header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Personal Safety and Security Device Market to Cross USD 8.74 Billion by 2030 | CAGR of over 13.6%.

Oct 17, 2022 7:34 AM ET

Smart Personal Safety and Security Device Market Overview:

Volgens de MRFR analyserapporten, Smart Personal Safety and Security Device Market Research Report: By Type, End User, and Region – Forecast till 2030, de markt zal naar verwachting een omvang van ongeveer 8,74 miljard dollar bereiken tegen het einde van 2030. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal bloeien met een aanzienlijke CAGR van meer dan 13,6 tijdens het beoordelingstijdperk van 2020 tot 2030.

Marktbereik: Slimme beveiligingsapparaten helpen draadloos te functioneren en kunnen worden gekoppeld aan het internet met behulp van een tool van een derde partij. Het gebruik van deze apparaten is vuriger als het gaat om het beveiligen van de belangen van de markt eindgebruikers als deze apparaten helpen bij het uitvoeren van functies zoals meten en volgen. Ook zijn deze apparaten ontwikkeld op een zodanige wijze dat het potentieel om onmiddellijk een noodsituatie tekst naar familie en goede vrienden met een enkele druk op slechts uit te voeren. Dit is een stap in de richting van het garanderen en waarborgen van betrouwbare en betere veiligheidsnormen. Verder moeten de groeiende misdaadcijfers en de verspreiding van valse informatie worden gestopt, wat briljante factoren zijn voor de Smart Personal Safety and Security Device Market in de beoordelingsperiode die eindigt in 2025. Het primaire aspect dat de consistente groei van de markt voor kleine persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten ondersteunt, is dat de producten eenvoudig te gebruiken en autonoom zijn.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktgrootte in 2030

USD 8.74 miljard dollar

Groei:

CAGR van 13.6om 2022 tot 2030

Forecast Period

2022-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1866

Competitieve analyse

De wereldwijde markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten heeft toonaangevende deelnemers zoals:

 • SVOR (FRANKRIJK)
 • MC DAVID INC (V.S.)
 • FORCE IMPACT TECHNOLOGIES INC. (U.S.)
 • PESTEL (U.S.)
 • ERICSSON (ZWEDEN)
 • REVOLAR, INC. (U.S.)
 • HONEYWELL INTERNATIONAL INC. (U.S.)
 • ADT, INC. (U.S.))
 • DAQRI, LLC (V.S.)
 • SAFELET B.V. (NEDERLAND)
 • UNALIWEAR, INC. (V.S.)
 • KORE WIRELESS GROUP (V.S.)
 • HUAWEI TECHNOLOGIES CO. LTD. (CHINA)
 • 100PLUS, INC. (U.S.)
 • GENERAL ELECTRIC COMPANY (U.S.)
 • SKULLY (GEORGIA)
 • FITBIT, INC. (U.S.))
 • PORTER (INDIA)

Markt USP Covered

Markt Drivers

De wereldwijde markt voor slimme persoonlijke veiligheidsapparaten is de laatste tijd enorm gegroeid, gezien aspecten als handig gebruik en liefhebbers van het buitenleven die om deze producten vragen.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant is het objectieve publiek zich niet volledig bewust van de functies van deze apparaten, wat op zijn beurt de prestaties van de markt kan belemmeren.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-personal-safety-security-device-market-1866

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis heeft een enorme impact gehad op de productie en productie-eenheden van verschillende zakenmensen en eigenaren. De wereldwijde markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten heeft een kleine terugval gekend als gevolg van de reisbeperkingen en functionele beperkingen die door de regeringen in de meeste delen van de wereld worden opgelegd. De spelers op de wereldmarkt werden geconfronteerd met verschillende onverwachte uitdagingen als gevolg van de pandemie. Aan de andere kant, nu de financiële en industriële activiteiten weer op gang komen, zal de wereldwijde markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten naar verwachting aanzienlijk groeien in de beoordelingsperiode.

Segmentanalyse

Onder alle componenten zal het hardwaresegment naar verwachting de wereldwijde markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten de komende jaren domineren. Het centrale aspect dat een toename van de groei van het segment veroorzaakt, is de toepassing van slimme apparaten zoals videorecorders, papierspray, persoonlijke alarmen, slimme gebitsbeschermers, verborgen camera’s, veiligheidssieraden, slimme kniebeschermers en slimme helmen. Aan de andere kant wordt verwacht dat het softwaresegment tijdens de beoordelingsperiode in het hoogste tempo zal groeien, gezien de introductie van verschillende smartphone-toepassingen met betrekking tot veiligheid en beveiliging.

Van alle technologieën wordt voorspeld dat het navigatiesegment tijdens de beoordelingsperiode de toppositie op de wereldwijde markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten zal innemen. De belangrijkste reden voor de groei van het segment is het gebruik van GPS-technologie in verschillende beveiligingsapparaten en -toepassingen.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1866

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse regio de komende jaren de wereldmarkt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten zal leiden. het primaire aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt, is dat de organisaties die slimme apparaten produceren worden opgenomen en de gebruikers op de hoogte brengen van hun veiligheid en beveiliging. Daarnaast zijn de constante technologische ontwikkelingen in de communicatietechnologiesector een ander belangrijk aspect dat de groei van de regionale markt stimuleert. De regionale markt zal de komende jaren naar verwachting goed zijn voor bijna 42% van de wereldwijde markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten.

De markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten in de regio Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR vertonen tijdens de beoordelingsperiode. De groeiende bezorgdheid over de veiligheid van de eindgebruikers is de belangrijkste reden voor de enorme groei van de vraag naar deze apparaten in de regio. De regionale markt zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien met een robuuste CAGR van meer dan 13,5%. Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal de regionale markt eind 2030 waarschijnlijk 960,6 miljoen dollar bedragen.

De Europese regionale markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien. De groei van de regionale markt wordt toegeschreven aan aspecten als het toenemende aantal aanslagen en bedreigende situaties.

Related Reports:

Solenoid Valves Market, By Type, By Component, Operating Type, and End-User – Forecast 2030

Video Surveillance Market per Component, Hardware, en Toepassing – Forecast 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire