header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Air Condition (AC) Markt Toekomstige ontwikkelingen, zakelijk inzicht, eindgebruikers, toepassing en prognose tot 2030

Oct 17, 2022 7:19 AM ET

Marktoverzicht

De Air Condition (AC) Market wordt geschat op een aanzienlijke waardering van 176,68 USD en een CAGR van 8,2% in de prognoseperiode 2022-2030.

De airconditioner is een belangrijk onderdeel geworden van residentiële en commerciële sectoren. De enorme bevolkingsgroei drijft de markt wereldwijd aan. De installatie van airconditioners in bedrijfskantoren, commerciële plaatsen en andere belangrijke plaatsen is toegenomen. Het gestegen inkomen per hoofd van de bevolking en de beschikbaarheid van airconditioners in verschillende prijsklassen hebben de verkoopcijfers en de inkomsten van de markt doen stijgen.

Bovendien worden de klimatologische omstandigheden in verschillende landen zoals India, China, enz. slechter tijdens de zomerdagen. Mensen geven de voorkeur aan een verblijf in kamers met airconditioning om zich te ontdoen van hittegolven. Daarom heeft dit lucratieve mogelijkheden gebracht voor de Air Condition (AC) Market.

De ziekenhuizen en klinieken vragen ook om airconditionersystemen met geavanceerde technologie. De theater- en horecasector is enorm op zoek naar commerciële airconditioningsystemen. De industriële spelers zijn begonnen met grootschalige productie als gevolg van de immense vraag. Ook consumenten geven de voorkeur aan energie-efficiënte koelsystemen, waaronder overheden en de publieke sector. De spelers zijn bezig met innovatie om energie-efficiënte airconditioners te leveren om aan de vraag te voldoen. De Air Condition (AC) Market zal naar verwachting een robuuste groei opmerken in de voorspelde periode.

Beschikbaar Sample Report in PDF Versie samen met Grafieken en Cijfers@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/797

Marktsegmenten

De markt voor airconditioning (AC) is onderverdeeld in grote segmenten zoals technologie, type, kanalen, eindgebruik of toepassing.

Het technologie segment bestaat uit inverters en non-inverter. Het kanaalsegment bestaat uit kanaalloze en kanaalgebonden AC. Bovendien bestaat het type segment van de Airconditioning (AC) Markt uit unitaire, rooftop en PTAC.

Op basis van het eindgebruik en de toepassingen is de markt gecategoriseerd in residentieel, industrieel en commercieel.

Air Condition (AC) Market

Regionale analyse

Het onderzoek naar de geografische groei van de Air Condition (AC) Market toont de enorme groei in belangrijke regio’s zoals Noord-Amerika, de Zuid-Amerikaanse regio, Azië-Pacific, Afrika, Europa en de rest van de wereld.

De regio Azië-Stille Oceaan is de overheersende regio van de markt. In deze regio is de vraag naar airconditioners groter. De belangrijkste reden voor de groei van de markt in deze regio is de aanwezigheid van sterke technische expertise en warme klimaatomstandigheden. Bovendien zijn de groeiende bevolking, verstedelijking en industriële groei een groeifactor in de markt geworden.

De Noord-Amerikaanse regio heeft de afgelopen jaren een gestage groei laten zien. Dit komt door de hogere verkoopcijfers van AC. De promotionele activiteiten van de overheid voor de invoering van energie-efficiënte airconditioners stimuleren de regionale markt.

Andere regio’s, zoals de Europese regio, Zuid-Amerika, Afrika, enz, vertonen behoorlijke groeipercentages en zullen hun groei aanzienlijk voortzetten in de prognoseperiode.

Bekijk de samenvatting van dit onderzoeksrapport@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircondition-market-797

Industry News

  • In augustus 2022 kondigde Vintage Air, een Aftermarket-klimaatregelingsbedrijf, zijn nieuwe serie airconditioningsystemen voor GM G-Body-modellen aan. Dit omvat de 1982 tot 1988 Oldsmobile Cutlass en de 1986 tot 1987 Buick Regal en Buick Grand National.
  • In september 2022 heeft Leminar Air Conditioning Company een aircobedrijf overgenomen – Clima Uno Air Conditioning Industries. Deze verhuizing zal deze bedrijven verenigen in hun missie om de meest betrouwbare HVAC-oplossingen aan de markt aan te bieden.

Lees meer blogs:

Air Care Market Research Report – Global Forecast To 2030

Car Air Purifier Market Research Report – Forecast to 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Tags:   United States, Wire