header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor automatische poort- en deuropeningssystemen zal naar verwachting groeien met 7,1 AGR en tegen 2030 USD 17,75 miljoen bereiken.

Oct 17, 2022 7:39 AM ET

Automatic Gate and Door Opening System Market Overview:

Volgens de MRFR onderzoeksrapporten, Automatic Gate and Door Opening System Market Research Report: by Gate Type, Access Control System, End User, and by Region- Forecast Till 2030, zal de markt naar verwachting een omvang van ongeveer 17,75 miljoen dollar bereiken tegen het einde van 2030. Het rapport voorspelt dat de markt zal bloeien met een aanzienlijke CAGR van meer dan 7,1 tijdens het tijdsbestek van 2020 tot 2030.

Marktbereik: Automatische poorten worden gebruikt om de toegang tot een beveiligd gebied te regelen. De belangrijkste functie is het voorkomen van onwettige indringers in het pand door gebruik te maken van passieve en actieve beveiligingsapparatuur. Elke vorm van automatische deuren omvat rolluiken, garagedeuren, poorten en schuifdeuren. Deze automatische systemen worden op grote schaal gebruikt om poorten en deuren te openen zonder menselijke inspanning. In dergelijke deuren worden verschillende soorten sensoren gebruikt, zoals radar, laser en P.I.R. De wereldmarkt voor automatische poorten en deuropeningssystemen is onlangs enorm gegroeid. De belangrijkste aspecten die de groei van de markt stimuleren zijn aspecten als betere technologische ontwikkelingen en hogere investeringen in de markt.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktgrootte in 2030

USD 17.75 Miljoen dollar

Groeipercentage:

CAGR van 7.1van 2022 tot 2030

Forecast Period

2022-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4079

Competitieve analyse

De wereldwijde markt voor automatische poortopeningssystemen & kent prominente deelnemers zoals:

 • ROTECO SRL (SOUTH AMERICA)
 • NEWTURN AUTOMATION PVT. L.T.D. (INDIA)ABA AUTOMATIC ENTRANCE SPECIALISTS (AUSTRALIË)
 • BENINCA GROUP (ITALIË)
 • PROTECO S.R.L (ITALIË)
 • HOMELIFE INTEGRATION (ITALIË)
 • CAME (ITALIË)
 • S M DOOROMATICS (INDIA)
 • ALEKO PRODUCTS (V.S.)
 • ZHEJIANG XIANFENG MACHINERY CO., L.T.D. (CHINA)
 • KATRES AUTOMATION (INDIA)
 • FAAC GROUP (ITALIË)
 • I.B S.R.L (ITALIË)
 • CASIT S.N.C. DI C.C.RAMELLA & C. (ITALIË)
 • KING GATES S.R.L (ITALIË)
 • DITEC ENTREMATIC (INDIA)

Market U.S.P. Gedekt

Markt Drivers

De wereldwijde markt voor automatische poorten en deuropeningssystemen is de laatste tijd enorm gegroeid als gevolg van factoren zoals de snelle industrialisatie, de constante groei van de vastgoedsector, het stijgende aantal commerciële projecten en het toenemende bewustzijn over de verschillende voordelen die deze automatische poorten en deuren bieden.

Markt Restraints

Aan de andere kant kunnen de hoge kosten in verband met de oprichting van deze automatische deuren en poorten de groei van de markt beperken.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automatic-gate-door-opening-system-market-4079

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een enorme impact gehad op de meeste industriesectoren over de hele wereld. De pandemie heeft de meeste logistieke, productie-, ontwikkelings- en productie-eenheden van de markt een zware tijd bezorgd. Vanwege de pandemie hebben regeringen onlangs wereldwijd reisbeperkingen en sociale afstandsnormen ingevoerd. Net als alle andere marktgebieden heeft ook de wereldmarkt voor automatische poorten en deuropeningssystemen een enorme impact ondervonden van de pandemie. Aan de andere kant komen de financiële en industriële activiteiten dankzij de snelle vaccinatiegraad overal ter wereld weer op gang. Met dit alles wordt verwacht dat de wereldmarkt voor automatische poorten en deuropeningssystemen de komende jaren verder zal groeien.

Segmentanalyse

Van alle controlesystemen zullen de segmenten kaarttagsysteem en vingerafdrukidentificatiesysteem de komende jaren naar verwachting de wereldmarkt voor automatische poorten en deuropeningssystemen domineren. Momenteel gebruiken de meeste IT-bedrijven toegangskaartcontrolesystemen en het vingerafdrukidentificatiesysteem is het primaire aspect dat de groei van het segment ondersteunt. Het toegangscontrolesysteem controleert de doorgang in of uit een ruimte. Een kaarttag en vingerafdruksysteem worden gebruikt om toegang te krijgen tot de poort of deur. De groeiende bezorgdheid over de veiligheid en beveiliging van de gegevens in specifieke industriële sectoren is een andere belangrijke parameter die de groei van het segment in de beoordelingsperiode ondersteunt.

Van alle types zullen de segmenten draaipoort en schuifpoort de komende jaren naar verwachting de wereldwijde markt voor automatische poorten en deuropeningssystemen leiden. Deze deuren maken gebruik van verschillende soorten sensoren om de menselijke verschijning in de buurt van de deur of poort te detecteren.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4079

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor automatische poorten en deuropeningssystemen wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

De MRFR-onderzoeksrapporten suggereren dat de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de wereldwijde markt voor automatische poorten en deuropeningssystemen zal domineren tijdens de beoordelingsperiode. De belangrijkste reden achter de groei van de regionale markt is de groeiende vraag naar residentiële en industriële automatisering in de regio. De regionale markt heeft de VS als belangrijkste groeier. Het land staat bekend om het bestaan van een groot aantal toonaangevende spelers, wat de groei van de regionale markt stimuleert.

De markt voor automatische poorten en deuropeningssystemen in de Europese regio zal naar verwachting de tweede positie in de wereld innemen tijdens de evaluatieperiode. De snelle toepassing van automatische poorten en deuren in de industrie om bij te blijven met de industriële en veiligheidsvraag zoals militaire & defensie is het centrale aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt. Bovendien is de snelle ontwikkeling in de hele regio een ander belangrijk aspect dat de prestaties van de regionale markt stimuleert. De regio heeft Frankrijk en Duitsland als de belangrijkste groeiers.

Related Reports:

Smart Speakers Market, Research Report: Per Component, Grondstof, Eindgebruiker en Regio – Voorspelling tot 2027

Endpoint Detection and Response Market , Per Toepassing, Per Type, Per Geheugen – Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire