header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Contracts Market to Revolutionize Industrial Automation | Met een 21,40 AGR tegen 2030

Oct 13, 2022 6:30 AM ET

De wereldwijde Smart Contracts Market is getuige van een snelle omzetgroei. Deze systemen kennen een grote vraag in snelgroeiende industrieën, zoals het bankwezen, de auto-industrie en de gezondheidszorg. Bovendien ondersteunen opkomende innovatieve technologieën en een grote groei in de IT-sector de omvang van de markt. De toenemende automatisering in verschillende industrieën creëert een aanzienlijke vraag naar slimme contractoplossingen.

Report scope:

 

Parameter Details
Omzetprognose in 2030: USD 8.3 miljoen
Groeipercentage: CAGR van 21,40 van 2022 tot 2030
Studieperiode: 2022 -2030
Report Coverage Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Vraag een monster aan van dit onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4588

Het enorme succes van de technologie moedigt IT-leiders aan om te onderzoeken wat slimme contracten nog meer kunnen doen in het ecosysteem van bedrijfstechnologie en de toepassingsgebieden ervan uit te breiden. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor slimme contracten naar verwachting groeien tot ongeveer USD 8,3 MN in 2030, met een groei van 21,40 AGR gedurende de prognoseperiode (2022-2030).

Slimme contracten op Blockchain tonen een enorm potentieel om bepaalde bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Slimme contracten ondersteunen enterprise blockchain om alle belangrijke processen te automatiseren. Sommige IT-bedrijven willen begrijpen welke rol die contracten zouden kunnen spelen in de reclame en de gezondheidszorg. Aan de andere kant beperken enkele belangrijke nadelen van slimme contracten, zoals schaalbaarheid en beveiligingsproblemen, hun adoptie, waardoor de marktgroei wordt beperkt.

Industry Trends

Met meer merken die de NFT-markt betreden, zijn de cryptosectoren booming. Gericht op het aspect betrouwbaarheid en herstelbaarheid van hun smart contracts functionaliteit, implementeren technologie enablers write-ahead logs, verbeterde logging, plain text configuratie voor ketens, aanvullende metrieken, veilige sleutelopslag en verschillende andere verbeteringen, die bijdragen aan de betrouwbaarheid en het beheer van knooppunten.

Smart contracts technologieën transformeren verschillende verticals, zoals online handel, fintech, digitale activa, Blockchain en betalingen. Daarnaast heeft de stijgende vraag naar ruilkaarten en onderwijsvideo’s die NFT-betalingen mogelijk maken een positieve invloed op de marktgroei. Ook de toenemende toepassing van NFT-kaarten in sport, zoals voetbal, honkbal, basketbal, ijshockey en cricket, creëert een enorme marktvraag.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-contracts-market-4588

Slimme contracten op Blockchain leveren een aantal unieke voordelen op, zoals het feit dat er geen privésleutels nodig zijn om de blockchain van de onderneming te beveiligen. In plaats daarvan worden privésleutels gecontroleerd door de code die slimme contracten aandrijft, waardoor anonieme gebruikers de gegevens niet kunnen controleren. Er is echter een mogelijkheid dat decentraliserende slimme contracten een privésleutel accepteren.

Enkele belangrijke toepassingen van slimme contracten zijn het verhogen van de veiligheid voor identiteits & toegangsbeheer, het optimaliseren van het beheer van de toeleveringsketen, het mogelijk maken van efficiënte distributie van nutsvoorzieningen, het verbeteren van de klantervaring, het verbeteren van de communicatie in de gezondheidszorg, en nog veel meer.

Aan de andere kant zijn de belangrijkste nadelen van het gebruik van slimme contracten in een enterprise blockchain-project compliance- en duurzaamheidskwesties. Er zijn beperkte normen en voorschriften voor slimme contracten die in blockchaintechnologie worden gebruikt. Ook wijzen massale carbon footprints van de publieke Blockchain op kwetsbare duurzaamheid. Slimme contracten op Blockchain maken echter automatisering van verschillende bankprocessen mogelijk, waardoor de marktwaarde ervan toeneemt.

Smart Contracts Market Segmenten

De markt wordt gesegmenteerd in blockchainplatforms, technologieën, eindgebruikers en regio’s. Het segment blockchainplatform is onderverdeeld in Bitcoin, Sidechains, NXT en Ethereum. Het technologiesegment is onderverdeeld in Ethereum, rootstock (RSK), namecoin, ripple en andere. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in bankwezen, overheid, management, toeleveringsketen, auto’s, verzekeringen, vastgoed, gezondheidszorg en andere sectoren. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Smart Contracts Market Geografische analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor slimme contracten. De grote basis van technologieleveranciers, zoals Blockstream, Coinbase, BlockCypher, Chain en BitPay, en de toegenomen investeringen door tier 1-bedrijven stimuleren de marktgroei. Daarnaast stimuleren toenemende onderzoeksactiviteiten de marktomvang, wat aanzienlijk bijdraagt aan de ontwikkeling van slimme contractoplossingen in de regio. Canada en de VS zijn de belangrijkste markten voor slimme contracten in de regio. De regio zal naar verwachting zijn leidende positie in de markt voor slimme contracten behouden gedurende de beoordelingsperiode.

Korting controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4588

Smart Contracts Market Competitieve analyse

Hoog concurrerend, de markt voor slimme contracten lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Om een groter concurrentieaandeel te verwerven, blijven merkversterking, fusies & en innovatie populaire trends van de belangrijkste spelers. De marktconcurrentie zal naar verwachting verder groeien door de verwachte uitbreidingen in producten en diensten.

Op 15 sep.2022 kondigden Vechain Foundation en Electi Consulting bijvoorbeeld hun partnerschap aan om slimme contracten van de blockchain-architectuur te revolutioneren. De bedrijven zouden samenwerken om Blockchain, AI en Cryptografie te promoten en toegankelijk te maken voor gebruikers om hen in staat te stellen het maximale potentieel te bereiken. De strategische samenwerking zou VeChain in staat stellen om zijn slimme contractmogelijkheden te verbeteren en Electi in staat stellen om zich te concentreren op het ontwikkelen van waardevolle ideeën en het inzetten van innovatieve oplossingen om bij te dragen aan het doel van VeChain.

Spelers die de wereldwijde markt voor slimme contracten leiden, zijn onder meer Monetas (Zwitserland), Monax Industries Limited (VK), Blockstream Corporation (VS), Bitfinex (Hongkong), Coinbase, Inc (VS), BlockCypher, Inc (VS), Coinify ApS (Denemarken), Chain, Inc (VS), BitPay, Inc (VS) en GoCoin Pte. Ltd (Singapore), onder andere.

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire