header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor telecomapparatuur in 2030 meer dan 916,54 miljard dollar zal bedragen en zal groeien met een CAGR van 8,1%.

Oct 13, 2022 5:59 AM ET

Telecom Equipment Market Overview:

Volgens de MRFR onderzoeksrapporten, Telecom Equipment Market Research Report: by End User, Offerings Products, and Region – Forecast Till 2030, wordt voorspeld dat de markt voor telecomapparatuur zal bloeien met een CAGR van ongeveer 8.1 uring the review timeframe from 2020 to 2030.

Market Scope: Broadcast communicatie wordt beschouwd als een van de snelst groeiende sectoren over de hele wereld. Telecomapparatuur bestaat uit apparatuurcomponenten voor correspondentiedoeleinden zoals microgolftransmissie & veelzijdige backhaul, thuissysteembeheer, transporteurs ethernetschakelaars, optisch voertuig, breedbandtoegang, transporteur IP-innovatie en draagbare radiotoegangsorganisatie (ran). De media transmissie hardware markt maakt de administraties, componenten, en ontwikkelingen waarschijnlijk voor correspondentie. Het organiseren van gadgets zoals schakelaars en schakelaars, link modems, geautomatiseerde endorser lijnen (DSL), chipsets, link modems, cellen, en emote en landlijn stichting hardware zijn de producten ontwikkeld door de telecom business. Volgens het rapport van de EPW Research Foundation is mediacommunicatie een van de cruciale gebieden die de vreemde directe onderneming naar India trekt. De groei van de telecommunicatiemarkt hangt af van de verkoop van verbindingsorganisaties, TV & radiotelegrafisten, leveranciers van informatiecorrespondentie, organisaties van telefoonhardware en bedrijven. Onder deze, TV en radio telecasters en line-based correspondentie hardware verwijzen naar de remote interchanges versnelling het winnen van de telecom versnelling producenten en een meer significant deel van de zakelijke inkomsten stuk van de taart.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 916.54 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 8.1van 2022 tot 2030

Forecast Period

2020-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4441

Competitieve analyse

De lijst van prominente spelers op de wereldmarkt voor telecomapparatuur bevat bedrijven als:

  • Huawei Technologies Co. Ltd (China)
  • Qualcomm Technologies, Inc. (VS)
  • Ciena (VS)
  • Samsung Group (Zuid-Korea)
  • Nokia (Finland)
  • Juniper Networkds, Inc. (VS)
  • ZTE Corporation (China)
  • CommScope Holding Co, Inc. (VS)
  • Cisco Systems, Inc. (VS)
  • Extreme Networks, Inc. (VS)
  • Fujitsu Ltd (Japan)
  • Ribbon Communications Operating Company, Inc. (VS)
  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson. (Zweden)
  • NEC Corporation (Japan)

Markt USP Covered

Markt Drivers

De wereldwijde markt voor telecomapparatuur is de laatste tijd enorm gegroeid, gezien het toegenomen aantal internetgebruikers, de lage internettarieven, de behoefte aan communicatie met hoge bandbreedte en de toenemende & televisie-uitzendingen.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen de kosten voor de ontwikkeling van nieuwe producten de groei van de markt beperken.

Getrouw de details van het volledige rapport@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/telecom-equipment-market-4441

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft gevolgen gehad voor de productiefaciliteiten van de meeste industrieën over de hele wereld. Net als alle andere marktgebieden werd ook de wereldmarkt voor telecomapparatuur tijdens de pandemie geconfronteerd met verschillende onverwachte uitdagingen. Een plotselinge daling van de vraag, inkomstenverlies, enz. zijn enkele van de belangrijkste uitdagingen waarmee de wereldmarkt wordt geconfronteerd. Aan de andere kant wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor telecomapparatuur de komende jaren aanzienlijk zal groeien door de snelle vaccinatie in de meeste delen van de wereld.

Segmentanalyse

Van alle typen zal het segment Netwerkcommunicatieapparatuur naar verwachting de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor telecomapparatuur tijdens de beoordelingsperiode. De constante technologische vooruitgang in draadloze LAN-technologie is de primaire parameter die de groei van het segment ondersteunt. Bovendien zijn de high-speed Ethernet-switches een andere primaire parameter die de vraag naar deze apparatuur in de beoordelingsperiode veroorzaakt.

Van alle toepassingsgebieden wordt verwacht dat het segment consumentenelektronica de toppositie in de wereldwijde markt voor telecomapparatuur in de beoordelingsperiode zal behouden. De groeiende prevalentie van mobiele telefoons over de hele wereld is de belangrijkste factor die een stijging van de groei van het segment veroorzaakt.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4441

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor telecomapparatuur wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de analyserapporten van MRFR zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de toppositie innemen in de wereldwijde markt voor telecomapparatuur tijdens de evaluatieperiode. De belangrijkste factor die de groei van de regionale markt stimuleert, is de verandering in de voorkeur van de consument voor mobiele apparaten en cloud-gebaseerde technologieën. Bovendien zijn de zware investeringen in infrastructuur en draadloze communicatie andere belangrijke parameters die de groei van de regionale markt stimuleren. Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR heeft de regionale markt in 2018 de toppositie in de wereld ingenomen met een omvang van ongeveer 66,38 miljard dollar. Het rapport voorspelt verder dat de markt aanzienlijk zal bloeien met een robuuste CAGR van meer dan 10,25 tijdens het beoordelingstijdperk. Bovendien staat de regio bekend om de aanwezigheid van verschillende toonaangevende spelers op de wereldmarkt, wat naar verwachting de groei van de regionale markt in de komende jaren zal stimuleren. De groeiende vraag naar 5G-compatibele netwerkapparatuur in de regio zal naar verwachting ook de groei van de regionale markt beïnvloeden.

De markt voor telecomapparatuur in de regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren de hoogste CAGR vertonen. de groeiende investeringen in netwerkinfrastructuur zijn de primaire parameter die de groei van de regionale markt ondersteunen. Bovendien is de aanwezigheid van verschillende aanbieders van telecomapparatuur & een andere belangrijke parameter die de groei van de regionale markt in de komende jaren stimuleert.

Related Reports:

Waterproof Camera Market, By Type, By Range, By Application – Forecast 2027

Automated Sortation System Market Research Report: By Type, By Application and Regions-Forecast to 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire