header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dekselfoliemarkt 2022 Highlights op toekomstige ontwikkeling, toptrends en leidende spelers analyse tegen 2028

Oct 17, 2022 6:56 AM ET

De dekselfoliemarkt zal tegen 2028 naar verwachting exponentieel groeien en in waarde vorige groeirecords overtreffen met een CAGR van 5% tijdens de prognoseperiode (2021-2028).

De wereldwijde markt voor dekselfolie bloeit en zal naar verwachting groeien tijdens de prognoseperiode. De toename van de vraag naar voedselverpakkingen zal naar verwachting de marktgroei van het jaar 2021 tot 2028 stimuleren. De toenemende vraag naar verwerkt voedsel, de voorkeur van consumenten voor online voedselproducten boven kruideniersproducten, veranderingen in de levensstijl van de ontwikkelingslanden over de hele wereld en de biologisch afbreekbare milieuvriendelijkheid van de dekselfolies zullen naar verwachting de drijvende factoren van de markt voor dekselfolies zijn. De gemakkelijke beschikbaarheid van grondstoffen en lage arbeidskosten zijn de primaire factoren die verantwoordelijk zijn voor de groei van de markt.

De voorspellingsperiode neemt toe door een toename van de voedings- en farmaceutische industrie. Naast de voedselverpakkings- en farmaceutische industrie dragen nog vele andere industrieën bij aan de groei van de markt voor afdekfolie, waaronder cosmetica en persoonlijke verzorging. MAP vervangt de lucht in de verpakking door een ander, vast gasmengsel, terwijl afdekfolie voorkomt dat het gas weglekt. De toegenomen beschikbaarheid van dergelijke producten met verbeterde eigenschappen zal naar verwachting de vraag naar dekselfolies tijdens de prognoseperiode stimuleren.

De wereldwijde vraag naar dekselfolies is negatief gestegen. Vanwege de COVID-19 pandemie, maar ook omdat de voedings- en farmaceutische industrie de grootste en derde grootste eindgebruikersindustrieën voor dekselfolies zijn, wordt verwacht dat de vraag het komende jaar sterk zal stijgen. Bovendien wordt verwacht dat de heropening van supermarkten en andere retailfaciliteiten de wereldwijde markt voor afdekfolies zal stimuleren.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5397

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor afdekfolies wordt gesegmenteerd naar producten, materiaaltype, toepassingen en eindgebruiker.

Per product:

  • Dubbele ovenbare dekselfolies
  • Hoge barrière dekselfolies
  • Speciale dekselfolies
  • Ademend
  • Die-gesneden

Per materiaalsoort

  • Polypropyleen
  • Polyethyleen
  • Polyvinylchloride
  • Ethyleen-vinylalcohol
  • Polyethyleentereftalaat

Bij toepassing

  • Cups
  • Cans and bottles
  • Trays
  • Overige

Per eind-gebruikers

  • verpakkingen
  • beperkingen
  • cosmetica en persoonlijke verzorging
  • elektriciteit en elektronica
  • auto

Download rapport voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5397

Regionale analyse:

De markt voor afdekfolie is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW).

Noord-Amerika domineert de markt voor afdekfolie. Noord-Amerika leidt de markt vanwege het toegenomen gebruik van verpakkingen en de snelle groei van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie in deze regio. De belangrijkste reden voor de groei van Noord-Amerika in de markt voor afdekfolie zijn landen als de Verenigde Staten. De Verenigde Staten domineren de markt voor afdekfolie.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een enorme groei doormaken tijdens de prognoseperiode van de markt. De beschikbaarheid van grondstoffen in landen als China, India en Australië is de belangrijkste reden voor de groei van de markt voor afdekfolie in Azië. Bovendien is de snelle verstedelijking een van de drijvende krachten achter de groei van de markt in de regio Azië-Pacific.

Key Players

De prominente spelers op de wereldwijde markt voor afdekfolie zijn Amcor Limited (Australië), Bemis Company, Inc. (VS), Ampac Packaging LLC (VS), The Mondi Group (Oostenrijk), Sealed Air Corporation (VS), Constantia Flexibles Group GmbH (Oostenrijk), Berry Plastics Corporation (VS), Wipak Walsrode GmbH & Co. KG (Duitsland), Toray Plastics (America), Inc (Japan), Uflex Ltd (India), Schur Flexibles Holding GembH (Oostenrijk), Clifton Packaging Group Ltd (U.K.), Plastopil Hazorea Company Ltd. (Israël), Linpac Packaging Group Ltd. (Israël). (Israël), Linpac Packaging Limited (V.K.), en Impak Films Pty Ltd (Australië).

Recente ontwikkelingen:

  • Berry Global Company heeft in april 2021 70 miljoen dollar geïnvesteerd in de groei en ontwikkeling van verpakkingen voor industrieën als E-Commerce, voeding en dranken.
  • Constania Flexibles group GmbH heeft in juni 2021 een samenwerking met Propak aangekondigd.
  • In samenwerking met Johnson and Johnson introduceerde Amcor Plc in augustus 2021 de technologie voor het afdekken van de gezondheidszorg.

Bekijk de volledige samenvatting van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/lidding-films-market-5397

Gerelateerd rapport

Insulated Packaging Market Research Report- By Material (Glass, Plastic, Wood, Cupboard), Packaging Type (Box & Container, Flexible Blanket, Bags, Wraps), Application (Food & Beverage, Industrial Goods, Personal Care), Region – Global Forecast Till 2030

Stick Packaging Market Information Report by Material (Paper, BOPP, Aluminium, Plastic, and others), by Application (Food & Beverages, Pharmaceutical, Consumer Goods, and others), and by Region – Global Forecast to 2030

Vacuum Skin Packaging Market Informatie per materiaal (polyethyleen (PE), polypropyleen (PP), polyvinylchloride (PVC) en andere), per toepassing (vlees, gevogelte, kaas en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Digital Printing Packaging Market Informatie per verpakkingstype (etiketten, flexibele verpakkingen, & andere), per technologie (inkjet, elektrofotografie & andere), per toepassing (dozen, blikjes, flessen en andere), per eindgebruiker (levensmiddelen & dranken, persoonlijke verzorging, farmaceutische producten, elektronica en andere) en per regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om up-to-date te blijven met de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

 

 

 

 

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire