zijn niet beperkt tot Spekon, CIMSA Ingenieria, Butler Parachute Systems, Mills Manufacturing, FXC Corporation en Airborne Systems.

Militaire parachutemarkt: Informatie per Type (Ronde Parachutes, Ram-Air Parachute, Vierkante Parachute of Parafoil Parachute, en anderen), per Component (Baldakijn, Koorden, Tapes, Webbings, en Metaal), Toepassing (Gevecht en Training), & per Regio – Wereldwijde Voorspelling tot 2027 @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-parachute-market-6901

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
1 646 845 9312
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire