header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor smeermiddelenverpakkingen het meest inkomsten zal genereren, met een CAGR van meer dan 6,85%.

Oct 13, 2022 6:47 AM ET

Verpakking van smeermiddelen wordt gedaan om lekkage van het product gedurende een bepaalde periode te voorkomen. Het is een handige opslagmethode met een lichtgewicht, stijf en flexibel verpakkingsmechanisme. De verpakking is er in verschillende soorten, waaronder zakken en stazakken. Het wordt gebruikt in grote industrieën als de automobielindustrie, de chemische industrie en de elektronica-industrie en heeft verschillende belangrijke toepassingen. De basis van de opslag is meestal een plastic vat, en het toenemende gebruik ervan vervangt de traditionele legeringstrommels. De goedkope beschikbaarheid van het product heeft de toegang ervan gemakkelijker gemaakt voor potentiële retailers en dealers.

De Lubricant Packaging Market werd geschat op een marktwaarde van $7,37 miljard in 2020. Met bepaalde factoren die de wereldwijde markt ondersteunen, wordt verwacht dat deze in de prognoseperiode een aanzienlijke groei zal raken. De voorspellingsperiode van de markt werd voorspeld van 2018 tot 2020. De markt functioneert in zijn globale domein met potentiële drijvende en beperkende factoren. Elektrische apparatuur zoals elektrostatische rotoren, turbines, compressoren en andere mechanische componenten worden onderhouden met behulp van deze smeermiddelen. Dit zorgt voor een ononderbroken werking. Het gebruik van smeermiddelen in vaste, vloeibare en halfvloeibare vorm heeft de behoefte aan verbeterde smeermiddelenverpakkingen doen ontstaan. Het gebruik van smeermiddelenverpakkingen is uitgegroeid tot een verpakkingsoplossing in de vorm van intermediate bulk containers. Daarnaast bevordert de toename van het aantal voertuigen de groei en ontwikkeling van de markttrends. Gevestigde particuliere bedrijven en overheidsbedrijven hebben voortdurend geïnvesteerd in projecten die een hogere output hebben over de huidige marktdynamiek.

De markt voor smeerolieverpakkingen heeft echter bepaalde factoren in zijn marktdynamiek die fungeren als remmende factoren. Dit belemmert de groei en ontwikkeling van dezelfde. Er is een constante fluctuatie in de beschikbaarheid en prijzen van de grondstoffen van de industrie. Ook heeft het plastic dat in het verpakkingsmateriaal wordt gebruikt een gevaarlijk effect op het milieu. Dit leidt tot verschillende zorgen over het gebruik van verpakkingsmateriaal. Desondanks wordt een aanzienlijke groei voorspeld voor de markt in de prognoseperiode.

Get PDF Sample Copy on this Report: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6605

Marktsegmentatie

Afhankelijk van meerdere factoren wordt de markt voor smeermiddelverpakkingen onderverdeeld naar materiaal, verpakkingstype en smeermiddel.

De markt wordt onderverdeeld in metaal en plastic, afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt voor de verpakking. Per verpakkingstype omvat de segmentatie van de markt vat, stazak en fles, samen met de intermediate bulk container. Per smeermiddel is de markt weer onderverdeeld in transmissie en hydraulische brandstof en motorolie.

Informatie over dit rapport Klik hier: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/6605

Regionale analyse

Dankzij de vraag in de automobielindustrie is de markt voor smeermiddelenverpakkingen wereldwijd breed verspreid. Dit omvat delen van Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific. Europa heeft een aanzienlijk marktaandeel in regio’s als Duitsland, het VK en Frankrijk. Dit wordt gevolgd door grote Aziatische landen zoals India, China en Japan.

Top Market Players

De bekende spelers op de markt voor smeerolieverpakkingen zijn onder andere Glenroy, Inc(VS), Amcor Limited (Zwitserland), Mold Tek Packaging(India), Graham Packaging (VS), BAM Packaging (VS), Scholle IPN (VS), CDF (VS), Berry Plastics (VS), SCHÜTZ GmbH & Co, KGaA (Duitsland) en Greif, Inc (VS).

Industry News

Meerdere belangrijke spelers functioneren in de dynamiek van de markt voor smeermiddelenverpakkingen. Dit bevordert de groei en ontwikkeling van de markt. Een van de recente belangrijke ontwikkelingen in de industrie omvat de regeling van S.K. lubricants, Zuid-Korea. Het bedrijf wilde milieuvriendelijke verpakkingen lanceren voor al zijn smeermiddelen. Enkele belangrijke spelers zijn Duplas Al Sharq L.L.C en Time Technoplast Ltd.

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/lubricant-packaging-market-6605

Related Report

Skin Packaging Market rapport per materiaal (polypropyleen (pp), polyethyleen (pe), polyvinylchloride (pvc) en andere), per toepassing (vlees, gevogelte, kaas en andere) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030.

Verpakkingsmarkt voor dranken Informatie per verpakkingstype (soepel, stijf & halfstijf), per materiaal (metaal, kunststof, papier en glas), per product (flessen, blikjes, zakjes en andere) en per regio – voorspelling voor 2030

Smart Packaging Market Onderzoeksrapport: Informatie Per Technologie (Actieve Verpakking, Intelligente Verpakking en Modified Atmosphere Packaging), Per Toepassing (Voedsel & Drank, Gezondheidszorg, Auto, Persoonlijke Verzorging en Anderen) – Voorspelling tot 2027

Intelligent Packaging Market Informatie: per product (Gas Scavengers, Corrosion Control Packaging, Moisture Control Packaging, Subsector Packaging, QR Code, en anderen), Toepassing (Food & Beverages, Pharmaceuticals, Automotive, Electronics, en anderen), en Regio – Forecast to 2030

Plastic Container Market, Per Materiaal (PET, PP, HDPE, PVC, LDPE, en anderen), Per Product (Flessen & Potten, Bekers & schalen, Zakken & Zakken, en anderen), Per Toepassing (Voedsel & Dranken, Persoonlijke Verzorging, Farmaceutische, Consumptiegoederen, en anderen) – Voorspelling 2030.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire