header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse, strategische beoordeling, trendvooruitzichten en zakelijke kansen voor 2028.

Oct 17, 2022 7:30 AM ET

Marktoverzicht

De ritsmarkt zal een waarde van 24 miljard dollar en een geschatte CAGR tussen 2021-2028 verkrijgen.

De wereldwijde ritsmarkt zal naar verwachting gedurende de prognoseperiode uitbreiden als gevolg van de groeiende mode- en kledingsector. Zo wordt voorspeld dat de uitbreiding van de wereldmarkt zal worden gestimuleerd door het stijgende besteedbare inkomen tijdens de beoordelingsperiode. Er wordt echter verwacht dat substituten zoals moderne, magnetische en drukknopen de uitbreiding van de wereldmarkt tijdens het verwachte decennium zullen belemmeren.

De huidige markt is onderverdeeld in segmenten op basis van producttype, toepassing en materiaalsoort onder de analyse van de wereldwijde Ritsenmarkt. De sector van het producttype is ook opgesplitst in open en gesloten varianten. De wereldwijde markt voor ritsen is verdeeld in de toepassingssegmenten kleding, schoeisel, tassen en overige.

Geef een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2647

Segmentatie

De markt voor ritsen is onderverdeeld in verschillende segmenten.

Het volledig scheiden van twee randen, zoals in een jas, wordt vergemakkelijkt door ritsen met een open uiteinde. Gesloten ritsen zorgen echter slechts voor een gedeeltelijke scheiding van de randen. Wanneer de rits gesloten is, eindigt hij waar twee zijranden samenkomen. Met twee schuivers die stoppen op beide punten waar de zijranden samenkomen, zijn tweerichtingsritsen een variant van ritsen met gesloten uiteinden.

De meest gebruikte materialen voor het maken van ritsen zijn metalen. Deze ritsen zijn sterk en verkrijgbaar in verschillende maten. Metalen ritsen zijn er in verschillende metalen, waaronder messing, nikkel, antiek nikkel en gunmetal. Deze ritsen staan bekend om hun esthetische en modewaarde.

Verschillende soorten kleding moeten ritsen hebben. Ze worden gebruikt om twee randen vast te zetten, waardoor het eenvoudig is om kleding te dragen. Jassen en jeans hebben vaak ritsen. Ze handhaven de veiligheid van de items en helpen bij het tijdelijk sluiten en openen van bagage.

Zipper Market

Regionale analyse

De grootste regionale markt voor ritssluitingen ligt in Azië-Pacific. De grote productiecentra voor ritssluitingen in China, India, Japan, Korea en Bangladesh zijn een belangrijke factor in de expansie van de markt. Dit gebied is een belangrijk centrum voor de productie van textiel, de belangrijkste markt voor ritssluitingen. De behoefte aan ritssluitingen wordt ook gestimuleerd door een grote bevolking en een toegenomen vraag naar trendy kleding. De Amerikaanse marktsector heeft een aanzienlijk aandeel in de totale ritsmarkt .

Na Azië-Pacific is Europa de regio met de grootste markt voor ritssluitingen. Het grootste deel van de vraag is afkomstig van de productie van chique kleding en bagage. Het grootste subsegment in het Europese continent, Duitsland, genereert een enorme vraag.

Toegang rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/zipper-market-2647

Recente ontwikkelingen

Cisco Systems Inc. verklaarde in mei 2022 dat het Cisco Cloud Controls Framework (CCF) nu beschikbaar was voor de algemene markt. Een uitgebreide verzameling internationale en binnenlandse beveiligingsnalevings- en certificeringscriteria zijn geconsolideerd in het Cisco CCF-framework.

In april 2022 vormden CrowdStrike en Mandiant een strategisch partnerschap om gezamenlijke klanten te helpen bij het onderzoeken, herstellen en verdedigen tegen steeds complexere cyberbeveiligingsincidenten die bedrijven wereldwijd treffen. Volgens het contract zal Mandiant proactieve adviesopdrachten voor gezamenlijke klanten en incidentresponsdiensten leveren met behulp van het CrowdStrike Falcon-platform en abonnementsopties.

Lees meer Ons gerelateerde rapport –

Luxury Fashion Market Research Report – Forecast to 2028
Denim Market Research Report – Forecast Till 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig overwegen we Covid19 Footprints voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor,
New York, New York 10013,
United States of America
Tags:   United States, Wire