header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 dingen die u moet doen voordat u gaat winkelen voor een huis

Oct 16, 2022 3:54 AM ET

Huis zoeken kan ontmoedigend zijn voor iedereen, van starters tot doorgewinterde flippers. Er zijn talloze factoren te overwegen: vierkante meters, perceelgrootte, locatie, slaapkamers, badkamers, hypotheekrente, onroerendgoedbelasting – de lijst blijft maar doorgaan! Voordat u begint met het maken van aanbiedingen op dat nieuwe strandhuis, zijn er een paar belangrijke cijfers die u moet overwegen bij het verkleinen van uw zoekparameters.

Ken uw credit score

Een van de gemakkelijkste manieren om te weten hoeveel geld u misschien kunt besteden aan uw huis is om te spreken met een hypotheekmakelaar en uw hypotheek pre-kwalificatie te bepalen. Het zou ontmoedigend zijn om verliefd te worden op een huis alleen om te leren het was buiten bereik. Een belangrijke factor voor het soort hypotheek waarvoor u in aanmerking komt, is uw kredietscore. Banken gebruiken uw kredietscore als een indicator van uw betrouwbaarheid als kredietnemer. Een hogere kredietscore kan betekenen dat u in aanmerking komt voor een lagere rente.

Bereken uw aanbetaling

Uw aanbetaling speelt een grote rol bij het bepalen van uw prijsklasse. Als je in staat bent om 20 eigen te zetten, betekent dit dat je geen particuliere hypotheekverzekering of PMI hoeft af te sluiten; het kan ook leiden tot een betere rente. Omdat u meer neerlegt en meer betaalt in het begin, maakt u ook lagere maandelijkse betalingen.

Als u geen 20 eigen kunt zetten, kiezen veel leners voor een kleinere aanbetaling. Bepaalde soorten leningen maken lagere aanbetalingen mogelijk. Bijvoorbeeld, FHA leningen vereisen slechts een 3,5 eigen betaling van huizenkopers met een credit score van meer dan 580. Over het geheel genomen is het kiezen van de juiste aanbetaling afhankelijk van uw specifieke financiële doelen, uw totale budget en uw persoonlijke situatie.

Bereken uw budget

Wanneer u een idee heeft van uw prijsklasse en aanbetaling, duik dan in hoe uw maandelijkse budget eruit zal zien. Welke maandelijkse betaling kunt u zich veroorloven? Het kan nuttig zijn om een stevige greep te krijgen op je maandelijkse budget, uitgaven en levensstijlkosten, zodat je jezelf niet te veel uitput.

Vergeet niet om rekening te houden met eventuele nieuwe uitgaven die samengaan met je nieuwe huis: heb je nu een parkeerkaart bij het station nodig om naar je werk te gaan? Bent u van plan een nieuwe airconditioning te installeren? U moet deze kosten toevoegen aan uw maandelijkse budget om te bepalen wat u comfortabel kunt betalen in uw aanbetaling en hypotheek.

Bedenk hoe u uw huisaankoop kunt beschermen

Of u uw huis nu ziet als een starterswoning, een investering, of ergens waar u oud wilt worden, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw investering beschermt – per slot van rekening heeft u zo hard gewerkt om dit punt te bereiken! Een manier om uw huisbezit te beschermen is een levensverzekering. Of het nu gaat om een betaalbare levensverzekering of een permanente levensverzekering zoals gehele levensverzekering, een levensverzekering kan uw partner helpen de hypotheek te betalen of zelfs het hele huis af te betalen als u onverwacht overlijdt. Een volledige levensverzekering kan u ook voordelen bieden tijdens uw leven, zoals het kunnen lenen tegen de contante waarde, wat van pas kan komen als zich onverwachte kosten voordoen.

Het primaire doel van een permanente levensverzekering is het verstrekken van een overlijdensuitkering. Het gebruik van de opgebouwde waarde van een permanente levensverzekering om het pensioeninkomen aan te vullen, verlaagt de overlijdensuitkering en kan andere aspecten van de polis beïnvloeden.

Source: iQuanti

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire