header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Action Camera Market zal naar verwachting 23,33 miljard dollar bereiken tegen 2030- Toenemend gebruik van sociale media als platform voor verschillende promotionele & marketingactiviteiten

Oct 17, 2022 7:43 AM ET

Actiecamera marktoverzicht:

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, Action Camera Market Research Report: By End-User, Type, Distribution Channel, Technology, and Region- Forecast till 2030, wordt voorspeld dat de wereldwijde markt een waarde van ongeveer 23,33 miljard dollar zal bereiken tegen het einde van 2030. Het rapport voorspelt verder dat de markt zich zal ontwikkelen met een robuuste CAGR van meer dan 14,4 gedurende het tijdsbestek van 2020 tot 2030.

Marktbereik: De actiecamera is niet zoals elke andere camera. Ze zijn voornamelijk ontwikkeld die gemakkelijk kunnen worden bevestigd aan helmen, auto’s & andere objecten, en surfplanken, & ze zijn klein, dus eenvoudig, en uitdagend. Deze actiecamera’s hebben fantastische kwaliteitskenmerken. Ze hebben verschillende lens soorten in staat om hoge-definitie of hoge resolutie foto’s of video’s vast te leggen met verschillende bredere hoeken. Wat dit soort camera biedt, kan het nu beschikbaar zijn op smartphones. Hierdoor heeft de markt voor actiecamera’s verschillende verliezen geleden. Maar in het geval van andere naties, is het gemakkelijk te zien dat de actiecamera-industrie zich aanzienlijk heeft ontwikkeld in hun land als het optimale aantal mensen gebruik hebben gemaakt van de digitale camera’s die de markt helpen om hun bedrijf opmerkelijk te verbeteren in hun regio.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

23 USD.33 miljard dollar

Groei:

CAGR van 14.4van 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2022-2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4582

Competitieve analyse

De wereldwijde markt voor actiecamera’s kent prominente leiders zoals:

  • Xiaomi Corporation
  • SJCAM Limited
  • Drift Innovation Ltd.
  • Sony Corporation
  • Olympus Corporation
  • Garmin Ltd., GoPro, Inc.
  • TomTom N.V.
  • Panasonic Corporation
  • Nikon Metrology NV (Nikon Corporation)

Markt USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor actiecamera’s is de afgelopen jaren overgroeid. De belangrijkste factor die de groei van de markt stimuleert, zijn de verschillende voordelen, die een standaardvergelijking van verschillende opnamepunten door DSLR bieden. Bovendien worden de aspecten zoals het opnemen van de 4K-video-opname, toename van de actiecamera, nieuwe neigende functies, nieuwe ontwerptechnieken en verschillende tinten van het verbeteren van effect, en verschillende engelen van sporten zoals surfen en skiën ook verwacht om de groei van de markt te beïnvloeden tijdens de beoordeling timeframe.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/action-camera-market-4582

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kan de toename van geavanceerde & smartphones van hoge kwaliteit de prestaties van de markt beperken.

COVID-19 Impact

In de afgelopen tijd heeft de wereldwijde gezondheidscrisis een enorme impact gehad op de meeste industriegebieden. Zoals alle marktgebieden heeft ook de markt voor actiecamera’s tijdens de pandemie verschillende onverwachte uitdagingen gekend. Gezien de lockdowns en het stopzetten van buitenactiviteiten, moest de markt aanzienlijke inkomstenverliezen en een daling van de vraag incasseren. Aan de andere kant, nu alle activiteiten weer op gang komen, wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor actiecamera’s in de beoordelingsperiode aanzienlijk zal groeien.

Segmentanalyse

Op basis van de resolutie wordt voorspeld dat het Ultra H.D. (UHD) segment de wereldwijde markt voor actiecamera’s in de beoordelingsperiode zal domineren. Van deze camera’s is bekend dat ze gebruikers verschillende voordelen bieden. Fotograferen in UHD biedt bijvoorbeeld flexibiliteit in hoge definitie en standaard definitie. De commerciële toegankelijkheid van geavanceerde apparaten met UHD-functies stimuleert de vraag naar deze camera’s aanzienlijk. De groeiende voorkeur van consumenten voor camera’s met een hoge resolutie is een ander belangrijk aspect dat de groei van het segment stimuleert.

Van alle distributiekanalen zal het retailsegment de komende jaren naar verwachting de wereldmarkt voor actiecamera’s domineren. de voorkeur om de apparatuur en de functies ervan persoonlijk te controleren is het belangrijkste aspect dat de groei van het segment doet toenemen. De groei van het segment wordt toegeschreven aan factoren zoals de groeiende populariteit van online aankopen en de toename van e-commerce.

Van alle toepassingsgebieden zal het sportsegment naar verwachting de wereldwijde markt voor actiecamera’s in de voorspelde periode leiden. De groei van het segment wordt toegeschreven aan het stijgende aantal sportliefhebbers, een toename van het aantal avontuurlijke sporten en veel aandacht van de media. Aan de andere kant wordt verwacht dat het segment voor recreatieve activiteiten de komende jaren een maximale groei zal vertonen, gezien de stijgende belangstelling voor fitness en avontuurlijke activiteiten.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4582

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor actiecamera’s wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse regio de komende jaren de wereldmarkt voor actiecamera’s zal domineren. de regio heeft de toppositie op de wereldmarkt in 2020 veiliggesteld vanwege het stijgende aantal extreme sportevenementen. De toenemende nadruk van regeringen op het verbeteren van hulpdiensten zoals reddingswerkers en medici is een ander belangrijk aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt. Bovendien zullen de aspecten zoals een stijging van de investeringen om de geavanceerde technologieën in actiecamera’s aan te sluiten en de aanwezigheid van toonaangevende digitale technologie waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode beïnvloeden.

De actiecameramarkt voor de regio Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR in de komende jaren registreren. Het enorme klantenbestand in de regio is het belangrijkste aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt. De verbetering van de economische omstandigheden in de regio, waardoor het inkomen per hoofd van de bevolking stijgt, is een andere belangrijke parameter die de vraag naar deze camera’s stimuleert. Bovendien kunnen factoren zoals belangrijke fabrikanten van actiecamera’s, verbeterde lens- en resolutiekenmerken, avontuurlijke en sportieve activiteiten, wijdverbreid gebruik van sociale mediakanalen, commerciële beschikbaarheid van cameravarianten en de groeiende aanwezigheid van retailkanalen en e-commerce de groei van de regionale markt de komende jaren ook beïnvloeden.

Related Reports:

Near Field Communication (NFC) Market, Research Report: Per Component, Grondstof, Eindgebruiker en Regio – Prognose tot 2027

High Speed Camera Market , By Application, By Type, By Memory – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire