header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Once Upon a Farm staakt reclameclaims voor Advanced Nutrition Baby Fruit & Veggies Blend na wraking door de National Advertising Division

Oct 16, 2022 3:51 AM ET

New York, NY – 13 oktober 2022 – In een uitdaging van BBB National Programs National Advertising Division (NAD), ingesteld als onderdeel van NAD’s routinematige controle van nationale reclame voor waarheid en transparantie, heeft de adverteerder Once Upon a Farm vrijwillig de reclameclaims met betrekking tot zijn Advanced Nutrition Baby Fruit & Veggies Blend gestaakt.

Once Upon a Farm is een kindervoedingsbedrijf dat een assortiment biologische voeding voor baby’s en kinderen aanbiedt.

NAD informeerde naar de Instagram-post van de adverteerder waarin zijn Advanced Nutrition Baby Fruit & Veggies Blend werd aangeprezen en vermeldde:

“Heb je onze NIEUWE Advanced Nutrition Baby Fruit & Veggies Blend voor baby’s al geprobeerd? Veggie forward met een vleugje fruit, alle drie de mengsels zijn geformuleerd met prebiotica, probiotica, ijzer, vitamine B12, zink en DHA – zodat je er zeker van kunt zijn dat je kleintjes de voeding krijgen die ze nodig hebben voor hun ontwikkeling.”

Deze uitspraken werden gevolgd door een hersen-emoji en een gebogen sterke-arm emoji. Het onderzoek van de NAD richtte zich op de vraag of het bericht een verband legde tussen de productingrediënten van de adverteerder en de ontwikkeling van de hersenen en de kracht van kinderen dat competente en betrouwbare wetenschappelijke gegevens als ondersteuning vereist.

Hoewel Once Upon a Farm het NAD bewijsmateriaal verstrekte ter ondersteuning van zijn beweringen, deelde het NAD tijdens de procedure mee dat het ervoor had gekozen de gewraakte uitdrukkelijke bewering permanent te staken om andere redenen dan het NAD-onderzoek. Daarom heeft de NAD de claim niet op zijn merites beoordeeld.

In haar adverteerdersverklaring verklaarde Once Upon a Farm dat zij “bevestigt dat zij instemt met de aanbevelingen van de NAD”. De adverteerder verklaarde verder dat het een “sterke voorstander is van waarheidsgetrouwe reclame en blij is met de mogelijkheid om de zelfreguleringsinspanningen van de NAD te ondersteunen.”

Alle samenvattingen van BBB National Programs case decisions zijn te vinden in de case decision library. Voor de volledige tekst van NAD, NARB, en CARU beslissingen, kunt u zich abonneren op het online archief.

Over BBB National Programs: BBB National Programs is waar bedrijven zich wenden om het consumentenvertrouwen te vergroten en consumenten worden gehoord. De non-profit organisatie creëert een eerlijker speelveld voor bedrijven en een betere ervaring voor consumenten door de ontwikkeling en levering van effectieve programma’s voor verantwoording door derden en geschillenbeslechting. BBB National Programs omarmt zijn rol als onafhankelijke organisatie sinds de herstructurering van de Council of Better Business Bureaus in juni 2019, en houdt vandaag toezicht op meer dan een dozijn toonaangevende nationale zelfreguleringsprogramma’s voor de sector, en blijft zijn werk ontwikkelen en zijn impact vergroten door zakelijke begeleiding te bieden en beste praktijken te bevorderen op gebieden zoals reclame, kindgerichte marketing en privacy.Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over de National Advertising Division: De National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en diensten voor geschillenbeslechting, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van reclame in de hele VS. De NAD beoordeelt nationale reclame in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen voor de waarheid en nauwkeurigheid van reclame, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven gelijk wordt getrokken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Abby Hills
Email: [email protected]
Job Title: Director of Communications

Tags:   United States, Wire