header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Autonome voertuigen marktomvang zal naar verwachting 125,67 miljard dollar & bereiken met 22,3 AGR 2030 met de belangrijkste leveranciers.

Oct 17, 2022 7:07 AM ET

Autonomous Vehicles Market Overview

De Autonomous Vehicles Market zal tussen 2020-2030 een waarde van 125,67 miljard dollar en een CAGR van 22,3 et behalen.

De snelle economische expansie zorgt ervoor dat alles, van transportinfrastructuur tot het creëren van slimme steden, in een stroomversnelling komt. Veel landen, waaronder Mexico, Canada en de Verenigde Staten, zetten digitale infrastructuur op om connectiviteit tussen auto’s en infrastructuren mogelijk te maken om essentiële gegevens te verzamelen en zo verkeersopstoppingen te verminderen en de verkeersveiligheid te verbeteren.

De markt voor autonome voertuigen zal naar verwachting sterk worden gestimuleerd door de groei van slimme steden. Door voortdurende technologische doorbraken moet de software van autonome voertuigen worden bijgewerkt om compatibel te zijn met de buitenwereld. Bovendien, vanwege de hoge waarde van elke component, zijn autonome voertuigen nog steeds een relatief nieuwe vorm van transport.

Free Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1020

Door het internet der dingen in te zetten om slimme steden te creëren en te voldoen aan de groeiende vraag naar gekoppelde auto’s, helpen deze ontwikkelingen de verkeersopstoppingen te verminderen en de groei van de markt te beïnvloeden. Naast deze factoren wordt de wereldwijde markt voor autonome voertuigen ook beïnvloed door de ontwikkeling van de auto-industrie, de vraag naar high-end voertuigen, overheidsregulering, hoge kosten, en dus de toenemende dreiging van hackers om operaties aan te sturen.

Marktsegmentatie

De Autonomous Vehicles Market is onderverdeeld in segmenten op basis van componenten.

Een van de belangrijkste voordelen is het enorme scala aan potentiële gebieden voor verbetering van LiDAR. Hiertoe behoren 4-dimensionale LiDAR, die de snelheid en positie van een object in de 3D-ruimte monitort; solid-state sensoren, die de kosten van sensoren kunnen verlagen; uitbreiding van het sensorbereik tot 200 m; en solid-state sensoren. Ondanks deze veelbelovende ontwikkelingen wordt LiDAR nog steeds beperkt door één belangrijk probleem: de dure prijs, waardoor LiDAR de afstand van een object tot op enkele centimeters nauwkeurig kan bepalen op afstanden tot 60 meter. Hierdoor kunnen terugkerende voertuigen voorspelbaarder navigeren, wat een belangrijke winst is voor de meeste zelfrijdende systemen.

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens het verwachte tijdsbestek. Door factoren als gevestigde clusters van autobedrijven en enkele van de grootste technologische reuzen ter wereld, waaronder Google, Microsoft en Apple, is de regio een pionier op het gebied van autonome voertuigen. Zelfrijdende auto’s zijn al getest en gebruikt in verschillende Amerikaanse steden, waaronder Californië, Texas, Arizona,

De markt in Azië-Pacific zal naar verwachting groeien als gevolg van het stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking, de stijgende levensstandaard, veranderende verkeerswetten en hogere investeringen in de auto-industrie.

Recente ontwikkelingen:

Met volledig ontwikkelde autonome voertuigen is Tesla het meest betrouwbare merk. Volgens recent onderzoek kreeg Tesla 32 procent van de stemmen om op de eerste plaats te komen. Het versloeg BMW met 18 procent en Toyota met 19 procent. Tesla heeft de toppositie ingenomen vanwege zijn verbeterde veiligheid en betrouwbare functies. De Tesla-eigenaren gaan mee als vrijwilligers om te helpen bij de semi-autonome demo van niveau 2.

Waymo, de zelfrijdende divisie van Alphabet Inc., verklaarde maandag dat het bereid is om in maart 2022 een volledig autonome rijdienst te introduceren in San Francisco. Het bedrijf onthulde de Waymo Driver, die naar eigen zeggen een belangrijke stap was naar de introductie van een volledig autonome commerciële dienst.

Full Report @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/autonomous-vehicles-market-1020

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
1 646 845 9312
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire