header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ZEIGLER’S GROTE POMPOEN UITDAGING

Oct 16, 2022 2:52 AM ET

Gemeenschapsmededeling: 10/13/2022

Zeigler Honda of Racine 1701 SE Frontage RD.

MT Pleasant, Wisconsin 53177

ZEIGLER HONDA of RACINE De eerste persoon die het gewicht van ‘ZEIGLER’S GREAT PUMPKIN’ correct raadt, ontvangt een 1e prijs van $500.

 

ZEIGLER: Inspiring Area Growth; Influencing and Advancing Local Economic Development.

 

MOUNT PLEASANT, WISCONSIN – 13th oktober 2022 – ZEIGLER HONDA of RACINE heeft “ZEIGLER’S GREAT PUMPKIN CHALLENGE” gelanceerd, zijn tweede jaarlijkse wedstrijd als onderdeel van zijn “TRUNK or TREAT” storewide regional HALLOWEEN celebration event.

De “ZEIGLER’S GREAT PUMPKIN CHALLENGE” binnen zijn “TRUNK or TREAT” seizoensgebonden winkelbrede HALLOWEEN promotie-evenement is bedoeld om de lopende FAMILY WHOLESOMENESS binnen de regionale gemeenschapsontwikkeling te ondersteunen, en om een uiteindelijke reeks projecten voort te brengen die gericht zijn op het vitaliseren van de lokale buurthandel, waardoor de gezonde economische groei van hun totale regionale voetafdruk wordt vergroot.

Vanaf 13 oktober om HIGH NOON CST, zal ZEIGLER HONDA of RACINE de opwinding in de regio aanwakkeren door aan te kondigen dat zij op Halloween, 31 oktober 2022 om middernacht, aan één briljant persoon $500 zal toekennen voor het correct raden van het gewicht van “ZEIGLERS GREAT PUMKIN”.

“ZEIGLER’S GREAT PUMKIN” staat momenteel opgesteld op de parkeerplaats van ZEIGLER HONDA of RACINE, in het zicht voor de ingang van de winkel en de oprit.

Zoals aangekondigd door onze wedstrijdjury – Lindsay Latsko – Marketing en Internet Directeur van Zeigler Auto Group (Schaumburg-Lincolnwood-Gurnee-Racine- Kenosha) ………………. DE REGELS om mee te doen aan “ZEIGLER’S GREAT PUMKIN CHALLENGE” zijn als volgt:

Bezoek de ZEIGLER HONDA of RACINE Facebook pagina https://www.facebook.com/ZeiglerHondaofRacine/ en volg deze eenvoudige instructies:

  1. Commentaar hieronder op onze CONTEST POST = https://www.facebook.com/574154136009658/posts/pfbid0gMjoesheCiAJdj3cyQns2pktDfyheuz aphv69PeYukvkAXLtCQtP9N3azqfajHoXl/ … met je gewicht raden van “ZEIGLER’S GREAT PUMPKIN”

  1. Lik de post!
  1. Tag je bestie en deel dit bericht!
  1. Last day to enter is October 31st (entries close by 11:59pm CST 10/31/22)
  1. DOUBLE ENTRY ALS JE EEN FOTO MET DE pompoen NEEMT EN DEZE INDIENT MET JE GIDS.
  1. Tie Breaker: Als twee of meer mensen het juiste gewicht raden, zal de tie breaker degene zijn die een foto heeft met onze Giant Pumpkin.

Zo algemeen herkenbaar, THE GREAT PUMPKIN overlevering als FALL traditie doemt echt iconisch en tijdloos synoniem met leuke WISCONSIN/USA cultuur en waarden.

HALLOWEEN is inderdaad een afstammeling van vele legendarische verhalen en observaties die vandaag de dag zoveel kinderen en volwassenen samenbrengt in groot familieplezier en vreugde. Halloween kunst, activiteiten en imaginaire stimulatie verbindt generatie op generatie op zo’n speelse en unieke manier, als zodanig, in een verscheidenheid van sprankelende modes en aspecten.

ZEIGLER’S GREAT PUMPKIN CHALLENGE & TRUNK OR TREAT evenement nodigt FAMILIES en COSTUMED KIDS uit om te TRICK or TREAT in onze HONDA STORE.

Elk verkleed kind is welkom om te genieten van gratis snoep uit de volgeladen “IN BED TRUNK” van Zeigler’s HONDA RIDGELINE op de showroomvloer.

–MORE–

Over ZEIGLER HONDA of RACINE en General Manager Matt Douvikas-

Zeigler Honda of Racine onder leiding van General Manager, Matt Douvikas, streeft ernaar agressief nieuwe programma’s te ontwikkelen en te lanceren, het partnerschap te versterken en bestaande attracties en/of evenementen in het gebied te verbeteren. Zeigler Honda of Racine streeft ernaar een meer dan “gewoon een autodealer” imago te creëren met de uitvoering van “ZEIGLER’S GREAT PUMPKIN CHALLENGE” & “TRUNK or TREAT” evenementen. De agenda en doelstellingen van Zeigler Honda of Racine zijn simpelweg bedoeld om de weg te effenen naar het bevorderen en stimuleren van een bloeiende en levendige gemeenschap in de regio Racine.

In augustus 2018 nam de heer Matt Douvikas het stokje over als General Manager van Racine Honda, dat sindsdien is omgedoopt tot Zeigler Honda of Racine na in juli 2021 te zijn gekocht door Zeigler Automotive Group. Matt en het team van Zeigler Honda of Racine hebben talrijke actiestappen geïnitieerd en uitgevoerd, met specifieke intenties en ontwerpen voor de lancering en versterking van de aanwezigheid aan de basis. Het Zeigler-team is hun eigen pay it forward-beweging aan het opzetten.

–MORE–

Voor PRESS INQUIRIES of meer informatie, bel Zeigler Honda of Racine Daniel LaBelle A.P.E. (Advertising, Promotions, Endorsements) Manager op:

office: 262.898.2900

mobile: 773.814.8416

email: [email protected]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

office: 262.898.2900
mobile: 773.814.8416
email: [email protected]
Tags:   United States, Wire