header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Pickles Markt Wereldwijde Productie, Groei, Aandeel, Vraag en Toepassingen Prognose tot 2030

Oct 13, 2022 6:23 AM ET

Marktoverzicht:

De wereldwijde markt voor augurken zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 5,1%, met een waarde van 14,6 miljard dollar tijdens het geschatte het voorspellingsjaar 2022-2030.

Zuurtjes zijn een grote bron van vitaminen, ijzer, calcium en kalium en hebben antioxiderende eigenschappen. Door anaerobe fermentatie in pekel of onderdompeling in azijn worden ze gemaakt om fruit, groenten of een combinatie van beide te bewaren of de houdbaarheid ervan te verlengen. Ze staan bekend om verschillende gezondheidsvoordelen, waaronder het verbeteren van de spijsvertering, het leveren van noodzakelijke mineralen en vitaminen, en het verlagen van het risico op maagzweren. Door intensieve marketingcampagnes van de fabrikanten is de internationale keuken de afgelopen jaren steeds populairder geworden, waardoor de vraag naar augurken is toegenomen.

Getref een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6543

De vraag naar augurken als aanvulling op de hoofdmaaltijd en hun gezondheidsvoordelen behoren tot de belangrijkste marktdrijvers wereldwijd. Naarmate consumenten zich meer bewust worden van de negatieve gezondheidseffecten van de consumptie van verschillende synthetische voedingsingrediënten die in voedselproducten worden gebruikt in hoeveelheden die niet aan de overheidsnormen voldoen, is de vraag naar natuurlijke of biologische voedselproducten, waaronder augurken, de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. Bovendien zijn voedingsproducten die bestaan uit ingrediënten, groenten en fruit gezonder dan die van vlees, vis, enz. omdat ze meer voedingsstoffen bevatten.

Het coronavirus, een wereldwijde epidemie, treft mensen over de hele wereld. Alle industrieën, behalve de farmaceutische industrie, hebben hieronder geleden. Mensen zijn verplicht thuis te blijven door een complete lockdown in bijna elke hoek van de wereld. Omdat alle landen hun grenzen hebben gesloten, kan er binnenkort niet meer internationaal worden gereisd. Veel mensen hebben hun baan verloren door de sluiting van de bedrijven. Dit heeft ook de groei van de Pickles Market beïnvloed.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde Pickles Market is gesegmenteerd in type, verpakkingstype, distributiekanaal en regionale basis. Bij het type is de markt onderverdeeld in fruit, groenten, vlees, zeevruchten en andere. Het verpakkingstype is verder onderverdeeld in potten, zakken en tubes. Wat het distributiekanaal betreft, is de markt voor augurken verder onderverdeeld in twee secties, namelijk in winkels en daarbuiten. De regionale sectie is verder ingedeeld in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Midden-Oosten & Afrika.

Pickles Market

Regionale analyse:

Dankzij de toenemende commercialisering en industrialisering van de augurkenverwerkende sector in ontwikkelingslanden zoals India, blijft Azië-Pacific de markt voor augurken en augurkenproducten domineren. Het grootste augurkenmerk in India, Mother’s Recipes, produceert dagelijks 2 lakh augurkenflessen en zakjes en heeft een marktaandeel van meer dan 20%. Aam ka achar, of mangopickle, is de populairste pickle die de Indiërs kennen. Citroen wordt gebruikt om de tweede meest bekende augurk te maken. Maar omdat India zoveel inheemse fruit- en groentesoorten heeft, worden in verschillende regio’s van het land verschillende ingrediënten gebruikt om augurken te maken. Elke regio heeft zijn eigen favorieten, die variëren naargelang het seizoen. Traditionele augurken zijn het belangrijkste product op de markt. Daarnaast is er een aanzienlijke toename van de vraag naar gourmet augurken in de afgelopen jaren als gevolg van de impact van westerse keukens in het land.

Lees meer over het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/pickles-market-6543

Industrieel nieuws:

De bestudeerde Pickles-markt is uiterst concurrerend, met veel regionale, kleine tot middelgrote en belangrijke internationale bedrijven die er actief zijn. Vooraanstaande marktbedrijven gebruiken productinnovatie als hun belangrijkste marketingtactiek. De komende jaren zal de markt naar verwachting nog meer vooruitgang boeken. Daarnaast kan de sector fusies en overnames zien.

Lees meer Ons gerelateerde rapport –

Food Preservatives Market Research Report – Forecast to 2030
Organic Food Preservatives Market Research Report – Forecast Till 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contacteer ons:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Tags:   United States, Wire