header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van industriële gassen wordt geschat op 114,06 miljard USD, bij een AGR van 6,23 per regio, huidige trends, omvang, groeidrijvers en zakelijke prognose 2030.

Oct 17, 2022 7:41 AM ET

Industrial Gases Market To Thrive At A CAGR Of 6.23 y 2030

Volgens het onderzoeksrapport van MRFR, Industrial Gases Market Research Report: Application, Type, and Region- Forecast to 2030, wordt voorspeld dat de markt voor industriële gassen 114,06 miljard USD zal opbrengen tegen een AGR van 6,23 tijdens de beoordelingsperiode van 2022 tot 2030.

Industrial Gases Market Overview:

Report Metrics

Details

Marktgrootte

2027: USD 114.06 Miljard

2030 : Significante waarde

CAGR

6.30 AGR (2022-2030)

Basisjaar

2021

Prognoseperiode

2022 tot 2030

Report Coverage

Referentieprognose, Concurrentielandschap, groeifactoren, en trends

Key Market Opportunities

Nieuwe productlanceringen en R & D Amongst major key Players

Key Market Drivers

Stijgende vraag naar industriële gassen door toepassingen in de energie

Groei in industriële productie

Browse Sample Pages – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6508

Industriële gassen verwijzen naar de gasvormige materialen die worden gebruikt voor industriële activiteiten. Acetyleen, stikstof, waterstof, zuurstof, helium, argon en koolstofdioxide zijn enkele van de belangrijkste gassen die in de industrie worden gebruikt. Deze gassen worden via gastankers in zowel gasvormige als vloeibare vorm aan verschillende eindgebruikers geleverd. Deze industriële gassen worden geproduceerd door het proces van cryogene filtratie van lucht met behulp van luchtsplitsingsinstallaties. Deze gassen zijn ook bekend als speciale, brandstof-, medische en koelgassen op basis van hun toepassingen in verschillende industrieën.

De wereldwijde markt voor industriële gassen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het belangrijkste aspect dat de groei van de markt veroorzaakt, is de toenemende vraag naar industriële gassen vanuit de belangrijkste eindgebruikerssectoren, zoals de energie-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de petrochemie, de chemische industrie en de olie-industrie. Door de toenemende industrialisering en verstedelijking en de toenemende toepassing van industriële gassen in verschillende sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de mijnbouw, de metaalindustrie en de bouw, zal de groei van de vraag in de beoordelingsperiode waarschijnlijk ook worden gestimuleerd. Bovendien kunnen factoren zoals de toenemende vraag naar elektronische apparaten, het stijgende verbruik van ruwe olie, de behoefte aan raffinage en strenge milieunormen de groei van de markt voor industriële gassen in de beoordelingsperiode beïnvloeden.

Avail Discount – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6508

Industrial Gases Market USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor industriële gassen is de laatste tijd enorm gegroeid als gevolg van de toegenomen industriële activiteit, groeiende productie-eenheden en snel uitbreidende bouwactiviteiten &.

Beperkingen van de markt

Door strenge regelgeving kunnen de prestaties van de markt worden beperkt.

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een enorme impact gehad op de meeste industrieën over de hele wereld. Aan de andere kant heeft de groeiende vraag naar broeikasgassen vanwege hun medicinale en brandbestrijdende toepassingen ertoe geleid dat de markt in de beoordelingsperiode aanzienlijk zal groeien.

Industrial Gases Market Segment Analysis

Onder alle producten zal het zuurstofsegment naar verwachting de wereldmarkt voor industriële gassen in de beoordelingsperiode leiden. Het verhoogt de thermische efficiëntie van brandstof. Het wordt gebruikt om gevaarlijk afval en vervuild water voor het vergassingsproces van steenkool te behandelen. Het gas kan ook chloor herstellen in de papier- en pulpindustrie om de vervuiling te verminderen. Aan de andere kant wordt verwacht dat het stikstofsegment de komende jaren aanzienlijk zal groeien. De groeiende medische en farmaceutische industrie in Noord-Amerika en Azië-Pacific is de belangrijkste parameter die de groei van het segment ondersteunt.

Van alle distributiesegmenten zal het cilindersegment (handelaar) naar verwachting de wereldmarkt voor industriële gassen domineren. Dit segment houdt zich bezig met de distributie van gassen in verpakte cilindervormen. Aan de andere kant zal het on-site segment de komende jaren waarschijnlijk het snelst groeien.

Van alle toepassingsgebieden wordt verwacht dat het segment voor industriële toepassingen de komende jaren de toppositie op de wereldmarkt voor industriële gassen zal innemen. de groei van het segment wordt toegeschreven aan de vraag naar industriële gassen in de verwerkende industrie en de toenemende vraag naar geavanceerde industriële gassen in de elektronische industrie.

Ask to Expert – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6508

Industrial Gases Market Regional Analysis

De wereldwijde markt voor industriële gassen wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: het Midden-Oosten & Afrika, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR heeft de regio Azië-Pacific de toppositie in de wereldwijde markt voor industriële gassen in 2020. De regionale markt zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de beoordelingsperiode. De toename van het eindgebruik in Japan, Zuid-Korea, India en China is het centrale aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt. Deze landen staan ook bekend als belangrijke bijdragers aan de wereldmarkt. Van al deze landen had China het grootste marktaandeel in 2020. Door de toename van de vraag naar hoogwaardige gasoplossingen in de lucht- en ruimtevaartsector is de vraag naar deze gassen enorm gestegen. Bovendien zal de aanzienlijke groei van de voedsel- en drankindustrie en de farmaceutische industrie in ontwikkelingslanden zoals China en India de komende jaren waarschijnlijk ook veel mogelijkheden voor marktgroei genereren.

De industriële gasmarkt voor de Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de beoordelingsperiode. De regio heeft de VS als belangrijkste groeier. De groeiende elektronische en gezondheidszorgindustrieën in de regio zijn het belangrijkste aspect dat een stijging van de regionale marktgroei veroorzaakt. Bovendien is de groei van de industriële sector in de regio een andere belangrijke factor die de groei van de regionale markt in de komende jaren stimuleert.

Koop volledig rapport – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6508

Industrial Gases Market Competitive Analysis

De lijst van prominente leiders op de wereldmarkt voor industriële gassen omvat bedrijven als:

 • Bhuruka Gases Ltd.
 • Air Liquide S.A.
 • Messer Group GmbH
 • Asia Technical Gas Co (PTE) LTD (ATG)
 • Gulf Cryo
 • Taiyo Nippon Sanso Corporation
 • Ellenbarrie Industrial Gases Ltd. (ATG).
 • Linde AG
 • MATHESON Tri-Gas Inc.
 • Tripti Gases Pvt. Limited
 • Dubai Industrial Gases
 • National Industrial Gas Plants – Mohammed Hamad Al Mana Group

Contactgegevens:

Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire