header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bekroond en wereldvermaard octrooigemachtigde JiNan Glasgow George vervoegt medeoprichter van Apple en Netflix in nieuw innovatieprogramma tijdens een recordjaar voor NEO IP.

Oct 14, 2022 3:31 AM ET

(RALEIGH, 13 oktober 2022) – Neo IP’s oprichter en bekroond octrooigemachtigde, JiNan Glasgow George, is toegetreden tot de lijst van het Access to Innovators Program, dat wordt georganiseerd door High Point University (HPU), een gevestigde privé-universiteit in North Carolina. Als docent werkt Glasgow George samen met de Entrepreneurship Club van HPU en heeft hij verschillende studenten geholpen om octrooien en handelsmerkaanvragen veilig te stellen. Het programma bestaat uit gerenommeerde vernieuwers, waaronder Steve Wozniak, medeoprichter van Apple, Marc Randolph, medeoprichter van Netflix, Cynt Marshall, CEO van de Dallas Mavericks, en Joe Michaels, al 22 jaar directeur van de NBC Today Show.2022 was een topjaar voor Glasgow George en haar bedrijf NEO IP, met de meest prestigieuze en grootste klantenkring tot nu toe. Dit omvat verschillende opmerkelijke prestaties dit jaar, waaronder de selectie als een van de IAM Strategy 300’s wereldwijde leiders in IP-strategie, en de benoeming tot regionale gastheer en spreker voor 361Firm. Daarnaast organiseert ze deze maand haar 9e jaarlijkse Eclipse IP Futures Conference, die sinds 2013 thought leaders in IP verenigt. Het evenement omvat een keynote toespraak door Silvina Moschini, uitvoerend producent van Unicorn Hunter en president van de volgende generatie dividendbetalende cryptocurrency, Unicoins.Aanvullende sprekers zijn onder meer Joe Hart, CEO van Dale Carnegie, Andre Swanston, die de vijfde grootste exit van een Afrikaanse Amerikaanse CEO in de geschiedenis voltooide, en Maria Dayton, de directeur van het Innovation Center voor LG.Dit is Glasgow George’s 6e opeenvolgende jaar dat hij is geselecteerd als een van IAM Strategy 300’s Global Leaders in IP Strategy. IAM is de betrouwbare bron voor wie op zoek is naar juridische octrooi-expertise van wereldklasse en biedt gebruikers een lijst van grondig beoordeelde toonaangevende advocatenkantoren en octrooigemachtigden. Glasgow George is ook wereldwijd erkend voor haar expertise op het gebied van intellectuele eigendom. Ze heeft over IP gesproken voor de Economische Commissie voor Europa van de VN en was een spreker op IP-conferenties wereldwijd. Dit jaar gaat ze verder als regionale gastheer & spreker voor 361 Firm, een wereldwijd platform voor samenwerking tussen investeerders en gastheer van meer dan 300 evenementen in 20 landen. Lees meer over JiNan Glasgow George op jinanglasgowgeorge.com of haar kantoor op NEOIPassets.com..

Contactgegevens:

Name: Neil Foote
Email: [email protected]
Job Title: Media Relations
Tags:   United States, Wire