header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Counter-UAS marktoverzicht, technologische innovatie, industriële trend, groeianalyse tegen 2021-2027

Oct 17, 2022 7:04 AM ET

Counter-UAS Market Overzicht

Counter UAS market size is expected to reach $4.67 billion by the end of 2027, with a CAGR of 25%

Met een wereldwijde marktschatting van $1921.55 miljoen in 2021, zal de Counter-UAS Market naar verwachting een gezonde en aanzienlijke groei laten zien in de prognoseperiode. De voorspellingsperiode van de markt wordt voorspeld van 2021-2028, waarbinnen de markt ook een jaarlijkse groei van 14,7% CAGR kent. Met de juiste factoren die de marktdynamiek aansturen, zal de markt naar verwachting een wereldwijde marktomvang van 5021,57 miljoen dollar hebben tegen het einde van het jaar 2028.

Het mechanisme van hetzelfde werkt met behulp van een drone die aan de militaire hardware is bevestigd. Het verdedigingsmechanisme van de drone werkt volgens de beveiligde parameters die aanwezig zijn in het lichaam van de sensoren en detecteert dus alle ongewone activiteiten. Deze eenheid wordt de Orion genoemd en geeft alle informatie door aan het bewaakte gebied. Ook kan Orion in geval van nood gemakkelijk zijn gepatenteerde protocollen gebruiken en elke kans op bedreigingen elimineren.

Free Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7430

Grote factoren drijven de dynamiek van de Counter-UAS Market. Het toegenomen bewustzijn van de landen met betrekking tot hun nationale defensiebeveiliging heeft de markt ertoe aangezet meer vliegende systemen te produceren. Recreatieve en professionele doeleinden vormen een aanzienlijke bedreiging voor commerciële instellingen, en daarom heeft het de marktdynamiek voor verbeterde veiligheidsdoeleinden gestimuleerd. Met de vooruitgang in de technologie is er ook een toegenomen gebruik van een drone systemen die is gezien toenemen in de afgelopen jaren.

Factoren als deze hebben voornamelijk gedreven de markt. Er zijn echter ook factoren die de marktgroei hebben afgeremd. De beperking van de klantenservice heeft de marktdynamiek een anti-kettingwaardesysteem bezorgd. Dit verstoort de verbinding van de radioverbindingen tussen de functie en de systemen. Daarnaast hebben de beperkingen tijdens de pandemie ook geleid tot een grote verstoring in de toeleveringsketen van grondstoffen die de groei en ontwikkeling van de Counter-UAS Market heeft belemmerd.

Midden alle beperkende en stuwende factoren zal de markt naar verwachting een aanzienlijke groei laten zien in de prognoseperiode.

Marktsegmentatie

De Counter-UAS Markt is verdeeld in meerdere delen en segmenten, afhankelijk van de factoren die de groei en ontwikkeling ervan beïnvloeden. De markt wordt gesegmenteerd in technologie, platform, systeemconfiguraties en toepassingen en eindgebruik.

Per technologie wordt de markt onderverdeeld in kinetische systemen, lasersystemen en elektronische systemen. De divisies van de markt zijn weer lucht, grond en marine, afhankelijk van het platform. De markt is onderverdeeld in op voertuigen gemonteerde, autonome en draagbare systemen, afhankelijk van de systeemconfiguratie. Naar eindgebruik en toepassing wordt de markt gesegmenteerd in respectievelijk commerciële en binnenlandse veiligheid, militaire en defensie en Rf-scanners, en detectie- en akoestische systemen.

Regionale analyse

De markt heeft een groot bereik in meerdere delen van de wereld, waaronder Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en Zuid-Afrika. De belangrijkste plaatsen zijn China en India als gevolg van de NAVO-overeenkomst.

Industry News

Enkele belangrijke spelers in de industrie zijn Selex Es Inc., Prime Consulting and technologies, Israel Aerospace Industries Ltd. (IAI), en DeTect, Inc. Deze belangrijke spelers werken voortdurend samen, waardoor de marktdynamiek wordt versterkt.

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/counter-uas-market-7430

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
1 646 845 9312
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire