header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor IT-infrastructuurdiensten tegen 2030 145,3 miljard USD zal bereiken met een CAGR van 11,20 AGR – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 13, 2022 6:38 AM ET

De IT-infrastructuurdienstenmarkt is sterk in ontwikkeling. Ondernemingen van elke omvang nemen wereldwijd steeds vaker IT-diensten af om infrastructuur te bouwen, te moderniseren en te beheren om kritieke toepassingsworkloads flexibel en snel te hosten. Ook migreren bedrijven steeds vaker hun kritieke data naar de cloud om meer schaalbaarheid en flexibiliteit in alle operaties te krijgen.

De implementatie en transitie van IT-infrastructuur helpen bedrijven ook bij het beheren van het volgen van processen en het runnen van de cloudomgeving. De markt zal de komende jaren waarschijnlijk blijven groeien. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor IT-infrastructuurdiensten tegen 2030 de waarde van 145,3 miljard dollar zal bereiken, met een groei van 11,20 AGR tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Report Scope:

Parameter Details
Omzetprognose in 2030 USD 143,3 Billion
Groeipercentage: CAGR van 11.20van 2022 tot 2030
Forecast Period: 2022 -2030
Report Coverage Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

 

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8639

IT-infrastructuurdiensten worden in verschillende sectoren gebruikt om de veiligheid van digitale activa, netwerken en bedrijfssystemen efficiënt te bewaken en te garanderen, en om toekomstige bedrijfsbehoeften en -risico’s te voorspellen en erop in te spelen. In de huidige tijd van toenemende digitalisering en automatisering zijn efficiënte cloud- en IT-infrastructuur belangrijk geworden om bedrijven te runnen en & uitzonderlijke klantervaringen op te bouwen.

Industry Trends

De meeste organisaties hebben de digitale transformatie al omarmd om concurrerender te worden. Traditionele infrastructuren kunnen echter niet voldoen aan de behoeften van versnelde transformatie, dat wil zeggen digitalisering en automatisering. Daarom moderniseren ondernemingen steeds vaker hun IT-infrastructuur en stappen ze over van een kapitaalintensieve, hardwaregerichte infrastructuur naar een softwaregedefinieerde & intelligente omgeving.

Ook complexe IT-omgevingen en inherente risico’s, zoals cyberbeveiliging, veerkracht en IT-activabeheer, vormen aanzienlijke uitdagingen voor bedrijfsgroei. De invoering van IT-infrastructuurdiensten biedt organisaties een innovatieve aanpak voor het gebruik van geavanceerde technologieën om hun bedrijven te transformeren en te moderniseren.

Segmenten

De markt wordt gesegmenteerd in diensten, servicetypes, organisatiegrootte, eindgebruikerssectoren en regio’s. Het dienstensegment wordt onderverdeeld in subsegmenten. Het dienstensegment is onderverdeeld in netwerkbeheer, enterprise system management, IT-beveiligingsbeheer, virtualisatieoplossingen, datacenterconsolidatiediensten en andere.

Het dienstensegment is onderverdeeld in advies, planning, integratie, implementatie, onderhoud, beheer en andere diensten. Het segment organisatiegrootte is onderverdeeld in kleine ondernemingen, middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen.

Het segment eindgebruikersindustrieën is onderverdeeld in automotive, chemie, retail & consumentengoederen, IT & telecommunicatie, gezondheidszorg, overheid, BFSI, productie en andere. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-infrastructure-services-market-8639

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor IT-infrastructuurdiensten. Toenemende investeringen in IT-infrastructuurdiensten door verschillende gevestigde ondernemingen stimuleren de marktgroei. Daarnaast zorgen de aanwezigheid van veel IT-dienstverleners en de snelgroeiende sectoren consumentengoederen, gezondheidszorg en productie voor een toenemende behoefte aan beheer van de IT-infrastructuur en voor een effectieve groei van de markt.

De markt voor IT-infrastructuurdiensten in de Europese regio is goed voor de op een na grootste markt wereldwijd. Snelgroeiende bedrijven migreren hun gegevens steeds vaker naar de cloud en ontwikkelen IT-infrastructuren om beveiligingsproblemen te beperken en de bedrijfsvoering te verbeteren om het marktaandeel van de regio te vergroten. Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië zijn groeimarkten voor IT-infrastructuurdiensten.

De markt voor IT-infrastructuurdiensten in de regio Azië-Pacific is wereldwijd een veelbelovende markt. De ontluikende IT & telecomsector, vooral in zich economisch en technologisch ontwikkelende landen als Japan, China en India, doet de marktwaarde stijgen en biedt aanzienlijke kansen voor aanbieders van IT-infrastructuurdiensten. Bovendien is de toenemende invoering van clouddiensten op aanvraag een belangrijke factor die de marktinkomsten in deze regio ondersteunt.

Competitieve analyse

De gevestigde markt voor IT-infrastructuurdiensten blijkt gefragmenteerd te zijn door de aanwezigheid van verschillende grote en kleine spelers. Deze spelers nemen strategische initiatieven, zoals overname, samenwerking, uitbreiding en productlancering, om een concurrentievoordeel te behalen in deze markt.

Kortingen controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8639

Deze spelers leggen de nadruk op innovaties en de ontwikkeling van nieuwe diensten, die op hun beurt de reeds verhevigde marktconcurrentie aanwakkeren. De markt vertoont een hoog groeiperspectief dat verschillende nieuwkomers aantrekt, waardoor de marktconcurrentie verder wordt versterkt.

Op 29 augustus 2022 kondigden Kyndryl, een toonaangevende wereldwijde leverancier van IT-infrastructuurdiensten, en Yamaha Motor (Brazilië) bijvoorbeeld een overeenkomst aan om de IT-infrastructuur van het motorfietsbedrijf te transformeren om nieuwe bedrijfsstrategieën te ondersteunen en meer wendbaarheid in de verkoopactiviteiten te stimuleren.

Deze stap zal Yamaha helpen bij de update & migratie van zijn bedrijfskritische managementgegevens naar de Oracle Cloud Infrastructure (OCI) om de schaalbaarheid en flexibiliteit van het bedrijf te verbeteren. Als gevolg hiervan moest het bedrijf zijn transformatiestrategie herzien om zijn huidige infrastructuur voor te bereiden op de cloudmigratie en zo meer tijd te winnen om zich te concentreren op innovatie.

Spelers die de markt voor IT-infrastructuurdiensten leiden, zijn onder meer Clover Infotech Private Limited, PC Solutions, IBM, YASH Technologies, Fingent Corporation en Tata Communications.

Gerelateerde rapporten:

  1. https://planetstoryline.com/growing-adoption-of-advanced-technologies-to-boost-sports-analytics-market/
  2. https://e27.co/the-work-in-the-metaverse-is-just-beginning-where-do-we-stand-now-20220801/
  3. https://www.coinideology.com/blockchain-ai-to-bring-transparency
  4. https://boingam.com/iot-platforms-reasons-for-adoption-features-and-applications/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire