header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Plastic riemen marktanalyse, toekomstige vraag en toonaangevende spelers updates door Forecast 2022-2030

Oct 13, 2022 6:49 AM ET

De wereldwijde plastic straps markt zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 16,40%, met een waarde van USD 7,89 miljard van 2022-2030.

Door de wereldwijde wens naar betere verpakking en logistiek is er steeds meer vraag naar plastic straps. Daarnaast heeft de markt voor plastic banden ruimte om zich te ontwikkelen door de uitbreiding van de papier- en bouwindustrie. Bovendien is het toenemende gebruik van kunststofbanden in de papier-, staal-, baksteen- en tegelsector een belangrijke factor in de expansie van de wereldmarkt voor kunststofbanden. Polypropyleen en polyester maken plastic omsnoeringsmaterialen, die in een enorme selectie van ontwerpen, sterkten en afwerkingen komen.

Een van de belangrijkste ontwikkelingen in de wereldwijde handel in plastic bandjes is de ontwikkeling van polymeren op biologische basis. De vraag naar biologisch afbreekbare plastic materialen in industriële en consumentengoederen groeit snel, met name in de verpakkingssector. Het aanbod van plastic banden in de sectoren industrie en consumptiegoederen is verder uitgebreid met biogebaseerde polymeren die bestaan uit biologisch afbreekbare basismaterialen die worden gebruikt in biogebaseerde plastic banden. Biogebaseerde kunststoffen hebben ook geprofiteerd van de toenemende behoefte aan afvalbeheer. Verwacht wordt dat biogebaseerde kunststoffen gunstig zullen zijn voor diverse nieuwe toepassingen naarmate biogebaseerde en duurzame grondstoffen meer voorkomen in ontwikkelingsmarkten.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6732

Productkostenbesparingen leiden de industriële sector op. Dit heeft bijzondere voordelen opgeleverd voor de markt van plastic bandjes. Bovendien worden plastic banden op grote schaal gebruikt en kunnen ze opnieuw worden gebruikt, waardoor de kosten van het product dalen. Het groeiende milieubewustzijn van de bevolking en het toegenomen onderzoek en ontwikkeling door de grote bedrijven stimuleren de marktexpansie. De opkomst van verpakking, transport en de uitbreiding van industriële woningen zorgen voor een toename van de omvang van de markt voor kunststof banden. Er is veel vraag naar de markt voor kunststof banden als gevolg van de industrialisering en de uitbreiding van de commercialisering.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor kunststof banden is onderverdeeld in drie typen: type, eindgebruik en regionaal. Het type heeft de markt verdeeld in polyesterbanden, polypropyleenbanden, nylonbanden en andere. Het eindgebruik is verder onderverdeeld in staal, katoen, papier, vezels, bakstenen en tegels en andere. De regionale basis is verder ingedeeld in vijf secties Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten & Afrika.

Download Report Sample Copy: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6732

Regionale analyse:

Het Noord-Amerikaanse gebied heeft het grootste marktaandeel voor kunststof banden. De groei van de productie en het verbruik van kunststof banden in de gevestigde en opkomende economieën van Noord-Amerika is voornamelijk verantwoordelijk voor het grootste marktaandeel van deze regio. De VS worden beschouwd als een van de markten met de grootste vraag naar en productie van kunststof banden. Canada en Mexico zijn nog twee economieën die dezelfde groeitrend vertonen als de kunststofbandjesindustrie.

Door factoren als toenemende verstedelijking, een stijgende voorkeur voor superieure logistieke en verpakkingsindustrie geavanceerde producten en een stijging van het besteedbaar inkomen draagt het Noord-Amerikaanse gebied aanzienlijk bij aan de groei van de kunststofbandjesmarkt. Bovendien groeit de markt voor kunststof banden in deze regio aanzienlijk door de aanwezigheid van grote fabrikanten. Zo is China de industriële grootmacht van de wereld en de grootste leverancier van grondstoffen aan diverse sectoren.

Competitive Synopsis

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt zoals geïdentificeerd door MRFR zijn Polychem Corporation (De VS), Crown Holdings (De VS), Teufelberger (Oostenrijk), FROMM Packaging (VS), Dubose Strapping (VS), Messersi Packaging (Italië), Auto Strap (India), Polychem Corporation (VS), PAC Strapping (VS), Scientex Berhad (Maleisië) en anderen.

Industrieel nieuws:

De sluiting van diverse fabrieken en faciliteiten in China en andere belangrijke locaties, waaronder Azië-Pacific en Europa, heeft ernstige gevolgen voor de wereldwijde toeleveringsketens en de productie, distributie en verkoop van talrijke producten. Deze problemen hebben de markt voor plastic bandjes aanzienlijk beïnvloed.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-straps-market-6732

Gerelateerd rapport

Markt voor zuivelverpakkingen Informatie: Per materiaal (glas, papier & karton, plastic en andere), type (flessen, blikjes, zakken, dozen en andere), eindgebruik (melk, kaas, boter, diepvriesproducten en andere) en regio – voorspelling tot 2030

Paper Bags Packaging Market Onderzoeksrapport: Per Materiaal Type (Bruin Kraft, Wit Kraft), Per Product Type (Multiwall Bags, Flat Bottom Bags), Per Dikte (3 Ply, 2 Ply, More Than 3 Ply, Less Than 2 Ply), Per Eindgebruik (Food & Beverage, Retail, Pharmaceutical), en Per Regio (Noord Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika, en Zuid Amerika) – Voorspelling tot 2030

Laminated Labels Market per printtechnologie (digitaal printen, flexografisch, lithografie en andere), per toepassing (levensmiddelen & dranken, consumentengoederen, persoonlijke verzorging, geneesmiddelen en andere) en regio – Forecast to 2030

Medical Device Packaging Market Informatie per materiaal (plastic, papier & karton en andere), per product (zakken, trays, tassen, clamshell-verpakkingen en andere) en regio – Voorspelling tot 2030

Homogenizers Market Informatie per Type (Ultrasoon, Druk, en Mechanisch), per Technologie (Single-valve Assembly en Two-valve Assembly), per Toepassing (Food & Beverages, Personal Care, Pharmaceuticals, Chemical and others) en Regio – Forecast to 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

 

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire