header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PA Media en iCrowdNewswire werken samen om de kracht van advertentiegestuurde distributie in de Britse PR-markt te ontsluiten.

Oct 14, 2022 3:11 AM ET

Ad-Amplify lancering opent gerichte route voor persbericht inhoud

Londen, 13 oktober 2022: PR en communicatie professionals in het Verenigd Koninkrijk kunnen nu een publiek bereiken op toonaangevende nieuws websites met behulp van advertentie-gestuurde persbericht distributie gelanceerd door PA Media en iCrowdNewswire.

De nieuwe Ad-Amplify dienst zal communicatieteams in staat stellen om de waarde van advertentienetwerken te benutten om hun releases te promoten bij hun doelgroepen en sectoren.

De dienst breidt het Mediapoint-platform van PA Media uit, waarmee klanten de nieuwsagenda kunnen volgen en persberichten kunnen verspreiden via de nationale nieuwsdienst die door duizenden journalisten wordt gebruikt.

Het is gebouwd met behulp van een innovatieve oplossing ontwikkeld door het Amerikaanse iCrowdNewswire om een zeer gerichte betaalde mediadienst aan te bieden met toegang tot miljoenen websites.

In totaal zal de Ad-Amplify dienst uitgevers van persberichten een keuze bieden uit 11 miljoen websites wereldwijd, waaronder meer dan 700.000 in het Verenigd Koninkrijk en 3 miljoen in de VS. De dienst zal ook Facebook en LinkedIn ad targeting en analytics rapportage bieden.

Een campagne heeft gegarandeerd 50.000 impressies op de geselecteerde sites, met op maat gemaakte advertentiecreaties ontworpen door het iCrowdNewswire team of aangeleverd door de klant.

Alan Marshall, Managing Director van Business Information Services bij PA Media, zei: “Ad-Amplify stelt klanten in staat om het bereik van het verspreiden van persberichten op de PA newswire aan te vullen door hun bericht direct voor hun doelpubliek te brengen, of dat nu mainstream media zijn of in niche segmenten. Deze innovatieve dienst verhoogt de impact en waarde van een bericht en is de eerste in een reeks van verbeteringen die we de komende maanden in Mediapoint doorvoeren.”

Hector Botero, President en CEO van iCrowdNewswire, zei: “Gegarandeerde website-plaatsing betekende meer dan tien jaar geleden een revolutie in de persberichten-newswire-industrie en de Google-technologie-gestuurde distributie die we hebben ingezet brengt het naar een ander niveau door het creëren van doelgerichtheid en rapportage-efficiëntie die voorheen niet beschikbaar was. De advertentie targeting gecombineerd met stem en vertalingen distributie is veruit de meest efficiënte return on investment het leveren van publiek voor emittenten.”

 

Notes to editors

Meer weten over de dienst PA Mediapoint Ad-Amplify: https://pa.media/pa-mediapoint/ad-amplify/

Over PA Media Group

PA Media Group bestaat uit een gevarieerde portefeuille van gespecialiseerde mediabedrijven, verspreid over nieuws & informatie, technologie en communicatiediensten.

Het belangrijkste merk, PA Media, is het grootste nieuwsagentschap van het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Naast PA Media is de groep ook het moederbedrijf van contentbibliotheek Alamy, uitzendtechnologiebedrijf Globelynx, strategisch marketingadviesbureau Sticky Content, videostreamingbedrijf StreamAMG, PA Betting Services, PA Training en PA TV Metadata.

PA Media Group heeft 20 aandeelhouders die voornamelijk bestaan uit Britse nieuws- en mediabedrijven. Tot de grootste aandeelhouders behoren DMGT plc, Informa plc, News UK plc en Reach plc.

http://www.pamediagroup.com

Over iCrowdNewswire

In 2018 begon iCrowdNewswire samen te werken met Google om ‘s werelds toonaangevende advertentie-, vertaal-, stem- en analysetechnologieën aan te passen voor de distributie van persberichten. Dit resulteerde in een proces dat uitgevers van persberichten een ultra-gebruikersvriendelijke interface biedt om te kiezen uit meer dan 11 miljoen websites wereldwijd. De technologie van ICrowdNewswire stuurt ook de LexisNexis persberichtenservice Nexis Newswire en ALM’s Legal Newswire powered by Law.com.

https://icrowdnewswire.com/

Mediacontact

PA Media: Ade O’Connorade.o’[email protected]

iCrowdNewswire: Sonia LaFountain[email protected]

Contactgegevens:

PA Media: Ade O’Connor
ade.o’[email protected]
iCrowdNewswire: Sonia LaFountain
[email protected]
Tags:   United States, Wire