header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor celtherapie zal naar verwachting 26,9 miljard dollar bereiken in 2030.

Oct 17, 2022 7:20 AM ET

Cell Therapy Market Overview:

De cell therapy market omvang zal naar verwachting 26,9 miljard dollar bereiken met 9,3 AGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030, aldus MRFR. Celtherapie, vaak bekend als cryotherapie, is een procedure waarbij een patiënt levende cellen ontvangt via transplantatie, implantatie of injectie om een genezingsreactie in het lichaam teweeg te brengen. De industrie voor celbehandeling heeft de afgelopen jaren een snelle expansie laten zien.

De ontwikkeling van plantaardige zaden als gevolg van technologie is primair verantwoordelijk voor de expansie van de industrie. Bovendien wordt verwacht dat variabelen zoals de noodzaak voor particuliere bedrijven om hun zaadproductiecapaciteit te vergroten om concurrerend te blijven en de sterke vraag naar biologische zaden de expansie van de industrie gedurende de gehele prognose zullen aanwakkeren. Anderzijds wordt verwacht dat het ongunstige klimaat de industrie voor celbehandeling de komende jaren zal hinderen. Er wordt echter verwacht dat de wereldwijde uitbreiding van de exportactiviteiten overal winstgevende vooruitzichten biedt aan de deelnemers van de industrie.

Vraag gratis proefexemplaar aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5066

De groei van de COVID 19-epidemie dit jaar kan van invloed zijn geweest op de omvang van de wereldwijde tissue engineering-industrie. De impact van SARS-CoV-2 op de financiële situatie van de markt wordt uitgebreid behandeld in de industriestudie van MRFR. Daarnaast wordt de ontwikkeling van nieuwe vlekken die de werking van de internationale sector belemmeren onderzocht, en worden de effecten ervan op de groeiende activiteiten geëvalueerd. Het rapport bevat ook passende corrigerende strategieën om de problemen in de industrie aan te pakken.

Cell Therapy Market segmentation:

De industrie voor celbehandeling is per type gesegmenteerd in autoloog en heteroloog. In vergelijking met de categorie allogene celbehandeling heeft het segment autologe celtherapie het potentieel om aanzienlijk te groeien.

Consumables (vessel/reagent/media/serum), software en apparatuur zijn enkele van de categorieën van de celtherapie-industrie die als bijproduct worden bestudeerd, samen met aanvullende diensten. De piek in de categorie benodigdheden gedurende de beoordelingsperiode wordt waarschijnlijk beïnvloed door de hoge prevalentie van infectieziekten.

Celvaccinatie, stamcelbehandeling, fibroblastceltherapie, adoptieve celoverdracht (ACT) en chondrocytenceltherapie zijn de technieken die worden gebruikt in het sectoronderzoek van de celtherapie-industrie.

De segmentatieanalyse van de celtherapie-industrie wordt uitgevoerd op basis van celimmortalisatietechniek, virale vectortechnologie en genoombewerkingstechnieken.

De industrie wordt gesegmenteerd op basis van de gebruikte celbronnen: vetweefsel, beenmerg en navelstrengbloed. Op korte termijn kan de industrie groei vertonen door een toename van beenmergtransplantatiepatiënten en ischemische hart- en vaatziekten therapiecentra.

De celbehandelingsindustrie is gesegmenteerd naar gebruik in orthopedie, kanker, wondgenezing en hartziekten.

Ziekenhuizen &, onderzoeksinstellingen en centra voor regeneratieve geneesmiddelen voeren allemaal studies uit naar de eindgebruikerssector van de industrie.

Cell Therapy Market Regional Classification:

Deze markt is ingedeeld in drie grote regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific en Europa. Volgens de analyse van MRFR heeft Noord-Amerika het grootste marktaandeel in de wereldmarkt voor celtherapie en zal het naar verwachting dominant blijven tijdens de evaluatieperiode. Europa is goed voor een aanzienlijk marktaandeel en zal naar verwachting de op een na grootste markt zijn tijdens de prognoseperiode. De stijging van de vraag naar celtherapie voor de behandeling van oncologie is een belangrijke drijvende factor voor de groei van de celtherapiemarkt in Europa.

Bekijk gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analyse op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cell-therapy-market-5066

Key Players

De belangrijkste spelers op de markt voor celtherapie zijn Osiris Therapeutics, Inc, JCR Pharmaceuticals Co., Ltd., Mesoblast Ltd, Vericel Corporation, NuVasive, Inc., Pharmicell Co., Ltd.,RTI Surgical Holdings, Inc., AlloSource, Holostem Terapie Avanzate S.R.L., Medipost Co, Ltd.

Bekijk verwante rapporten:

CAR T Cell Therapy Market: Informatie per doelantigeen (CD19, CD22), per toepassing (diffuus groot B-cel lymfoom, acute lymfoblastische leukemie) en regio (VS, Europa, China en rest van de wereld) – prognose tot 2027

Stamceltherapiemarkt Groei, trends en omvanganalyse per celbron (vetweefsel, beenmerg, neuraal, embryo/koord, IPSC’s en PPSC’s), per type (autoloog en allogeen), per toepassing (kanker, diabetes, spier- en skeletaandoeningen, hart- en vaatziekten, Gastro-intestinale ziekten), per eindgebruiker (ziekenhuizen & klinieken, ambulante chirurgische centra, academische & onderzoekscentra) en per regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
1 628 258 0071
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire