header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Duurzame verpakkingsmarkt groeit met 10,3% tot 2030 | Trends en zakelijke kansen

Oct 17, 2022 6:53 AM ET

Duurzame verpakkingsindustrie verwijst naar verpakkingen met alle milieuvriendelijke materialen die het milieu zo min mogelijk schade toebrengen. De verpakking bestaat uit verschillende hernieuwbare materialen zoals zakken, karton en transportzakken. Het gebruik van dergelijke materialen zorgt voor een vervuiling-vrije en duurzame omgeving samen met een adequate levering van de vereiste grondstoffen. De consistentie van cellulosevezels helpt bij het strak houden van de waterstofbrug die de vorm van zakken handhaaft. Verschillende decoratieve zakken en mooie verpakkingen behoren ook tot dezelfde categorie.

Er zijn meerdere factoren in de marktdynamiek die de groei en ontwikkeling van de markt hebben gedreven. Dergelijke factoren zijn meestal afhankelijk van de economische toestand van de wereldmarkt. Elke willekeurige en kleine verandering in de wereldwijde statistieken kan leiden tot een enorm verschil in de marktstatistieken. De markt voor duurzame verpakkingen vertoonde in de loop der jaren een gezonde groei van 10,3% CAGR. Aanvankelijk bedroeg de markt 258,35 miljard dollar in 2020, en door de jaren heen, met potentiële groei en ontwikkeling, wordt de huidige marktomvang voorspeld op 631,10 miljard dollar. De belangstelling van de consument voor duurzame verpakkingen is sterk toegenomen doordat steeds meer consumenten kiezen voor energiebesparende producten. Het gebruik van biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke materialen vermindert de koolstofvoetafdruk. Dit helpt ook bij het in evenwicht brengen van het ecologische en menselijke evenwicht. De hoeveelheid afval en vervuiling wordt ook verminderd, waardoor de toepassing van duurzame verpakkingen toeneemt. Dergelijke factoren hebben de marktdynamiek in belangrijke mate gestimuleerd. Er zijn echter ook factoren die de marktgroei hebben beperkt.

Download Report Sample Copy: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5247

De vele milieuproblemen die ontstaan door het gebruik van afbreekbare additieven in de verpakking heeft geleid tot een reeks problemen die een omvang hebben die schadelijk zijn voor het milieu. Ook zijn er andere producten gebruikt in verpakkingen die niet zijn getest en het leidt vaak tot gevaarlijke effecten op de levende organismen. Dit vormt een grote bedreiging voor mens en milieu en dergelijke factoren hebben de markt voor duurzame verpakkingen belemmerd.

Marktsegmentatie

De markt voor duurzame verpakkingen is onderverdeeld in verschillende componenten op basis van de factoren die deze markt beïnvloeden. Dat zijn verpakkingstype, materiaal en proces.

Per verpakkingstype is de markt verdeeld in buizen, golfkarton, zakken en zakken. Afhankelijk van het materiaal wordt de markt onderverdeeld in plastic, glas, metaal en papier. Volgens het proces wordt de markt weer onderverdeeld in herbruikbare verpakkingen, afbreekbare verpakkingen en gerecyclede verpakkingen.

Korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5247

Regionale analyse

Volgens de huidige marktdynamiek domineert de markt voor duurzame verpakkingen wereldwijd grote delen van de wereld. Dit omvat delen zoals Duitsland, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, samen met Zuid-Korea en Japan, China en India. De voorspelling van de markt toont de dekking in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Dit geeft een wereldwijde groei van de markt weer.

Key Players

De belangrijkste spelers van de wereldwijde duurzame verpakkingsmarkt omvatten Amcor Limited (Australië), Silgan Holdings Inc.(VS), Bemis Company Inc. (VS), Sonoco Products Company (VS), Mondi plc. (Oostenrijk), The Dow Chemical Company (VS), Stora Enso Oyj (Finland), BASF SE (Duitsland), Genpak, LLC (North Carolina), DS Smith Plc. (VK), en Smurfit Shop.K.), en Smurfit Kappa Group Plc.(Dublin) en anderen.

Industry News

De duurzame verpakkingsmarkt kent verschillende belangrijke spelers zoals Nampak, Evergreen Packaging, Be Green Packaging, Tetra Laval, DS Smith en Amcor.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/sustainable-packaging-market-5247

Gerelateerd rapport

Stand-Up Pouches Market Research Report – by Material (Plastic, Metal, Paper, and Others), by Type (Aseptic, Standard, and Retort), by Application (Food & Beverage, Healthcare, Personal Care, and Others) and by Region – Global Forecast till 2030

Ampoules Packaging Market Information Report by Material (Glass and Plastic), By Application (Pharmaceuticals, Personal Care, Chemical and others) and By Region – Global Forecast to 2030

Sterilized Packaging Market Information Report by Material (Plastic, Glass, and Others), by Type (Trays, Bottles, Vials, and others), and by Region – Global Forecast to 2030

Verpakkingsmarkt voor verse levensmiddelen Informatieverslag: per materiaal (flexibele & stijve kunststof, papier & karton, metaal, glas, andere), eindgebruik (vleesproducten, fruit, groenten, zuivelproducten, andere), regio – prognose tot 2030

Modified Atmospheric Packaging Market: per materiaal (polyvinylchloride, ethyleenvinylalcohol, polyethyleentereftalaat, polypropyleen en polyethyleen), gas (stikstof, zuurstof, kooldioxide en andere), toepassing en regio – 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om up-to-date te blijven met de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire