header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de Corporate Wellness-markt zal naar verwachting 109,4 miljard dollar bereiken in 2030 | MRFR

Oct 17, 2022 7:35 AM ET

Corporate Wellness Market Scope:

De corporate wellness-markt zal naar verwachting 109,4 miljard dollar bereiken bij een AGR van 8,37 tijdens de prognoseperiode 2022-2030. Corporate wellness is een soort programma dat is ontworpen om werknemers en hun respectieve familie de broodnodige ondersteuning te bieden in termen van een gezonde werkomgeving. Corporate wellness heeft verschillende op gezondheid gebaseerde activiteiten binnen hun routine werkplek die resulteert in gezondheidsproblemen en verbetert ook de kwaliteit van leven die uiteindelijk bewijst hun productiviteit ook.

De toegenomen vraag naar de corporate wellness-markt wordt beschouwd als een verstandige investering door veel belangrijke spelers vooral gezien de stress management en geestelijke gezondheid programma’s die in opkomst zijn deze dagen. Verder zijn de toegenomen toepassing van draagbare technologieën en fitnessactiviteiten met een aantal chronische ziekten onder de werknemers van bedrijven ook een andere reden. Er zijn ook enkele zorgen in verband met de schending van gegevens van de werknemers, wat een remmende factor voor de groei van de markt kan blijken te zijn.

Request Free Sample Copy at: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6963

De focus ligt echter meer op het waarborgen van de gezondheid van de werknemer en zijn welzijn, wat een opkomend platform voor deze markt blijkt te zijn. Het biedt ook grote mogelijkheden voor de spelers die actief zijn op de markt van de corporate wellness-sector. Stress wordt beschouwd als de belangrijkste reden voor de verslechterende gezondheid van mensen. Dit kan komen door het gegoochel met werk, gebrek aan werkzekerheid en problemen met de werkdruk. Mensen voelen zich gestrest over hun taak en er zijn ook enkele nekgerelateerde problemen waardoor het werk wordt beïnvloed.

De uitbraak van de pandemiecrisis die door Cobid-19 ontstond, had een enorme impact op de hele markt. De werknemers werden losgekoppeld van hun officiële werkgebied omdat ze thuis moesten werken. Deze overgang in de werkomgeving over de hele wereld van fysieke aanwezigheid naar virtuele beschikbaarheid resulteerde in marktspelers die voordelen boden om in de behoeften van de klant te voorzien. Het uitbreken van de pandemie heeft ertoe geleid dat aanbieders van corporate wellness nu overgaan op online communicatie en ook vertrouwen op digitale technologie zoals online platforms, cloud-applicaties en netwerken op afstand.

Corporate Wellness Markt Segmentatie:

Op basis van de dienst:

 • Fitness
 • Voeding & gewichtsbeheersing
 • Alcohol & drugsmisbruik diensten
 • Stress management
 • Stoppen met roken
 • Gezondheidsrisicobeoordeling
 • Biometrische screening

Als per categorie

 • Psychologische therapeuten
 • Organisaties
 • Fitness & voedingsconsulenten

Als per eindgebruiker

 • Grote-organisaties
 • Medium-scale organizations
 • Small-scale organizations

As per regio

 • North America
 • Europe
 • Asia-Pacific
 • Midden-Oosten
 • Afrika

Key Players

De belangrijkste spelers op de markt zijn Privia Health (VS), UnitedHealth Group (VS), Quest Diagnostics (VS), EXOS (VS), ComPsych Corporation (VS), Wellness Corporate Solutions (VS), Virgin Pulse (VS), Central Corporate Wellness (Singapore), Sodexo (Frankrijk) en Vitality Group International, Inc. (VS)

Corporate Wellness Market Regional Classification

De regionale analyse van de corporate wellness-markt laat zien dat deze is onderverdeeld in de regio’s Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika. Amerika domineert voorlopig de markt in de afgelopen jaren vanwege factoren als bewustzijn van mentale gezondheid en werkstress.

Bekijk gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analyse op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/corporate-wellness-market-6963

Industry News:

Sodexo mei 2020 lanceerde een programma genaamd “rise with Sodexo voor haar klanten om de gezondheids- en operationele uitdagingen aan te gaan.

Bekijk gerelateerde rapporten op:

Global COVID-19 Diagnostics Market Research Report-Forecast till 2030

Global Dental industry Market Research Report-Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
1 628 258 0071
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire