header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digitale gezondheidszorg marktomvang 1,3 triljoen dollar in 2030 | MRFR

Oct 17, 2022 7:14 AM ET

Digital Healthcare Market Overview:

De markt voor digitale gezondheidszorg zal volgens de voorspellingen van MRFR groeien met een CAGR van 23,7 en een omzet creëren van 1,3 biljoen USD in de geprojecteerde periode (2022-2030). De toepassing van big information in de gezondheidszorg neemt toe, evenals het gebruik van EHR- en EMR-technologieën, de hulp van patiënten bij het bijhouden van hun elektronische patiëntendossiers en wettelijke vereisten, om er maar een paar te noemen. Deze en andere redenen stimuleren allemaal de groei in de digitale gezondheidszorgmarkt. Bovendien breidt de industrie zich uit vanwege een gestage toename van preventieve geneeskunde en grotere investeringen in verschillende mHealth-bedrijven.

Het gebruik van mobiele, telefoons door artsen is in de Verenigde Staten aanzienlijk toegenomen, wat de gezondheidspraktijk heeft gestimuleerd. Als gevolg daarvan is er een sterke stijging van het aantal digitale wellness-programma’s, wat de groei van de sector stimuleert. Bovendien zouden een snel groeiende IT-infrastructuur, ondersteunende overheidsinitiatieven, een stijging van de vraag naar diensten voor patiëntenbewaking op afstand en meer investeringen met durfkapitaal de inkomsten van de sector doen toenemen. Nu spacing de enige beschikbare methode is om infectie te voorkomen, heeft de huidige Covid-19-epidemie de vraag naar digitale gezondheid onder zowel patiënten, artsen als zorgverleners aanzienlijk vergroot en creëert deze diverse mogelijkheden.

Vraag gratis proefexemplaar aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7636

Door de sluiting van productiefaciliteiten en de verminderde behoefte heeft de COVID-19-epidemie een verlammend effect gehad op de gezondheidszorgindustrie. Toonaangevende bedrijven zijn bezig hun distributienetwerken te versterken en hun processen te versnellen om mogelijke verliezen te beperken, zelfs nu de wereld werkt om de overdracht van SARS-CoV-2 te stoppen. Bovendien heeft de praktijk van sociale vervreemding, die over de hele wereld wijdverbreid is, patiënten ertoe aangezet op zoek te gaan naar medische consulten op afstand, wat de noodzaak van elektronische gezondheidszorg versterkt. Gezien de ontwikkeling van de epidemie verlenen medische professionals steeds vaker consultaties via videoconferenties naast telefoongesprekken. In de komende jaren zal dit de industrie van elektronische gezondheidszorg zeer waarschijnlijk helpen.

Het toenemende gebruik van big data in de gezondheidszorg, de uitbreiding van EHR- en EMR-platforms, de hulp die wordt geboden bij het onderhoud van digitale gezondheidsinformatie van patiënten en de regelgeving, om er maar een paar te noemen, zijn allemaal belangrijke drijfveren van de digitale gezondheidszorgindustrie.

De deelnemers kunnen de komende jaren te maken krijgen met aanzienlijke moeilijkheden als gevolg van toenemende veiligheidskwesties over patiënteninformatie, de noodzaak van aanzienlijke financiële investeringen en de vraag naar onderhoud.

Digital Healthcare Market Segmentation:

Deze markt is onderverdeeld in de vijf belangrijkste regio’s: technologie, toepassing, leveringswijze, componenten en eindgebruiker.

Op basis van technologie is deze markt onderverdeeld in het Digital Health systeem, M Health & Healthcare Analytics, en Telehealthcare.

Toepassing is ook onderverdeeld in Cardiologie, Neurologie, Oncologie, Diabetes, Slaapapneu, en anderen.

Op basis van leveringswijze is onderverdeeld in On-premises en Cloud Based. Componenten zijn ook onderverdeeld in Software, Hardware en Diensten.

Als laatste op basis van de Eindgebruiker is ook verdeeld in Zorgaanbieders, Farmaceutische bedrijven en Zorgbetalers.

Bekijk gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analyse op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-healthcare-market-7636

Digital Healthcare Market Regional classification:

Deze markt is ingedeeld in drie grote regio’s: Amerika, Azië-Pacific en Europa.

Amerika zal waarschijnlijk het grootste aandeel hebben in de wereldwijde markt voor digitale gezondheidszorg tijdens de beoordelingsperiode. De hoge adoptiegraad van elektronische patiëntendossiers (EHR’s) en elektronische medische dossiers (EMR’s), ondersteunende overheidsinitiatieven en een stijging van de financiering van de gezondheidszorg, en de toenemende druk om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en de kosten van de gezondheidszorg te verlagen, zullen de groei van de markt in de Amerikaanse regio waarschijnlijk stimuleren.

De Europese markt is aanzienlijk gegroeid door de aanwezigheid van grote spelers zoals Allscripts Healthcare, LLC (VS), BioTelemetry, Inc (VS), Cerner Corporation (VS), Cisco Systems, Inc (VS), Koninklijke Philips NV (Nederland) en anderen.

Azië-Pacific wordt geschat als de snelst groeiende regio in de wereldwijde markt als gevolg van de aanwezigheid van zich snel ontwikkelende economieën zoals China, India en Zuid-Korea en een toename van onderzoeks- & ontwikkelingscentra.

De markt voor digitale gezondheidszorg in het Midden-Oosten & Afrika zal naar verwachting een geleidelijke groei doormaken vanwege de toenemende overheidssteun voor de IT-industrie in de gezondheidszorg in het Midden-Oosten en de snelle technologische vooruitgang.

Key Players

De belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor digitale gezondheidszorg zijn Allscripts Healthcare, LLC (VS), BioTelemetry, Inc. (VS), Cerner Corporation (VS), Cisco Systems, Inc (VS), Koninklijke Philips NV (Nederland), McKesson Corporation (VS), General Electric Company (VS), AT & T Inc.(VS), Athenahealth Inc. (VS), EClinicalWorks (VS), iHealth Lab Inc. (VS), Qualcomm Technologies, Inc.(VS).

Bekijk verwante rapporten:

mHealth Market Information, By Therapeutics(respiratory, mental and neurological disorders, fitness & lifestyle) Application(monitoring, diagnosis & treatment, wellness & prevention) – Forecast to 2030

E-health services Market Informatie, per type (EHR, ePrescribing, Telemedicine, big data systemen, Clinical Decision Support, Consumer health IT) per dienst (Administratief, Klinisch, Financieel) per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en andere)-Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
1 628 258 0071
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire