header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Robotic Process Automation (RPA) Market to Flourish at a CAGR Of 28.30 y 2030 | USD 32.7 Billion

Oct 17, 2022 7:37 AM ET

Robotic Process Automation (RPA) Market Overview:

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, Robotic Process Automation (RPA) Market, By Industry, Process, Type, Operations, and Region – Forecast 2030, wordt voorspeld dat de RPA-markt aanzienlijk zal bloeien met een robuuste CAGR van ongeveer 28,30 tijdens de herzieningsperiode van 2022 tot 2030. Het rapport voorspelt verder dat de markt tegen het einde van 2030 een aanzienlijk grotere omvang van meer dan 32,7 miljard dollar zal bereiken.

Marktbereik: met de nieuwste generatie software en technologie kan robotica procesautomatisering (RPA) worden toegepast. Machine learning en kunstmatige intelligentie vermengen zich om meer innovatieve robots te genereren die nieuwe en vooruitstrevende capaciteiten en mogelijkheden combineren. De medische en automobielindustrie halen reeds enorme voordelen uit deze robots. Automatisering voor robotische processen (RPA) stelt de werknemers in staat de huidige softwareprogramma’s op te voeren en hun werk te automatiseren. Computerprogramma’s en robots worden geproduceerd en geprogrammeerd om deze handelingen door de werknemers uit te voeren. Naast het omgaan met gegevens kan de gebruiker financiële basistransacties aanpakken en communiceren met verschillende digitale systemen. De wereldwijde markt voor RPA is de laatste tijd enorm gegroeid.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 32.7 miljard dollar

Groei:

CAGR van 28.30van 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2022-2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2209

Competitieve analyse

De lijst van prominente leiders in de wereldwijde markt voor robotische procesautomatisering (RPA) omvat spelers als:

 • Verint (U.S.)
 • Automation Anywhere(V.S.)
 • Nice Systems Ltd. (Israël)
 • Verint (V.S.) (Israël)
 • Blue Prism (U.K.)
 • Pegasystems(U.S.)
 • Celaton Ltd (U.K.)
 • Redwood Software (V.S.)
 • Ipsoft (V.S.)
 • Uipath (Roemenië)
 • Xerox Corporation (V.S.))

Market USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor RPA is de afgelopen jaren enorm gegroeid door aspecten als groei in de farmaceutische & gezondheidszorg en nieuwe kansen.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen de hoge prijzen van de installatie de prestaties van de markt beperken.

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis heeft niet elke marktsector beïnvloed. De wereldwijde markt voor robotische procesautomatisering heeft het tegenovergestelde effect van de pandemie gezien. De groeiende work-from-home cultuur heeft onlangs een stijging van de vraag naar RPA veroorzaakt. Aan de andere kant, met de snelle vaccinatiecijfers, wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor robotische procesautomatisering een aanzienlijke groei zal kennen tijdens de evaluatieperiode.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/robotic-process-automation-market-2209

Segment Analysis

Van alle types wordt voorspeld dat het dienstensegment de komende jaren de toppositie zal innemen op de wereldwijde markt voor robotische procesautomatisering (RPA). het segment bestaat uit training, implementatie en adviesdiensten. De hoge concurrentie tussen organisaties heeft het aantal dienstverleners verhoogd om hun advies-, opleidings- en consultingdiensten te verbeteren. De constante upgrades in automatiseringsdiensten die een hoge schaalbaarheid mogelijk maken en de kosten minimaliseren, hebben de groei van het segment gestimuleerd. De inzet van RPA als een dienst helpt bedrijven om de te verbeteren automatiseringskansen te herkennen en vervolgens business cases te ontwikkelen door zich te concentreren op de juiste leveranciersselectie voor een stap naar de inzet van proefprojecten. Aan de andere kant wordt verwacht dat het softwaresegment de grootste groei zal vertonen tijdens de evaluatieperiode.

Op basis van de inzet wordt voorspeld dat het on-premisesegment de wereldwijde markt voor RPA zal leiden tijdens de evaluatieperiode. Het garandeert dat het toegangsbeleid het interne protocol van het bedrijf volgt. Aan de andere kant wordt voorspeld dat het cloudsegment de komende jaren de hoogste CAGR zal kennen.

Van alle organisatiegroottes wordt voorspeld dat het grote ondernemingensegment de wereldwijde markt voor RPA tijdens de evaluatieperiode zal leiden, gezien de verbetering van de efficiëntie, de naleving van de regelgeving en de vermindering van de overheadkosten.

Van alle toepassingsgebieden wordt verwacht dat de BFSI-sector de wereldwijde markt voor RPA tijdens de evaluatieperiode zal leiden. Aan de andere kant wordt voorspeld dat het farmaceutische & zorgsegment de komende jaren de hoogste CAGR zal hebben.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor robotische procesautomatisering (RPA) wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de wereldwijde markt voor robotische procesautomatisering (RPA) domineren tijdens het beoordelingstijdperk. Verschillende bedrijven in

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2209

het gebied investeren in onderzoek & ontwikkelingsactiviteiten zullen naar verwachting de volgende generatie van zeer geavanceerde en technologisch geavanceerde robotica producten genereren.

Een aanzienlijk deel van de RPA markt is afkomstig van de Europese Unie, die aanzienlijke investeringen heeft in het onderzoek en de ontwikkeling van deze technologische vooruitgang. De regio heeft de grootste groeibijdragen aan Italië, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. De groei van de regionale markt is vooral te danken aan de auto-industrie die in deze landen intensief gebruik maakt van deze robotica-technologieën.

De markt voor robotische procesautomatisering in de regio Azië-Stille Oceaan zal naar verwachting de snelste groei vertonen in de beoordelingsperiode. De belangrijkste factor die de groei van de regionale markt ondersteunt, zijn de technologisch geavanceerde en geavanceerde elektronische producten zoals smartphones en Fitbits. Verschillende landen in de regio kennen een snelle economische groei. De groeiende vraag naar slimme gadgets in de hele regio is de stuwende factor voor de regionale RPA-markt. De toenemende automatisering in het productieproces van deze gadgets in antwoord op de groeiende vraag zal waarschijnlijk de groei van de regionale markt beïnvloeden tijdens de reviewperiode.

Related Reports:

LED & OLED Display Market, Type, Display size, End User – Forecast till 2027

Next Imaging Technology Market, By Technique, By Application, By Type – Forecast 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire