header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor eetbare verpakkingen een gezonde groei zal kennen met een CAGR van 6,79 y 2030

Oct 13, 2022 7:35 AM ET

Edible packaging verwijst naar een soort verpakking voor het verpakken van voedsel en andere eetbare zaken. Het materiaal waarmee het voedsel wordt verpakt is vrij dun en beschadigt of vernietigt het voedsel niet. Dit materiaal wordt ook gebruikt om de kwaliteit van het voedselmateriaal te verlengen gedurende een groter aantal dagen. Het is zeer belangrijk dat elk materiaal dat voor de verpakking van levensmiddelen wordt gebruikt, wordt goedgekeurd door de vereiste organisatie voor veilige levensmiddeleningrediënten. Dit wordt gedaan door organisaties als de Food and Drug Administration FDA. Het verpakkingsmateriaal moet worden gewonnen uit organische materialen of biomassa die geen schade toebrengen aan het voedsel of de consument.

De eetbare verpakkingen worden vervaardigd uit meerdere materialen zoals lipiden, polysacchariden en composiet- en eiwitfilms. Na gebruik kunnen de materialen gemakkelijk biologisch worden afgebroken en veroorzaken ze dus geen schade aan het milieu. De Edible Packaging Market bedroeg in 2018 727,6 miljoen dollar op de wereldmarkt. Als we alle factoren die de markt aandrijven en beperken inschatten, wordt opnieuw voorspeld dat het markttarief tegen het einde van de prognoseperiode een groei van $ 2,14 miljard zal laten zien. De voorspellingsperiode van de markt wordt voorspeld van 2022 tot 2030, waarbinnen vele factoren naar verwachting de snelheid ervan op mondiaal niveau zullen beïnvloeden. De markt vertoont ook een gezonde en aanzienlijke jaarlijkse groei van 6,79 AGR. Met de wereldwijde verstedelijking is er een duidelijke verandering in de levensstijl van de mensen. Consumenten geven de voorkeur aan levensmiddelen met zo weinig mogelijk plastic bestanddelen, en eetbare verpakkingen slaan het voedsel zo efficiënt mogelijk op. De verpakking is ook bekend als in water oplosbaar, waardoor de kans op beschadiging van het voedsel vrij klein is. Eetbare verpakkingen lossen de helft van de problemen op met betrekking tot de toenemende behoefte aan hygiënisch en verwerkt voedsel, en dergelijke factoren staan er vooral om bekend de markttrends te stimuleren.

De markt voor eetbare verpakkingen wordt echter geconfronteerd met bepaalde beperkingen als gevolg van de hoge kosten van verpakkingen die worden gebruikt voor sanitaire vereisten. De verpakking is kwetsbaar voor allerlei soorten vuil en stof die de voedselkwaliteit kunnen aantasten. Daarnaast kost het onderhoud van de verpakking veel tijd, en dergelijke factoren hebben de groei en ontwikkeling van de markt belemmerd.

Getekende PDF: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5435

Marktsegmentatie

De markt voor eetbare verpakkingen is voornamelijk gesegmenteerd in zijn materialen en eindgebruikerstypen.

De markt is per materiaal verdeeld in lipiden, eiwitfilms en polysacchariden. Het materiaal is onderverdeeld in farmaceutisch, voedsel en drank per eindgebruikerstype.

Regionale analyse

Met de toenemende vraag naar het gebruik van hygiënisch voedsel wereldwijd, is de markt voor eetbare verpakkingen breed verspreid. Dit betreft delen als India en China in de Asia Pacific, de VS in Noord-Amerika en Italië en Rusland in Europa. Dit verbetert de marktdynamiek met de dag.

Key Players

De prominente spelers op de markt voor eetbare verpakkingen zijn onder meer WikiCell Designs Inc. (VS), Tate & Lyle Plc. (V.K.), Safetraces, Inc. (V.S.), JRF Technology, LLC (V.S.), Tipa Corp (Israël), MonoSol, LLC (V.S.), Watson, Inc. (V.S.), Devro plc (V.K.), Interpack (V.S.) en Interpack (V.S.).), Interpack (VS), Evoware (Indonesië), Coveris Holdigs, (VS), Dupont de Nemours and Company (VS), Ingredion Inc (VS), Nagase & Co. Ltd. (Japan), en Pace International LLC (VS).

Industry News

De markt voor eetbare verpakkingen kende een belangrijke samenwerking met belangrijke spelers als Notpla in Londen en Loliware in New York. Deze samenwerkingen waren gebaseerd op de productie van eetbare verpakkingen met zeewier en algen.

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/edible-packaging-market-5435

Related Report

Industrial Tape Market: per producttype (Duct Tapes, Filament Tapes, Aluminum Tapes, Adhesive Transfer Tapes), Tape Backing Material (Paper, Polypropylene, Polyvinyl Chloride), Application (Electrical and Electronic, Packaging, Masking,), End-User, and Region – Global Forecast to 2030

Plastic Recycling Market: Informatie per materiaal (polyethyleentereftalaat (PET), polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE), polyethyleen met lage dichtheid (LDPE), polypropyleen (PP) en andere), recyclageproces (mechanisch en chemisch), toepassing (verpakking, bouw, textiel, auto’s en andere) en regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2030

PET Bottle Recycling Market By Recycling Process (Chemical, Mechanical), Application (Beverages, Personal Care, Pharmaceutical, Consumer Goods, And Others), And Region – Global Forecast To 2030

Composite Packaging Market Research Report- By Material (Plastic, Paper, Cardboard, and Others), by End-user (Food & beverage, Industrial goods, Consumer goods, Healthcare and Others) and by Region (the Americas, Asia Pacific, Europe, Middle East and Africa) – Global Forecast Till 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire